Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 19
gabirus spune:
Ela, imi pare rau daca te-a ofensat mesajul meu. In mod cert nu asta a fost intentia mea.
Pe de alta parte, regret trendul care se formeaza ca fiecare vorbeste numai cu prietenii apropiati din grup, iar celorlalti daca isi exprima opinia li se da peste nasuc. Ceea ce spun acum e putin mai extins si reflecta si supararile de ieri ale unor fete din topicul nostru.
Chiar daca avem acum alte preocupari mai importante, inainte ca situatia asta sa se dezvolte in diverse alte mici conflicte, trebuie sa va pun o intrebare importanta: nu tocmai aceasta e frumusetea acestui topic? Ca oameni care nu se cunosc personal sau nu se cunosc prea bine, pot sa comunice si sa lege prietenii? Si acest lucru pentru mine inseamna in primul rand multa toleranta pentru diferenta, multa intelegere.
De exemplu, sa urmarim din schimbul de replici cu Ela ce se poate dezvolta: ea scrie despre situatia ei, de fapt se adreseaza doar prietenelor, lucru de care nu m-am prins, pentu ca empatizam cu ea si perioada grea prin care trece. Asa ca am vrut sa ii scriu din experienta mea, dintr-o motivatie buna si pentru a-i oferi si un alt punct de vedere (imi era clar ca dupa cea mai mare probabilitate nu ii va placea punctul meu de vedere). Desigur, nu ii place punctul meu de vedere si imi arata asta clar si raspicat, nu lipsit de un pic de acid. Eu nu ma supar, ca nu imi sta in fire, dar probabil nu ii voi mai scrie Elei alt raspuns/mesaj/parere in viitor, pentru ca stiu ca nu o intereseaza decat parerea prietenelor si nu mai am chef sa ma bag in seama degeaba. Si uite asa, ceva ce poate ar fi putut ajunge intr-o buna zi prietenie, se ineaca din fasa. 
Sper ca intelegeti ce am vrut sa va comunic si faptul ca o fac pentru ca tin la voi toate! 
Scriam ieri intr-o postare pe care am sters-o: acolo unde e multa iubire, acolo vine si impielitatul sa isi bage coada si sa strice tot. Si evident ca o face prin noi .....
Fetelor, hai sa nu ne mai trantim una alteia usa in nas, chiar daca nu ne place parerea celeilalte (atata timp cat nu este vorba de rautate, desigur, ca nici nu trebuie tolerat chiar orice pe lumea asta).
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
LA MULTI ANI, COSMIN!
Sa o iubesti pe Anda in fiecare zi mai mult, pentru ca e o femeie deosebita iar tu un norocos! Sa traiti impreuna 100 ani fericiti!
Ana68 spune:
Bey Andule...da' nu maine mai imbatraneste cu un an neica Cosminu'?
Gabi...ihuuuu...si io...tot asa...de multe ori am gandit-o,da' io cand am scris-o a fost rau,bay frate...asa ca subscriu doar...![]()
Laurelu'...chiar daca ai editat...am prins ce ai scris.Nu stiu ce si cine te-a determinat sa actionezi asa,sper sa nu fiu eu...sau de-oi fi zic iertaciune
ca am gresit,insa zic sa te scanezi si sa reconsideri si vorba lu' mamanu Dolores...pana iti trec bazdacii...![]()
Aidule,ce lumanarele trebe?
Dano...da mah,o trecut vauveu peste chisioare si in afara de doo injuraturi...am lasat cupchilu' spariet sa plece.Ce sa fac?Ma mai dezic uneori...![]()
Na,hai ca plec la cafa...Tzucuri
multe si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
andanii spune:
Anda "La multi ani !!!" pentru jumatatea ta Cosmin, multa, multa sanatate si noroc, si multi, multi ani fericiti impreuna 
aida
ne rugam in continuare pentru licurci mic 

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
Doris-Alina spune:
Neatza...
Ana, maine e ziua lui Cosmin, da fetele o fac anticipat, ca e om fain...![]()
Bey, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, ti-a mai trecut umarul?
Aida, incerca sa dormi, cat doarme si ea...va pupalim
si ne rugam in continuare...
Andanii, da-mi datele tale, ziua, luna anul nasterii la tine, sot si copil, si zodiile...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
geta_florina spune:
buna dimineatza si de la mine ....
Aida draga sa aveti o zi linistita, fara dureri, si sa faceti macar un pas, cat de mic, spre insanatosire ... 
Anda am vazut si eu ca ziua sotiorului tau e maine ... sau e gresit scris? 
Dana multa sanatate si tie si fetitei ... 
Ana bine ca n-ai patit nimic mai grav .. si eu cand eram studenta am patit la fel, m-a lovit unul pe trecerea de pietoni, dar n-a fost prea nasol, doar ca am cazut in genunchi pe beton si apoi am avut genunchii umflati si cu vanatai vreo 2 sapt... si ala saracu' era extrem de speriat, ca mi s-a si facut mila de el
. so, bine ca esti bine 
Gabi eu nu te cunosc inca, dar am observat din postarile tale ca esti o persoana "directa" . mie mi-a placut ce ai scris in ultimul mesaj, sunt de acord cu tine. si da, ai spus un mare adevar, atata timp cat nu e vorba de rautate, e bine sa iei in considerare si alte pareri chiar daca nu coincid cu ce gandesti tu. 
Ela eu nu pot sa emit nici o parere despre situatia ta, pt ca n-am trecut prin asa ceva si nici nu cunosc exact situatia ta, doar asa putin din ce-ai mai scris tu pe forum. asa ca eu doar iti doresc sa ai intelepciunea de a alege ce-i mai bine pt tine si copilul tau si puterea de a face alegerea respectiva. iti doresc sa ajungi sa ai parte de liniste si fericire. 
pt studentele noastre Deya si Deianira multa bafta sa aveti !
va
pe toate
Geta, mami de Alex
poze
geta_florina spune:
mda.... am postat odata cu Doris ![]()
Laura pe tine vroiam sa te
asa in mod special sa-ti treaca orice suparare .... sau "piticii" sau orice altceva mai ai pe acolo
... hai mai vino si mai povesteste de Maya cea nazdravana 
Geta, mami de Alex
poze
aidaciolac spune:
gabi 
Care a fost treaba ieri
ca nu am gasit nimic!?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
gabirus spune:
Geta, nici eu nu te cunosc inca, dar mi-ar place sa o fac ![]()
Aida, va doresc o zi fara nici o durere! Sa fie ingerii in jurul vostru si sa mangaie pe Emma cea cu ochi de caprioara.
Mariaa spune:
Eu n-am prins ce-a scris Laurelu, am prins insa alte chestii ascutite si nu pot zice decat, faceti cum simtiti fiecare. Ce vad acuma pe aici imi aminteste de lovitul la coilane ce l-am luat si eu in iarna trecuta in legatura cu mama. Si nu pot decat sa zic ca sunt situatii in care decenta te impinge la tacere si atat. Ca pe urma pot rabufni orgolii sau alte frustari, ok, asta pot sa inteleg.
Nu pricep de unde acum si asa si din nou acum! Dar poate astea-s doar dileme de ale mele, so ma duc in treaba mea si printre toate alea sa ma rog pentru suflet scump si mic Emma care, pentru cine intereseaza, nu are o zi foarte buna :((
multa lumina si putere, scumpa mica
un copil creste in inima mea ![]()