Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Aida, io nu poci sa zic nimic ca imi iau caramizi in cap de la fete

Ai sunat la domnul Jurca?

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Aida, io nu poci sa zic nimic ca imi iau caramizi in cap de la fete

Gabitza, inca nu s-au spart capete pe aici...

Mihi, mami, cine-i haiduca, ca nu ma dumiresc...

Ok, io zic sa ne revenim...si ca s-o citez pe Anda, cred ca stiu de unde au venit iesirle necontrolate: horoscopu-i de vina cre ca-or fi stelele-n shpagat

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Dragele mele, important este sa ne discutam ideile si sa ne oferim una alteia suport de orice fel dorim si putem, fara sa ne atacam una pe alta si cu mult respect pentru individualitatea fiecareia.

Nu avem nevoie de "alte timisori" si minuni de-astea, right?

Maria, evident ca pe toate ne intereseaza Emma, chiar daca mai discutam si altceva. Nu facem rau Aidei (ba din contra, as zice) daca mai abordam si alte subiecte de discutie.

Aida, ne rugam pentru voi in continuare si sunteti in gandul fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Doris, ce spaghat, cre ca asta e un numar de acrobatie de circul din Monte Carlo deja

Lasa ca asa e natural: lumea e stresata, iasa scantei, acu suntem in perioada de clarficare unde ne uitam bine in oglinda si numaram gargaunii. Si dupa aia ne calmam si ne pupam

Asa ca va dedic urmatoare piesa:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

...ne uitam bine in oglinda si numaram gargaunii...

Si dupa aia ne calmam si ne pupam

M-am uitat in oglinda, numarat gargaunii, or iesit 1234...

Tot atatia pupici pentru voi toate...

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hop si eu si zic:Hai sa-mi bag f**u-i!,toata lumea e cu biscuitele pe conducta fara pagaie la ea?!Bay,gata!Protestez:treaba cu biscuitele e patentata de mine,nu ma'ntereseaza,cer drepturi de autor...cine doreste,cine vrea,plata la mandea...!!!Am zis!
Si,vorba 'mericanului:cheer up,babies!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Subiect inchis

va astept aici, cu atitudine si normalitate...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ano, io vreau biscuite, io vreau! Unu cu ciocolata si migdale, se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Da, Gabi, asta facem de mai bine de un an de zile incoace...insa nu degeaba am zis adunarea acum, crede-ma. Nu exista exclisivitate la Emma, nu pot sa cred ca i-a trecut cuiva prin cap asta...cine simte ca poate alina un sufletel de copil si pansa o drama din inima unei mame e liber s-o faca. Liberul arbitru functionaza la fiecare iar in clipele astea iubirea pentru Emma ar trebui sa ne ridice pe toti deasupra ego-ului. Mihi, ce frumos sa crezi ca Aiducu haiducu, exact de asta are nevoie acuma.

Emma chiar are o zi proasta, pulsul e 144 si e foarte, foarte slabita.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Va dau ochelari???

subiect inchis, va astept aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput