Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 16
gabirus spune:
Andani, welcome back! 
Doris, ia pune fata inapoi pe lista 
Eu sunt acasa azi cu Lucas, a facut febra 39 de dimineata. Acum e mai bine, a dormitat toata dimineata, dar acum se joaca cu colectia de masinute etc. etc. si a facut debandada de rigoare la el in camera, ceea ce inseamna ca suntem in parametri ![]()
Ce face Emma? Pupam pisikutza dulce!
Am citit aseara acatistul Sf. Pantelimon Tamaduitorul. Sper sa imi fi ascultat rugamintea si sa se roage pentru Emma la Tatal!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
terry spune:
ce bine ca a mai mancat si ca nu-s modificari majore.
fetelor, mi-ar placea sa pot sa-i ofer o jucarie, un cadou Emmei. Poate ne unim mai multe. Dar ar trebui sa stim ce isi doreste ffff mult sa aibe.Cine face pe spionul?Haideti sa ii mai aducem un zambet pe fata...
Mariaa spune:
mi s-a parut dimineata ca am o pacla slinoasa pe ochi, da' m-am spalat mai bine cu apa curata si am vazut doar soare si lumina pentru scumpele mele Aida si Emma
va iubesc pretioaselor
am fost pe teren dimineata, acuma am ajuns la birou. saptamana viitoare avem in sfarsit ultima vizita acasa de la DPC, i-am sunat ieri sa le zic un 'la multi ani' pe anul asta si s-au executat imediat. altfel ce sa zic, ma duc sa-mi beau sholu de cafea sa ma urnesc.
spor la trebi gagix.
un copil creste in inima mea ![]()
Ana68 spune:
Hai salut....
Ieri,in drum spre casa,Luana m-a intrebat:
- Cand mai mergem la Kissy?
- Nu stiu.Vrei sa mai mergi la ea?
- Da.
- Pai?
- Pai asa...mi-a placut acolo...
- Vrei sa o mai vezi?
- Da.
- Pai?
- Pai ce?Vreau s-o vad si gata ce tot intrebari,intrebari...Mergem?
- Nu stiu...
- Pai ce nu sti?Daca mergem?
- Pai nu stiu daca se poate,ce vrei sa-ti zic?!
- Daca mergem si gata.
- O sa intreb,bine?
- Sa intrebi.Da' pe cine intrebi:pe Kissy?
- Cred ca da...o sa sun,nu stiu...mai vedem...
- No bine,da' promiti ca intrebi?
- Incerc,bun asa?!
- Da.![]()
![]()
Asa ca intreb:ne mai primiti la voi,Kissy si Aida?Va pup mult,dragelor...si sa aveti liniste si pace!

Doris...may tu nu sti ca curiozitatea a omorat pisica?![]()
![]()
Hai sa nu fie asa
...iti zic:ieri m-a lovit o masina pe trecerea de pietoni,asta era tot misterul.Sunt ok,ma doare umarul de ma seaca,dar sunt in parametre bune...cum ziceam:drac mort n-ai vazut inca.![]()
Deci Ines e ok acuma?Doamne ajuta!
Bayyyyy...cu fumatul esti irecuperabila,asa ca muta-ti gandul...![]()
Simonelule...ce sa fac?Ma dau la Volskwagen...ca aia mi-o mai ramas de facut...![]()
![]()
Si poti sa spui la tot globul ca nu-s normala,insa sincer rau de tot,ieri m-am simtit fericita si am avut o implinire vis-a-vis de asta,am trait ceva bun...ata ete!Banii pe geaca mi-i i-am cerut inapoi,cum nu?Plus ca mi-a cumparat si mancarea risipita...dar ce sa fac cu banii copilului?La ce imi mai foloseau?Faptul era consumat...vreau si cred ca tarie ca a luat ca atare avertismentul si ca nu va uita ce are de facut de acum inainte...asta e despagubirea mea.
Gabi...ma cutremur ori de cate ori imi trimiti cate un film d-asta...cumplit.
Andanii,bine ai revenit si sedere cat mai lunga si placuta.
Mihi,sar'na de precizari si ca e de bine...asa si trebuie...dar la pielea de scorpie nu renunt,no way...atata mai am si io pe lumea asta al meu...restul e a lu' restu'.![]()
Adi...tine aproape...
Danutooooo,sanatate multa Lorianei!Si tie asemeni...
Ce sa va mai scriu...hai ca nu mai stiu...Pupixuri!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
anda spune:
Ano ce copil minunat ai. 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danitin spune:
si de la mine ...
Aida, ma gandesc mereu la voi si sper sa fie bine ata cat se poate de bine ...
Ana, cum durerea mea sa te lovesca pe trecere pietoni si tu sa fi asa calma?????? Oau, se produc schimbari majore ....
Of, nu mai pot sa scriu ca se aglomereaza treaba. Spiridusul tuseste foarte rau, azi noapte a varsat pentru ca nu poate expectora. Azi am luat ridichi negre, le-am curatat, scobit interiorul si turnat miere. Le-am pus pe cani de cafea si astept sa curga zeama ... e miraculoasa in caz de tuse din asta. Eu merg vineri la dr homeopat cu problema mea veche, sper sa gasesc o rezolvare, cat despre durerea de gat am luat strepsils cu anestezic si sper sa rezist pana deseara.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
andanii spune:
doris asteptam rezultatele analizelor, speram sa fie negativ
gabi
speram sa scada temperatura, sa va faceti bine cat mai repede 
ana cred ca a simtit Luana ca i-a facut bine la kissy vizita ei
aida sa aveti o seara si o noapte linistita, pupici la kissy mic si dulce
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
Mariaa spune:
vurbit cu Aiducu haiducu
Kiss e cum stim, azi a mancat putin mai bine. mergem inainte cu toate gandurile bune pentru ele! A sosit si salteaua antiescara azi!
Ano, e liber
numai sa ne auzim inainte cu ea, sa fie ok Kiss de primit gosti.
va tzuc pe frunte.
un copil creste in inima mea ![]()
principe spune:
Pretioasele mele va iubesc.
Multumim DUMNEZEULE ptru linistea si pacea care ne-o dai.
Anda,Doris..care-i treaba?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i