Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 15
Mihi spune:
dj mariuka pe unde-i... ca intotdeauna da melodii faine de merg la sufletu mieu...
mihi
asta de la mine...
exemplu viu ...poate convinge...da nici ala nu-i sigur...io slab exemplu...numa teoria-i de mine...
gabirus spune:
I love this one:
Asa de pozitivi si plini de iubire sa fimi si noi cand totul pare sa se naruie in jur! Promise?
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Doris-Alina spune:
Ines e bine, cu polipii, terminat aerosolii, asteptam joi rezultatul la analize, apoi mergem la control la Smoc.
Ieri ne-o cam speriat, ceva indigestie, constipatie, avea stari de voma, greata, o durea burtica, i-am dat debridat si meto si a fost in regula, seara a reusit sa mearga la buda, si totul ok.
Nu prea mai vrea sa manance ciorbe si supe, ea care le sorbea, nu alta...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Asa de pozitivi si plini de iubire sa fimi si noi cand totul pare sa se naruie in jur! Promise? Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim |
Promise
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mihi spune:
si sa fim buni si rabdatori si cu ce-i care nu-s pe frecventza cu noi...
mihi
"vorba dulce mult aduce"...asa-mi zicea buna mea...ca tare tzepoasa am fost in tineretea mea
anda spune:
Io n-am decit o fecventa. Inspre puiu mic, cu toata dragostea, iubirea si puterea. Sa se destrame povara de pe umerii ei si sa-i fie sufletul limpede si senin.
Te pup iubita.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
alina023 spune:
Bravo fetele!!! 
Mitzulina mica, 
pe amandoi obrajorii! Sa ai o zi senina!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
andanii spune:
doris , dansatorul meu e cu alta partenera, momentan se obisnuiesc unul cu altul, coregrafie noua .... ![]()
anda, sper si eu sa reusesc sa ma integrez printre voi asa incet, incet 
mihi pup si io pe americanu , n-am mai vorbit cu tine de nu stiu cand
gabi la fel am simtit si eu cand m-am lasat de fumat, ma teroriza dependenta de tigara, ma vedeam sclava ei, in permanenta trebuia sa ies pe la usi sa fumez, pe frig , in soare ... groaznic ....
am deja 5 ani de cand nu mai fumez si sunt cea mai fericita ca am reusit sa ma las, nu m-as mai apuca pentru nimic in lume ..... doris .... chiar imi pare rau ca am fumat vreodata, pe mine m-a ajutat andrei foarte mult .... in primul rand imi tot spunea: "mama de ce fumezi? mama tigara te omoara! mama de ce nu te lasi de fumat ?" si in al doilea rand ma gandeam "ce exemplu dau copilului ???? as vrea ca el sa nu fumeze da? ... dar daca eu fumez oare cum pot sa-i explic ca e rea tigara , ca nu e bine sa fumeze ... puterea exemplului ...
a vorbit careva cu aida ??? cum e licurici mic ????
aida, ma rog
sa faca doamne doamne o minune
putere multa
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
Doris-Alina spune:
Am sunat matzele...sunt in parametrii...i-am auzit glasciorul...o incomoda ceva la picor si striga dupa Aida...a mancat...nu a prea dormit, si-a schimbat programul se somn...
o sa vb mai dupa masa iar...
POZE CU NOI
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Am sunat matzele...sunt in parametrii...i-am auzit glasciorul...o incomoda ceva la picor si striga dupa Aida...a mancat...nu a prea dormit, si-a schimbat programul se somn... o sa vb mai dupa masa iar... BLOG DC-Impreuna Timisoara Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI![]() www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories ![]() |
doamne ajuta-le

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am

s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet