Marius iti sintem alaturi!
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Imi pare tare rau, Marius ! Sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mihaela_s spune:
Marius condoleante!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
denizel spune:
Condoleante, Marius!
alina023 spune:
Condoleante, Marius!
Dumnezeu sa-l odihneasca printre ingeri! In mod sigur a fost un OM daca a stiut sa creasca un OM cum esti tu!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
marius spune:
Va multumesc tututor. Si celor care ati scris si celor care ati gandit. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va aiba in paza pe toti!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
In memoriam
gabriella1 spune:
Sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Marius, stiu ca va durea toata viata, (nici tatal meu nu mai e linga mine), insa as vrea sa stiu cum te simti, daca esti ok, atit cit poti fi acum
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor