Marius iti sintem alaturi!
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
papanash spune:
Marius, sincere condoleante! De-acolo de unde este va vegheaza, voi sunteti soarele lui !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Marius, stiu ca va durea toata viata, (nici tatal meu nu mai e linga mine), insa as vrea sa stiu cum te simti, daca esti ok, atit cit poti fi acum *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Am doua stari. Una pentru altii si arata asa iar a doua fiind pentru mine nu o voi descrie. Dintotdeauna (ehh nu cgiar asa de demult dar de o buna bucata de vreme) mi-am promis mie ca orice ar fi voi merge mai departe. Asa incat .... orice ar fi merg mai departe.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
misha71 spune:
Este absolut firesc ce simti, dar este la fel de firesc ca vei merge mai departe; trebuie; pentru minunile de linga tine care te iubesc mai mult decit pot ele spune in cuvinte, pentru familie, pentru prieteni, pentru ce ai facut si ce vei face. Golul pe care il simti in inima nu se va umple niciodata complet, doar se va estompa cu timpul.
Sa stii ca pentru orice simti si crezi ca ai avea nevoie, noi sintem aici
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
dia_filipas spune:
Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!!
Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Este absolut firesc ce simti, dar este la fel de firesc ca vei merge mai departe; trebuie; pentru minunile de linga tine care te iubesc mai mult decit pot ele spune in cuvinte, pentru familie, pentru prieteni, pentru ce ai facut si ce vei face. Golul pe care il simti in inima nu se va umple niciodata complet, doar se va estompa cu timpul. Sa stii ca pentru orice simti si crezi ca ai avea nevoie, noi sintem aici *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Ehhh ce bine ai ghicit.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
In memoriam
Rufus spune:
Condoleante, Marius...Si Domnul sa vegheze asupra voastra, cei de aici sau din alta lume!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Claudelu spune:
Marius, sincere condoleante!
Dumnezeu sa-ti odihneasca tatal in pace!
Claudia si Raul-Andrei
danybv spune:
Marius Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze