Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

A venit colet, haina era cu umeras si astea de obicei sunt ambalate mai bine. Cutia a venit cam rupta, nu stiu cum s-ar fi comportat o punga.

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Foarte tare croco21... a venit la punga sau colet ?

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui croco21

Merci Gabi, am primit. Pot sa-i trimit mail sa intreb ce si cum? Nu ai si oferta fetei ca ma cam s-o deranjez asa

Andrei

nu ...nu stiu nimic concret.
vb cu ea... sau cu fetele care au vb deja cu ea.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Buna Gabi,

As dori si eu adresa de email a prietenei tale din Franta.
Nu am reusit pana acum niciodata sa comand de pe LR deoarece am aflat prea tarziu de ei si acum mor de ciuda cand vad ce reduceri au.
Adresa mea de email este ancabuzea@yahoo.com.

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buzzz

Buna Gabi,

As dori si eu adresa de email a prietenei tale din Franta.
Nu am reusit pana acum niciodata sa comand de pe LR deoarece am aflat prea tarziu de ei si acum mor de ciuda cand vad ce reduceri au.
Adresa mea de email este ancabuzea@yahoo.com.

Mersi mult

Din pacate, se pare ca nu ai citit mesajul gabitei in care spune clar ca prietena din Fr face serviciul asta doar prietenelor vechi ale gabitei, adica cele recomandate de ea in virtutea faptului ca ne stim de vreo 2 ani.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324140250&documentid=281808&single=false&categoryid=22920638

bine ca e 2.5 euro acum,ca eu am dat pe el 10 euro in septembrie!
da' e foarte frumos ,l-am luat pe verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata
Croco sa dai o bere pentru idee, ma bucur ca ti-a mers!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Poate intereseaza , am primit un cod care este valabil pana pe 31 ianuarie 2009:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c6579ee6ed9a68dfd9

Sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324140250&documentid=281808&single=false&categoryid=22920638

Jas, este superb verdele din poza de pe site ! E la fel si in realitate ?
L-am comandat si eu pe 19 ianuarie, sper sa nu se epuizeze pana trimit comanda.

Si eu am comandat in toamna 2 perechi de www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324140155&documentid=281808&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">pantaloni reiati PRIX MINI, cu 10 euro perechea... iar acum la solduri am gasit cu 3.50 eur. Din pacate, taman cei pe violet s-au epuizat , dar macar o sa primesc pe gri si bej.

Croco, ma bucur tare mult ca ai reusit

Apropo de timpul de procesare a comenzii (ca tot intreba cineva zilele trecute, imediat dupa ce postasem eu cugetarea cu pricina), reiau ce am povestit atunci: am dat comanda in 07 ianuarie si de-abia in 23 ianuarie a fost procesata : tocmai atunci m-au anuntat pe mail ca am o rambursare, si apoi am vazut si in suivi ca s-a schimbat statutul comenzii (a trecut en cours d'acheminement).

Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

l-am luat si eu saptamana trecuta, ma bucur ca e ok din ce ziceti voi.

mai pregatesc o comanda la soldurile finale care vad ca nu mai apar...dar mai e timp pana se termina reducerile.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Apropo de timpul de procesare a comenzii (ca tot intreba cineva zilele trecute, imediat dupa ce postasem eu cugetarea cu pricina), reiau ce am povestit atunci: am dat comanda in 07 ianuarie si de-abia in 23 ianuarie a fost procesata : tocmai atunci m-au anuntat pe mail ca am o rambursare, si apoi am vazut si in suivi ca s-a schimbat statutul comenzii (a trecut en cours d'acheminement).

[/quote]

Buna,

Eu intrebam. Eu am dat comanda pe 08.01 si abia pe 28 a aparut procesata, evident cu un articol indisponibil...am scris inainte la aide si mi-au spus ca ar fi mai rapid daca as fi comandat la acele puncte speciale (cum imi spunea si claujro daca nu ma insel). sper sa ajunga in curand la destinatar in franta....daca s-ar fi livrat in romania cred ca ar fi ajuns cam tot saptamana viitoare

o zi frumoasa,

Mergi la inceput