Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 14

Mireillegl spune:
Nici pe mine nu ma intereseaza franciza .ro, am reusit sa dau comanda pe .fr, deci din partea mea sa dea faliment mai repede ca sa nu mai avem nevoie de intermediari pentru a comanda pe .fr.
Va intrebam daca acele coduri in care primesti cate un cadou sunt valabile pentru mai multe persoane.
Intrebarea mea da, era legata de codul cadou de pe .ro, deoarece cica dau catalogul cadou, iar pe mine ma intereseaza catalogul.
A doua intrebare era daca se primeste catalog de la francezi o data cu comanda.

mirunajr spune:
Mireillegl, draga, sa stii ca nici eu nu sint veterana, dar cand am ajuns prima data pe acest forum, am primit ajutor de la aceste veterane, pentru care am toata admiratia si respectul..
Bineinteles ca nu am stat sa intreb orice maruntis, am incercat sa ma descurc si singura....si stii de ce??? nu pentru ca fete ar fi fost arogante si nu mi-ar fi raspuns....ci pentru faptul ca [pur si simplu mi-era jena sa intreb ceva, dupa ce am citit capitolele din urma si am vazut prin ce au trecut ele, si ca, asta e si mai important, datorita actiunii lor noi , astea mai noi am putut comanda anul trecut..
By, si succes!
Clau

unique spune:
[quote]citat din mesajul lui Maxia
Unique, nu ne arati si noua ce ai luat de pe bohoo?...si impresii, te rugam....
[/quot
Pai hai sa va arat ce am luat si eu si prietena mea.
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=6177811
Ce pot sa va spun...toate arata mai bine dacat pe site. Materialele sunt bunicele.Ca masuri...eu port de obicei XL dar aici vad ca imi vin bine hainele masura L sau 14 (am 1,68 si 77kg).Numai la jeans mi-am luat masura 16 si imi vin perfect.Incaltamintea nu e de piele dar arata bine.Jeansii a trebuit sa ii clatesc bine pt ca iesea culoarea din ei.Acum nu mai iese.Nici nu va imaginati cat de bine arata cardiganul ala cu albastru pe prietena mea, desi vazand imaginea de pe site eu una nu l-as fi comandat.De abia astept sa mai comandam pt ca am ochit niste pulovarase pe care le-au ieftinit la 10 lire.
Si aseara am comandat si pe schuhstore astea http://www.schuhstore.co.uk/more_images.asp?i_code=1100353520&name=BELLE GLITTER&junior=0&s_group=0 Sper sa vina asa cum spun ei in 7 zile

Mireillegl spune:
Ai dreptate miruna, pot sa ma descurc si singura. Dar am crezut ca asta e scopul forumului, sa ne ajutam reciproc. De acum am sa dau un search la google, nu voi mai apela la forum. Poate am inteles eu gresit anumite lucruri.
Nu am fost aroganta cu nimeni, daca s-a inteles altceva din ce am scris, imi pare rau.

miki68 spune:
Deci:
1. codurile merg la mai multe persoane, daca... merg Daca nu, nu. Asta e. Prin multiple incercari
2. Da, am primit cataloage pentru ca eram cliente lr.fr. Dar numai atunci cand erau lansate. Si sunt trimiteri separate. Adica nu vin odata cu o comanda.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

croco21 spune:
Buna, am primit comanda data in 7 ianuarie, pe adresa mea dar in Ungaria. Multumiri postei maghiare, desi nu stiu sigur daca a ajuns in Ungaria ca pachetul nu avea nici o stampila, nimic. Astea sunt produsele:
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-ample-shantung-pure-soie.aspx?productid=324103996&documentid=545009&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3
http://www.laredoute.fr/vente-valeur-sure-duffle-coat-court-edeis.aspx?productid=324086889&documentid=545009&single=false&categoryid=23110319
Deci 8 E + transportul, in total vreo 50 RON. Daca le luam de pe site-ul romanesc care le vinde la pret intreg (daca le are) ar fi trebuit sa dau vreo 800 RON deci de 16 ori mai mult. E drept insa ca nu as risca niciodata o suma mai mare in felul asta.
Cele doua produse de mai sus sunt frumoase, fusta o mai aveam si pe negru, dar e mai frumoasa pe framboise, am luat-o o marime mai mica si e buna asa. Dar pretul intreg este mult exagerat, chiar nu merita sa cumparati de la LR.ro, produsele nu fac banii aia.
Gabi, daca vrei, da-mi si mie te rog oferta despre care vorbea Claudia. Daca nu se poate, nu e nici o suparare. Eu am mai primit o oferta , am si facut o comanda, astept acum sa vina ca sa evaluez exact cat e de convenabil si care sunt costurile suplimentare.
Andrei

croco21 spune:
Merci Gabi, am primit. Pot sa-i trimit mail sa intreb ce si cum? Nu ai si oferta fetei ca ma cam s-o deranjez asa
Andrei

kokiy spune:
Foarte tare croco21... a venit la punga sau colet ?
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)