Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 16

ChrisDun spune:
Dap, si eu cred ca in Ro tot saptamana viitoare am fi primit-o. Asta ma face sa cred ca ei trateaza cu prioritate comenzile date din strainatate... mai ales ca eu am comandat in prima zi, si n-ar fi trebuit sa am nicio rambursare.
In fine, pentru varul meu e mult mai usor sa comand pe adresa lui, si nu la Relais Colis, pentru ca pachetul il primeste portarul imobilului, asa ca nu e musai sa fie cineva acasa. Faimoasa "Casuta a piticilor" a stat o saptamana la portar, pentru ca vericul era in vacanta
Vreti o ? Eu tocmai mi-am facut una :)

claujro spune:
Nu stiu cum e cu livratul acasa, eu comand la Relais Colis si vine in mai putin de o saptamana. M anunta pe site in suivi ca a ajuns si sa merg s-o ridic (ma rog, nu pot ca sunt in ro...eu). Mi se pare mai simplu asa.
Nu am avut nici o rambursare, epuizare sau altceva.
Apropo de transportul fr-ro: la mine, comanda au impartit-o in 3-4 pungi (niciodata nu a venit carton, fiecare punga cu nr ei, in suivi scrie ce contine fiecare punga-articolele...). Daca Atlassibul ia 15 euro/colet indiferent de nr kg si tu ai 4 pungi...tb sa va interesati.

Delyutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Apropo de transportul fr-ro: la mine, comanda au impartit-o in 3-4 pungi (niciodata nu a venit carton, fiecare punga cu nr ei, in suivi scrie ce contine fiecare punga-articolele...). Daca Atlassibul ia 15 euro/colet indiferent de nr kg si tu ai 4 pungi...tb sa va interesati. ![]() |
Da, si la mine la fel apare...prima comanda in doua pungi, cea de-a doua (evident ca nu m-am abtinut si am dat-o si pe cea de-a doua fara sa am veste de prima

stiti cumva daca la aubaines apar si reduceri de 90%? sau cele de 85% sunt ultimele

multumesc,

claujro spune:
vor mai fi reduceri.
acum am vazut ca faimoasa fusta cu volane la 4,50 e acum 2 euro... Zilnic am vazut produse reduse.
Mara si Matei

lizzy spune:
citat din mesajul lui Mireillegl Ma intreb care e rostul in a scrie pe un forum daca nimeni nu iti raspunde... |
unele nu citesc decat a 2-a zi, ai si tu un pic de rabdare...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ChrisDun
Jas, este superb verdele din poza de pe site ! ![]() L-am comandat si eu pe 19 ianuarie, sper sa nu se epuizeze pana trimit comanda. Christina |
da,e la fel,o culoare foarte placuta

ralualexandrei spune:
Offf eu stau pe bara,citesc mesajele voastre si astept sa dea Lr.ro faliment
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

croco21 spune:
Neata la toata lumea.
Alina, merci de idee, dau o bere virtuala deocamdata .
citat din mesajul lui alinam![]() Croco sa dai o bere pentru idee, ma bucur ca ti-a mers! Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Andrei