Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leah Eu astazi sunt intr-o pasa foarte proasta. Sunt satula de trezitul noaptea, efectiv nu mai pot, parca e tortura psihologica pentru mine. Sunt atat de obosita incat nu mai judec cum trebuie si am impresia ca parca n-o sa ma mai simt odihnita niciodata. Voi v-ati simtit vreodata asa? Printesa Eliza Blogul meu pentru mamici si copii |
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi 300nu ar fi vb de intimitate, oricum sotul doarme in alta camera. Are somnul f usor si nu ar putea dormi deloc noaptea. O sa incerc asa. Unul din subiectele de cearta de la cealalta odisee a fost asta (incercam sa informez despre diversificare). Nu stiu de ce s-au certat acum, ca nu mai intru la ele deloc. Nu am timp sa pierd citind certuri fara rost. Oricum m a enervat o prietena: vai l ai invatat sa doarma leganat Ca doar nu era sa las copilul sa planga aiurea, numai ca sa respect ce zice cartea. Nu cred ca se apuca nimeni de asta numai asa ca n are ce face.Didi |
Pe cand eram insarcinata am promis ca daca si al II-lea va fi la fel de agitat ca primul, la fel voi proceda, adica-l voi legana. Slava Domnului ca n-a fost cazul!
gaia.nevia spune:
Azi am iesit prin cartier la plimbare in formatiunea obisnuita. Raducu la mine in ham, si Teo la tati in rucsac.
Ne-a oprit o batranica (cred ca avea 80) si ne-a spus, "acum ii carati voi, si la batranete o sa va care ei"...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
Eu nu am lasat niciodata copii sa planga. Adica, la primul zgomot, m-am dus sa vad despre ce e vorba.
La Teo acum ca e mare, mai sunt mofturi. La Radu nu are cum, e prea mic, trebuie sa fie un disconfort ceva.
Am incercat sa nu ii rasfat, adica luat in brate, vorbit, linisit, lasat jos.
Si pe Teo il imbarbatez, il mangai si il las. Sau ii vorbesc fara sa il culcusesc in brate daca nu e cazul (cateodata cade prin casa si da in bazait desi nu s-a lovit... atunci nici nu-l iau in brate, ii vorbesc doar si ii explic ca nu s-a lovit, doar s-a speriat, etc.)
Ca sa va zic pe aia dreapta, pe Teo parca prea l-am obisnuit singur. Nu am dormit cu el in pat de la 3 luni, pana acum de curand. Si nu vrea sa stea in brate, fuge daca incerc sa il "dragalesc" si se mira ce am cu el de tabar asa... na, daca asa l-am obisnuit.
Uneori dimineata cand se trezeste si ma gaseste langa el asa se bucura, si vine la mine in brate si ma pupa. E foarte rar, si ma inmoaie de nu mai pot cand il vad ca are si el chef de dragaleala odata.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
gaia.nevia spune:
fetelor... ma doare un picior din sold (cred ca nervul sciatic) de nu pot nici sa umblu nici sa stau in niciun fel 

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
300 spune:
Gaia abuzeaza si tu de soata ta si pune-l sa-ti faca un masaj. Si sa te cremuiasca bine cu ceva calmant- s-a mai discutat despre ele de curand.
Alta solutie decat 2 saptamani singura pe o plaja exotica, sa nu mai obosesti spatele. Ooooof
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Nici eu nu-s de acord cu regim spartan pt bebelus. Oricum ar fi, copilul mic nu plange fara motiv. Ce-ar insemna sa-mi las fetita plangand in pat cand ea de fapt vrea sa ragaie sau ii vine reflux?
Pana si noua, mari cum suntem, ne place sa fim luate in brate.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
julax spune:
Am vazut ca ati scris despre cuptorul de paine,ca scoateti greu paleta .Eu dupa ce fac paine pun vasul cu apa si apoi scot.Nu se procedeaza asa?
Si,referitor la retetele de paine,pot fi facute si cele care nu sunt specifice modelului de cuptor?
Supertarel tabelul cu date de pe mailul cumun
,insa cred ca la problemele medicale,ar trebui trecuta data cand s-a facut investigatia,ca sa stim cam ce varsta aveau,ca acum tinem minte,dar cu cat trece timpul...Zic si eu,poate oi fi mai uituca de fel![]()
Cat despre calcaie fine,am patit-o si eu.Incerc sa ma dau cam o data pe saptamana cu crema din aia ,parca cu acidacetilsalicilic(nu stiu exact acum,care sa da pentru cojite de pe cap ale bebelului,se prepara la farmacie)asta seara,dupa care dorm cu sosete,iar in searaurmatoare mai aplic o crema pentru calcaie.La mine e deja mult mai bine si nu fac asta chiar ca la carte,desi as vrea.
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gaia.nevia spune:
Am adaugat o coloana cu varsta copilului (la medicale), foarte buna idee!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
AlexaM spune:
Luminita eu ii fac masaj cu ulei de masline fiert si racit inainte de baie ca m-am gandit ca nu vreau sa i se obisbuiasca pielea mereu cu crema... plus ca nu mi se pare ok sa fie unsuros si sa se lipeasca de el tot felul de chestii.
Am incercat ulei de la sanosan dar ii apareau pete rosii pe piele...cu ulei de masline e ok.
Sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Ca doar nu era sa las copilul sa planga aiurea, numai ca sa respect ce zice cartea. Nu cred ca se apuca nimeni de asta numai asa ca n are ce face.