Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi 300nu ar fi vb de intimitate, oricum sotul doarme in alta camera. Are somnul f usor si nu ar putea dormi deloc noaptea. O sa incerc asa. Unul din subiectele de cearta de la cealalta odisee a fost asta (incercam sa informez despre diversificare). Nu stiu de ce s-au certat acum, ca nu mai intru la ele deloc. Nu am timp sa pierd citind certuri fara rost. Oricum m a enervat o prietena: vai l ai invatat sa doarma leganat Ca doar nu era sa las copilul sa planga aiurea, numai ca sa respect ce zice cartea. Nu cred ca se apuca nimeni de asta numai asa ca n are ce face.Didi EU te inteleg perfect.. al meu adoarme numai leganat un pic..daca il las urla de se roseste...l-am lasat o data si daca am vazut ca nu merge...asta e..nu pot sa-l las asa. |
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
300 spune:
| citat din mesajul lui Leah Eu astazi sunt intr-o pasa foarte proasta. Sunt satula de trezitul noaptea, efectiv nu mai pot, parca e tortura psihologica pentru mine. Sunt atat de obosita incat nu mai judec cum trebuie si am impresia ca parca n-o sa ma mai simt odihnita niciodata. Voi v-ati simtit vreodata asa? Printesa Eliza Blogul meu pentru mamici si copii |
Te inteleg perfect si sper sa-ti mai revii in curand. Mai lasa-l si pe tati sa faca biberonul noaptea in weekend. Si incearca sa mai dormi ziua cu bebe. :)
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui 300 Didi eu nu fac apologia dormitului in patul mare, dar ca mami sa pui mana in timp ce dormi pe niste craci goi de bebe - miam! Ce poate fi mai frumos? Vezi ca daca te apuci de sportul asta bebe isi va da seama repede unde e mai bine. :) pe de alta parte eu am reusit s-o culc pe andina si in patut exclusiv cand era mai mica, dupa ce gustase din somnul bun langa mami. Cred totusi ca odata crescu#355;i se dezvata mai greu. Lumi lasa ca nici n-o sa mai ai nevoie de abdomene. Si noi am fost cu bebe in marsupiu in cora insa odata ajunsi acolo am dezbracat-o de cosmonaut si a ramas in costum. Oricum la voi e mult mai greu cu ostilitatile, noi aveam 4 maini si un singur bebe. Baby boy da burta mai ai? :d Laureta toate trec. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
nu mai spun de burta ca dati cu rosii

mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
_irina_ spune:
Of, am mai apucat sa citesc ce s-a scris. Raspund rapid.
Pentru calcaie - dupa baie crema peeling de la Scholl, apoi crema hidratanta.
Despre dieta - eu am slabit frumos desi incet cu Weight Watchers, am incercat si dupa ce am nascut dar dupa vre-o 3 zile de numarat puncte m-am speriat si m-am oprit. Cred ca incep din nou dupa ce termin cu alaptatul.
A propos de dormit copil in alta camera, eu m-am obisnuit sa dorm cu pitica in pat. De vre-o saptamana incerc sa o culc la ea in camera, cel putin pana la prima trezire, apoi o iau la loc in pat ca nu adoarme imediat si daca as duce-o neadormita ar fi galagia de pe lume. Asa daca sunt langa ea ne dragalim, ne pupacim si adoarme.
Bun, deci aseara am pus-o la ea in pat si a adormit. Pe la un miez de noapte visez ca piti e cu mine in pat si se trezeste sa manance, eu ii dau sa manance si ea tot plange. Si da-i si lupta cu piticoanca si ea tot plangea, deja ma apucase disperarea...
Cand m-am trezit eu eram in pozitia de hranit piticoanta numai ca piticoanta era in alta camera.

Bine ca tati doarme in cealalta camera ca daca ma vedea alaptand perna radea de mine vre-o saptamana.
fericita de
Andreea-Maria
300 spune:
Baby_boy, fericito!
bravo tie. Fii tare pe ozitii acolo cu Raducu, ca maine creste si nici n-o sa mai vrea sa-l pupi, sa-l iei in brateeeee...
Mai fete, eu am iesit din casa. Adica altundeva decat la primbare cu bebelina! Ma simt mai normala! Cu atat mai mult cu cat am reusit sa ma inchei la camasa care ma deprima pe mine urat fara sa se vada ditamai burtoiul (desi e dar cred ca se preseaza). si, realizare si mai mare, m-am inchiat la pantaloni dinainte de graavi! Nu-s ce mai subtiri, imi veneau si largi uneori, da ce mine ma siiiimt ![]()
Fug ca vrea iar tzitzi bembelina ddesi acu 10 minute o certa. Copchiii astia,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Didididi Dyanirafaza ca e normal refluxul la un bb pana la o anumita varsta ne a zis o si pediatra noastra. Ne a tinut 4 saptamani cu un bb super agitat cu speranta ca va creste si se va rezolva problema. Dar nu mai puteam noi (eu si mama), eram terminate fizic si psihic. Abia asteptam sa vina sotul sa il mai tina seara si el o ora in brate. Apoi am schimbat laptele cu unul special- Novalac AR, i am dat suzeta (se pare ca scoate aerul din bb si ajuta si la digestie),a papat debridat si dupa 2 saptamani si ranitidina (asta a durat vreo luna). S a linistit copilul, de mai sa nu il recunosc. Oricum nu asa linistit cum au bbeii unele fete, dar pentru mine a fost o fericire. Dar efectul a trecut si la vreo 3 saptamani dupa primul tratament, am inceput cu Motilium (daca nu era suficient ii mai dadea ceva peste). Asteptam sa vedem ce se intampla ca mai avem un pic si terminam sticluta. Sper sa nu mai fie nevoie de nimic. Am citit pe undeva ca puii iau in greutate indiferent daca au colici sau reflux. Pediatra mea a avut un bb care nu lua in greutate si a facut saracul operatie la stomacel. Am gasit destul de greu informatii pe net si unele foarte contradictorii, dar am ajuns la concluzia ca pediatra mea stie ce face. Gata, cred ca te am zapacit. Didi |
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui 300 Baby_boy, fericito! bravo tie. Fii tare pe ozitii acolo cu Raducu, ca maine creste si nici n-o sa mai vrea sa-l pupi, sa-l iei in brateeeee... Mai fete, eu am iesit din casa. Adica altundeva decat la primbare cu bebelina! Ma simt mai normala! Cu atat mai mult cu cat am reusit sa ma inchei la camasa care ma deprima pe mine urat fara sa se vada ditamai burtoiul (desi e dar cred ca se preseaza). si, realizare si mai mare, m-am inchiat la pantaloni dinainte de graavi! Nu-s ce mai subtiri, imi veneau si largi uneori, da ce mine ma siiiimt Fug ca vrea iar tzitzi bembelina ddesi acu 10 minute o certa. Copchiii astia, de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |

mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata mamici ![]() Dau o pentru somnoroase .Nu a dormit bine piciul dezlegat...la 3 noaptea radea la tati. Asa ca a facut puiul sarmaluta si a mai dormit pana la 6 15. Cam putin, dar a dormit. Dupa papa a mai dormit pana la 9 si l-am mai luat putin langa noi in pat, ca l-am vazut ca ar mai dormi dar ii tot cadea suzi ![]() Babymom mi-ai trimis si ti-am si raspuns inapoi Pe pagina sus in stanga iti scrie cu rosu 1 mesaj nouDa kid, urata cearta de la pepenashi....Dar am vazut aseara ca a intrat moderatorul peste ele si s-au mai linistit. Noi sa nu ajungem asa , da ???? ![]() Laureta Ce face prietena graviduta ? E bine ? A aflat ce are ? ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Multumesc babytza. M-am mai desteptat si eu nitelus. Abia acum am intrat pe forum, ca de dimineata am stat tot pe-afara cu piticii la sanie.
babymom75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
ff frumos. neatza si merci de cafea! ai mei s-au trezit fomisti rau pe la 03.00 si au papat doar cate 50 ml... ![]() au adormit singuri si la 06.00 trezirea iar.... am atipit si pe la 07 si ceva vine tati si ma trezeste (cand s-o fi dus el la copii nu stiu...) zice: 'mami, copiii trebuie schimbati...' eu![]() ![]() si apoi ![]() ![]() ca el nu schimba niciodata niciun scutec etc etc asa ca s-a conformat la un hun, dar cand a ajuns la al doilea si a dat de kk.... n-a mai rezistat! asa ca iar m-am trezit cu noaptea in cap.....Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
babymom75 spune:
Cat despre silueta ferice de tine, dar sa nu ne mai spui de astea ca o sa te invidiem cu toate ( glumesc desigur ).

Ca doar nu era sa las copilul sa planga aiurea, numai ca sa respect ce zice cartea. Nu cred ca se apuca nimeni de asta numai asa ca n are ce face.
pentru somnoroase .

Ce face prietena graviduta ? E bine ? A aflat ce are ? 

Eduard Mihai si