Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

luminita, eu fac masajul dupa baie...cred ca site-ul ala de l-ai pus tiu e ala de l-am pus si eu si mi-am luat avertisment...verbal, ca sa zic asha
vezi ca luashi si tu...

aparatul de abdomene e din ala clasic...cand am timp, pun poza

mai vorbeati de calcaie cu probleme...eu am o crema super, de la hemel...intrati pe cosmetice naturale punct ro...legat, punctul sa fie semn de punctuatie:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

mda, mi-am luat-o... merci de raspuns, claudinna!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai nu va aluneca cupiii dintre maini daca faceti masajul inainte?
eu masez cu sanosan crema care curata si ingrijeste si eritem (roz), dupa baitza.

ref la uitat ca la circ... nu va spun cum se hlizeste lumea la noi cand iesim cu Teo un rucsac in spate la tati si Radu in marsupiu la mine pe piept...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

pai nu va aluneca cupiii dintre maini daca faceti masajul inainte?
eu masez cu sanosan crema care curata si ingrijeste si eritem (roz), dupa baitza.

ref la uitat ca la circ... nu va spun cum se hlizeste lumea la noi cand iesim cu Teo un rucsac in spate la tati si Radu in marsupiu la mine pe piept...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

eu dau cu uleiut de la o firma careia imi e teama sa ii scriu numele... daca mi-o fur iar?!

da' mie imi si place un picut cum se uita lumea, asa ma simt de mandra.... pup pe "Tunet mic" si pe Teo - sa inteleg ca el e "Tunet mare"?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Wow, fetelor, e frumos adorm puiutii vostrii. Piticoantza adoarme pe la 11-12-1-2 depinde cum are chef. Initial faceam baitza la 19:30, am zis ca o fi prea devreme, am mutat-o si am tot mutat-o, acum e la 9-9:30 si tot nu adoarme devreme.
Totusi am reusit sa ma inteleg cu minunea mea si nu mai sta non stop numai in brate, mai are momente in care sta si in bouncer, reusesc sa o las singura cat ii spal biberoanele sau cat sa ma duc la baie.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Claudinna
am intrat de pe site-ul recomandat de tine pentru a gasi crema de calcaie si din clic in clic pe niste linkuri am ajuns sa gasesc ceea ce caut de o groaza de vreme: crema Weleda cu calendula pentru bebelusi. Este un produs eco cu recomandari excelente pe care intentionez sa il folosesc la schimbatul scutecului.

revenind la calcaie, a incercat careva crema de galbenele pentru a le trata aspectul uscat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu astazi sunt intr-o pasa foarte proasta. Sunt satula de trezitul noaptea, efectiv nu mai pot, parca e tortura psihologica pentru mine. Sunt atat de obosita incat nu mai judec cum trebuie si am impresia ca parca n-o sa ma mai simt odihnita niciodata. Voi v-ati simtit vreodata asa?

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

300nu ar fi vb de intimitate, oricum sotul doarme in alta camera. Are somnul f usor si nu ar putea dormi deloc noaptea.
O sa incerc asa. Unul din subiectele de cearta de la cealalta odisee a fost asta (incercam sa informez despre diversificare). Nu stiu de ce s-au certat acum, ca nu mai intru la ele deloc. Nu am timp sa pierd citind certuri fara rost.
Oricum m a enervat o prietena: vai l ai invatat sa doarma leganat Ca doar nu era sa las copilul sa planga aiurea, numai ca sa respect ce zice cartea. Nu cred ca se apuca nimeni de asta numai asa ca n are ce face.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Eu astazi sunt intr-o pasa foarte proasta. Sunt satula de trezitul noaptea, efectiv nu mai pot, parca e tortura psihologica pentru mine. Sunt atat de obosita incat nu mai judec cum trebuie si am impresia ca parca n-o sa ma mai simt odihnita niciodata. Voi v-ati simtit vreodata asa?

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

Leah eu te inteleg.. si eu am momente cand parca simt ca o iau razna..asta in zilele cele mai grele .. e foarte important sa te mai ajute cineva ..sa-ti mai ia copilul din brate ,macar o ora...sa mai respiri si tu. Raducu meu nu sta singur nici 10 min... si mai adoarme si leganat.,iar noaptea..cine se trezeste? ..eu normal ca mananca la san. Incearca cat de cat cand poti sa mai respiri si tu ..stiu ..e grele uneori

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Leah, da, m-am simtit uneori epuizata si la un pas de a ceda fizic cat si psihic. Daca poti, lasa pe bebe un pic cu altcineva, si incearca sa faci o baie, sa te relaxezi, sa dormi cateva ore.
Nu-i usor, dar poate reusesti sa iesi din starea aceea.

Luminita, Teo nu e tunet deloc. A fost asa de cumintel intotdeauna. Eu credeam ca plange tare (cand avea colici) dar nu auzisem pe nimeni plangand pana atunci. De atunci am auzit copiii prietenelor plangand si am apreciat ce bun si dulce e Teo... si apoi pe Radu care ii taie pe toti la volum si intensitate! Il aud din celalalt apartamen... prin nu-stiu-cate usi inchise. Prin perete se aude. Ti se ridica parul maciuca si sari ca ars sa vezi ce a patit (deobicei, nimic)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Didi eu nu fac apologia dormitului in patul mare, dar ca mami sa pui mana in timp ce dormi pe niste craci goi de bebe - miam! Ce poate fi mai frumos? Vezi ca daca te apuci de sportul asta bebe isi va da seama repede unde e mai bine. :) pe de alta parte eu am reusit s-o culc pe andina si in patut exclusiv cand era mai mica, dupa ce gustase din somnul bun langa mami. Cred totusi ca odata crescu#355;i se dezvata mai greu.

Lumi lasa ca nici n-o sa mai ai nevoie de abdomene. Si noi am fost cu bebe in marsupiu in cora insa odata ajunsi acolo am dezbracat-o de cosmonaut si a ramas in costum. Oricum la voi e mult mai greu cu ostilitatile, noi aveam 4 maini si un singur bebe.

Baby boy da burta mai ai? :d

Laureta toate trec.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput