Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Neatza si o lutzaPitic mancat pe la 11.30, foit pana pe la 12.30... apoi dormit pana la 8 ...Mami (handi) balaurit pe net pana la 2 noaptea... tot am prins aproape 6 ore de somn legat. Frumooos, frumooos. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
ff frumos. neatza si merci de cafea!
ai mei s-au trezit fomisti rau pe la 03.00 si au papat doar cate 50 ml...

au adormit singuri si la 06.00 trezirea iar.... am atipit si pe la 07 si ceva vine tati si ma trezeste (cand s-o fi dus el la copii nu stiu...) zice: 'mami, copiii trebuie schimbati...' eu

si apoi 

ca el nu schimba niciodata niciun scutec etc etc asa ca s-a conformat la un hun, dar cand a ajuns la al doilea si a dat de kk.... n-a mai rezistat! asa ca iar m-am trezit cu noaptea in cap.....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Didididi Din ce citesc pe la voi fetelor, sa inteleg ca solutia sa nu se mai trezeasca noaptea din ora in ora e luatul in pat? Eu dorm foarte usor si nu ma misc prea mult, dar ce faci cu bb care da din maine si din picioare si tocane suzeta chiar in urechea ta? Ca eu nu pot dormi. De aia il las in patut ca e un pic mai departe, nu se aude chiar asa. Trebuie sa gasesc o solutie, ca ma intorc la serviciu intr-o luna. Mai aveti alte idei? Mersic anticipat! Didi |
nu neaparat! e mai usor si poate avea efect la fetele care alapteaza... dar ai mei nu vor in pat la mami!!! rar si rar, Robi se mai alinta si il iau in pat cu mine, dar nu il tine decat vreo 20 de minute...
si sincer mi-ar fi placut sa dorm cu ei in pat.... mi-s asa de dragi, ii vreau aproape si noaptea - sau mai ales noaptea, cand sunt mai linistiti! am reusit o singura data sa dorm cu ei cateva ore, cand erau rupti de oboseala si pe vremea cand ii faceam sarmalute seara.... acum nu ii mai infas si, babytza, sa stii ca dorm fff bine si asa, mai bine chiar, acum nici nu mai tresar, nu se mai sperie din orice...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
300 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Pai de ce nu Pai pana in martie cu paine si gem ma fac cat dulapu'... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Mai ca am patit la fel :D s-a dus ieri dupa sticla de suc si i-am zis sa ia si mancare - cica n-a avut bani la el...
Azi o sa ies din casa. Ma duc la carefour sa cumpar scutece.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Boo spune:
Mi-ati facut pofta de paine din aia facuta la masina cu toate povestile voastre. Mai ca imi vine sa ma duc sa-mi iau un aparat ![]()
Legat de slabit: eu am dat jos tot ce luasem in sarcina + inca vreo 2 kg. Nu ma intrebati cum ca nu stiu. Nu cred ca a existat zi de cand am nascut fara sa bag ceva dulce in gura. Si nu am tinut nici o cura. Mananc normal. Acum as vrea sa incep ca sa dau jos si ce luasem inainte de sarcina cu tratamentele hormonale pe care le facusem.
Ce stiu eu (vazut la prietenele mele, deci nu din povesti): cura de slabire tinuta cu cap nu afecteaza laptele si nici sportul, chiar si ala facut destul de intens, la sala, nu asa cateva abdomene acasa. Eu una merg la sala de vreo 2 ori pe sapt la spinning deci efort destul de mare si nu mi-a afectat laptele, alaptez exclusiv.
Statul in popou la bebei: mie pediatra mi-a zis ca de la 5 luni pot sa-l pun intre perne pe canapea. Asta n-ar stare nicicum, numai in fund ar sta, se trage se impinge ca sa ajunga asa. Dar nu vreau sa-l las inca. Plus ca daca il las oricum nu poate sta, i se curbeaza spatele, nu isi tine capul inca drept ca lumea, deci nu e pregatit.
Ma duc sa mai citesc din spate
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Maine ma duc sa fac eu cumparaturile, ca sotul a cedat psihic si nu te mai poti baza pe el. Ar vrea probabil sa mananc paine cu gem pana iau indemnizatia, ca sa fie el sigur ca nu ramanem fara bani. Pai pana in martie cu paine si gem ma fac cat dulapu'... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
al meu inca n-a cedat, dar nici mult nu mai are, din exact aceleasi motive....

Luminita
de
Eduard Mihai si
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
baby_boy spune:
Neata si de la noi..la pranz.ne-am trezit la 6..nush ce a fost cu el..sa ma scoale asa..cu o ora mai devreme
Didi, vad ca voi ati inceput diversificarea,cu ce ati inceput? Si ce ii dai?
Anamona, bine ai venit.
Dyanira,Raducu are baita la 7.30..mai mult nu rezista..pentru ca de la 5 nu mai doarme..si la 8- 8.30 nani pana la 7 dimineata..cu 2-3 treziri de papa![]()
Legat de silueta..nu comentez mult..am plecat de la 55 kg cand am ramas gravi..iar acum am 50![]()
Babymom..ma sperii..ca al meu numai leganat adoarme..pana la 1 siii
Nikolici asteptam detalii de la botez,
pentru Karina crestina
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
luminita2008 spune:
mei.... si io zic ca n-o sa ne certam..... noi avem mai multa minte![]()
apropos de cumparaturi, l-am fortat ieri pe sot sa iesim la cumparaturi si am luat si hunii cu noi... i-am varat in marsupii... pe care n-o sa le mai folosesc pana la vara, daca vor mai incapea in ele.... nu de alta, dar nu e ok cu prea multe haine pe ei... oricum, s-au comportat f bine ptr prima oara la cumparaturi: una bucata hun a dormit tot timpul, nu a stiut ce l-a lovit
, iar a doua bucata hun a privit tot timpul in jur, f curios de atmosfera... nu va mai spun cum se uita lumea la noi 4, ca la film, le lipseau floricelele...
am o intrebare: voi cand faceti masajul la bebici? inainte sau dupa baie...? am vazut ca Alexa il spala pe Matei dupa masaj si ca Babytza face ca mine, masaj dupa.... pe de alta parte, am vazut un filmulet pe reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment, tot de la voi il am, in care se indica masajul inainte de baita... dar nu se spune de ce.... so, cum e mai bine si de ce?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
mda, si m-am lamurit si cu electrostimularea, merci de raspunsuri, fetele! si eu zic ca abdomenele sunt baza, si cred ca gasesc ceva ambitie.... dar ma doare si nu pot acum....

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
laureta spune:
Hop si io somnorila iepurila :)
A seara nu puteam efectiv sa dorm, cred pe la 3 am reusit sa ma pun in pat. Am citit la subiectul cu Emma si imi plange sufletul
, e asa de nedrept :(
Babytza burticila e bine, are 10 sapt si vine in curand in Buc sa faca morfologia fetala
kid am citit si eu la mamicile de iulie-august nu prea m am prins de ce se cearta ( ceva cu parole schimbate), si e pacat ca sunt niste fete minunate, sunt sigura ca vor trece peste tot.
Eva ce faceti?
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
claudinna spune:
luminita, eu fac masajul dupa baie...cred ca site-ul ala de l-ai pus tiu e ala de l-am pus si eu si mi-am luat avertisment...verbal, ca sa zic asha
vezi ca luashi si tu...
aparatul de abdomene e din ala clasic...cand am timp, pun poza
mai vorbeati de calcaie cu probleme...eu am o crema super, de la hemel...intrati pe cosmetice naturale punct ro...legat, punctul sa fie semn de punctuatie:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

lutza