Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
sa va dau o cafea?? luatzi de aici!
pai asha fac mamee care o iau de la capat dimineata?? stau noaptea pe forum ??
hihihi, imi place tare, ca am si eu ce citi...diete...alea-alea...
ma intereseaza tare mult subiectul, ca vreausa ajung si eu cum eram acum 2 ani si ceva...ca la greutatea dinainte de sarcina am ajuns, dar e mareeee rau!
m-am apucat pe 5 ian de ...sa zicem un nou stil de viata...am dat cam 2-3 kg pan a acum
mananc fara grasimi, doar la cuptor, fiert...f multe legume, uneori fructe, cand imi e de dulce, sau spre seara, daca mi-e foame rau...
am mai mancat si paine dimineata, am mai facut si cate o placinta, dar am mancat ff putin (sa vad azi cum rezist ca am facut aseara 2 placinte...)
nu mai mananc dupa ora 16.00
apa la greu..fara sucuri din comertz, daca vreau ceva, fac la storcator
ieri mi-a luat sotzul aparat de abdomene, ca nu se mai poate, zici ca sunt greavi in 3-4 luni, numai ca e ceva mai lasata burtiva...
daca vreti sa ma vedeti cum aratam la nunta, cand aveam cu 15 kg mai putin...nunta si in 2004 asha
cum arat acum...imi e f rushine sa arat prea des...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ce aparat de abdomene? Pe mine ma tenteaza ABrocker, dar nu stiu pe nimeni care sa-l fi incercat.
Pe mine nu ma ajuta starea de deprimare generata de felul cum arat.
Adica, nu ma motiveaza sa cad in depresie, din contra, imi vine sa mananc de ciuda!
Cred ca se cheama bulimie de stress... de cand ma stiu cand aveam ceva stresant mancam ca sparta. Examene, interviu, proiecte, intalniri dificile cu clientii, evaluare (a mea sau a subordonatilor)...
Asa ca am invatat sa (ma) inteleg putin... asa functionez eu, este doar o etapa, cu vointa se poate slabi, dar nu sunt bolnava, hidoasa sau mai stiu eu cum. Am invatat si sa ma imbrac astfel incat sa arat bine, pentru ca o bluza mulata pe un spate nu tocmai ferm nu ajuta pe nimeni la moral.
Dieta Monti mi s-a potrivit manusa, pentru ca puteam sa mananc oricat, oricand, si noaptea daca ma apuca una din crizele mele.
Si mai sunt si gurmanda si pofticioasa rau. Aici e cel mai greu. Placerea de a manca diverse "minuni"...
In fine. Am reusit sa nu ma ingras niciun kg la a doua sarcina. Trebuie sa reusesc si acum sa slabesc. So help me God!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

anamona ce e aia gimnastica monitorizata?

Uite aici explica cel mai bine
http://www.slenderyou.com.ro/produse.html
Aparatele practic se misca cu tot cu tine pentru a iti pune in miscare muschii. Repet e o mare porcarie de pacalit... lenesii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300
Intotdeauna se lipeste de mine; daca ma dau mai incolo (vreau sa dorm pe spate sau imi schimb pur si simplu pozitia, ine dupa mine.

super tare pitica ta
Eu o culc pe o parte la ea in patut sprijinindu-i spatele de o paturica. Cand se trezeste pe la ora 2-3, o gasesc intoarsa cu capul spre paturica, incercand sa suga din ea.

Si eu am adoptat solutia cu dormitul la noi in pat pentru ca imi prima luna imi era greu sa ma ridic din pat de 4-5 ori pe noapte sa o alaptez, basca cel putin o data pe noapte, cu preferinta pe la 4-5 dimineata, nu adoarmea decat dupa ce era si plimbata vreo ora prin casa. Am observat ca in pat la noi se linistea cand simtea mirosul nostru , de altfel si acum doarme pe pieptul nostru frecvent.

Mergi la inceput

Gaia daca tot iti lipseste stress-ul de la job, hai sa intram un pic in atmosfera aia: ne fixam obiectivul de slabit, stabilim modalitatile si ii dam bice: Putem sa facem un grup de sustinere pe aici sa ne ajute sa nu cadem in depresie.

La mine depresia vine din cauza ca nu mai am cu ce ma imbraca, ca nu pot sa imi mai schimb toalele cum faceam inainte. Acum nu am nici timp si pe de alta parte nici chef sa cumpar haine noi pana nu slabesc la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Dyanirafaza ca e normal refluxul la un bb pana la o anumita varsta ne a zis o si pediatra noastra. Ne a tinut 4 saptamani cu un bb super agitat cu speranta ca va creste si se va rezolva problema. Dar nu mai puteam noi (eu si mama), eram terminate fizic si psihic. Abia asteptam sa vina sotul sa il mai tina seara si el o ora in brate.
Apoi am schimbat laptele cu unul special- Novalac AR, i am dat suzeta (se pare ca scoate aerul din bb si ajuta si la digestie),a papat debridat si dupa 2 saptamani si ranitidina (asta a durat vreo luna). S a linistit copilul, de mai sa nu il recunosc. Oricum nu asa linistit cum au bbeii unele fete, dar pentru mine a fost o fericire. Dar efectul a trecut si la vreo 3 saptamani dupa primul tratament, am inceput cu Motilium (daca nu era suficient ii mai dadea ceva peste). Asteptam sa vedem ce se intampla ca mai avem un pic si terminam sticluta. Sper sa nu mai fie nevoie de nimic.
Am citit pe undeva ca puii iau in greutate indiferent daca au colici sau reflux. Pediatra mea a avut un bb care nu lua in greutate si a facut saracul operatie la stomacel.
Am gasit destul de greu informatii pe net si unele foarte contradictorii, dar am ajuns la concluzia ca pediatra mea stie ce face.
Gata, cred ca te am zapacit.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Din ce citesc pe la voi fetelor, sa inteleg ca solutia sa nu se mai trezeasca noaptea din ora in ora e luatul in pat?
Eu dorm foarte usor si nu ma misc prea mult, dar ce faci cu bb care da din maine si din picioare si tocane suzeta chiar in urechea ta? Ca eu nu pot dormi. De aia il las in patut ca e un pic mai departe, nu se aude chiar asa.

Trebuie sa gasesc o solutie, ca ma intorc la serviciu intr-o luna.

Mai aveti alte idei? Mersic anticipat!

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Dau o pentru somnoroase .
Nu a dormit bine piciul dezlegat...la 3 noaptea radea la tati. Asa ca a facut puiul sarmaluta si a mai dormit pana la 6 15. Cam putin, dar a dormit. Dupa papa a mai dormit pana la 9 si l-am mai luat putin langa noi in pat, ca l-am vazut ca ar mai dormi dar ii tot cadea suzi Tati a deschis un ochi si s-a socat cand l-a vazut langa noi

Babymom mi-ai trimis si ti-am si raspuns inapoi Pe pagina sus in stanga iti scrie cu rosu 1 mesaj nou

Da kid, urata cearta de la pepenashi....Dar am vazut aseara ca a intrat moderatorul peste ele si s-au mai linistit. Noi sa nu ajungem asa , da ????

Laureta Ce face prietena graviduta ? E bine ? A aflat ce are ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu am mai dormit abia de la 6.30 pana la 8..15. Bebe a dormit intruna pana la 10. Sunt o mama nebuna.

Didi, mie mi se pare ca in pat nu se agita deloc, nici din picioare nu da, iar dimineata daca se trezeste inaintea mea sta linistita, nu scanate o vorba. E drept ca pierzi din intimitate, insa bebe adoarme devreme si fericit. :d si mai ai timp si de altceva.

Nush daca am zis ieri, am demontat patutul ca oricum statea gol in alta camera.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Gaia daca tot iti lipseste stress-ul de la job, hai sa intram un pic in atmosfera aia: ne fixam obiectivul de slabit, stabilim modalitatile si ii dam bice: Putem sa facem un grup de sustinere pe aici sa ne ajute sa nu cadem in depresie.

La mine depresia vine din cauza ca nu mai am cu ce ma imbraca, ca nu pot sa imi mai schimb toalele cum faceam inainte. Acum nu am nici timp si pe de alta parte nici chef sa cumpar haine noi pana nu slabesc la loc.

Pai de ce nu e mai usor cand te sustine cineva. Maine ma duc sa fac eu cumparaturile, ca sotul a cedat psihic si nu te mai poti baza pe el. Ar vrea probabil sa mananc paine cu gem pana iau indemnizatia, ca sa fie el sigur ca nu ramanem fara bani.
Pai pana in martie cu paine si gem ma fac cat dulapu'...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput