Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
babymom75 spune:
gaia.nevia suna-ti si tu ginecologul! Eu am sunat-o pe-a mea la 6 sapt. cind mi-a venit, speriata ca "am o hemoragie abundenta", ca la ciclu, normal ca nu ma gindeam asa repede, mai ales ca alaptez. Bine-nteles a ras de mine copios "-Ce hemoragie, fato? Ti-a venit ciclu'!"
gaia.nevia spune:
Pai prima data m-am speriat.Dar la a doua nastere stiam deja ca o sa vina dupa 5-6 saptamani... asa ca mi-am programat vizita in consecinta. Totul parea in regula... Acum deja astept a 3-a "invazie ruseasca" cum ii zic fetele.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
laureta spune:
Ete si io kukuvea![]()
Voi vreti diete io vreau sa nu mai slabesc ca ma simt bine "carnoasa"
, dar ata ete ma fac la loc scandurica
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Daca tot am limbarnita la mana..... Din proprie experienta va spun ca dupa 3 ani, este mult mai usor cu copchii. Ii mai poti lasa singuri si nu prea mai fac prosti. Iar dupa 4 ani e de-a dreptul boierie!!! Bine dar si cand fac vreo prostieeeee....... e nasoala rau, nu cum sunt alea de la 2 ani.....Dar oricum e mai relaxant....si mai merg si la gradi....so.... mai avem putin....vreo 4 ani!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Hmm, 3 ani zici? Al meu daca e singur oriunde altundeva decat in camera lui nu se poate sa nu faca vreo boacana, curiozitatea lui ma mananca si nici nu vreau sa i-o infranez prea tare ... Ca sa nu mai zic ce se loveste ca se crede ninja
Dar e adevarat ca parca te intelegi mai usor cu el, asta da. Mie cel mai usor mi s-a parut intr-adevar cand a inceput sa stea in fundulet bine, spre 7 luni asa si statea si in tarc cu diferite obiecte/jucarii in jur. Si toata linistea s-a dus cand a inceput sa mearga in picioare, intr-adevar. Asa ca astept cu nerabdare sa mai treaca ceva luni, spre 4 ani asa simt eu ca va fi muuult mai bine
kid2003 spune:
Mai, dar chiar cica sunt rare cazurile cand vine ciclul asa repede dupa nastere, cum naiba ne-am pricopsit cu el? Pentru mine e o belea, fata mea e ca la cartea (editie veche) a lui Capraru: refuza sanul inainte si in zilele alea...bine, bine, ca o iau cu binisorul, deja m-am invatat, o las sa urle pana adoarme si apoi o pun la san si trage...Productia nu e aceeasi, Babymom mi-as dori sa am puterea psihica necesara sa termin cu completarea aia afurisita, dar zau daca am nervi...cu aia mare dupa mine, cu asta mica urland de foame si care nu vrea sa mai ia sanul (am tot paracitit si mi-am pus si diagnostic, este fluxul prea scazut la lapte si nu-i place deloc cand ii e doame)...m-am lasat pagubasa. Macar sa o tin eu asa, de bine de rau de 5 ori pe zi sunt cu tzatza in gura ei si isi face treaba saraca acolo (la 3 mese se si satura beton...). Ca dureaza tot aproape o ora masa, ca atunci cand era nou-nascut (cu tot alintatul si linistitul sa nu mai urle la san) asta e alta problema...ma face cu nervii...
Si cu regimul, trebuie sa ne motivam cumva...eu personal am ajuns la concluzia dupa nshpe mii de diete (ca nu am fost vreo sirena nici inainte, sunt un exponent al culturii yo-yo) ca aparatele minune, cum zicea Anamona de gimnastica motorizata, sau 300 de electrostimulare sunt cam vax albina...adica tot sa transpiri la abdomene e de baza, ca altfel cu toate aparatele minune care se nasc in State, nu ar mai fi acolo atatia obezi, s-ar duce la electro sau la vacuum si ar scapa...
Mai fetelor, dar cearta mare se aprinse la Pepenasi...imi pare tare rau, ca tot lenevesc p-acasa bag un oki si acolo si-mi erau dragi fetele, imi pare rau ca se balacaresc asa...sper din toata inima sa nu ajungem niciodata acolo, da? [muzica lacrimogena] noi ne iubim! 
300 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 300 Eu am am mai observat si alta data ce obiceiuri asemanatoare au copiii nostrii. Si al meu la fel face. acum doarme singur in patul lui, dar dupa primul calup de somn, care dureaza pina pe la 2-3, il mut in patul nostru pina dimineata. Mi-e si mie mai usor asa. |
Pana sa fac asa fetita se tot trezea noaptea iar ca sa o adorm trebuia sa o pun in patut si s-o ridic de 3-4 ori pana o lua somnul. Desigur nu-i o regula dar ce bine se doarme cu bebe in pat. Si papa si bine.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Interesanta superdieta... seamana cu un Montigniac mai dur in primele zile. Nu mi-am propus sa tin dieta daneza, dupa ce am vazut cat de stricta e, si cum nu imi da libertate de "inspiratie"... vroiam sa tin Montigniac din nou. Dar cu resturile lu' Teo si inghetatele care zaceau prin congelator... ma rog, am stagnat. Cand am tinut prima oara am inceput vara (1 iunie) si mancam mai mult salate. Imi plac mult salatele si inventez la repezeala ceva. Pe atunci facusem o pasiune pentru gogosari, si faceam o salata cu feta, gogosari si ceapa, o nebunie. In afara de salate mancam peste la gratar, sau vita tot la gratar. Broccoli, fasole verde, ciuperci. Cand nu mai puteam dupa paine, mancam crakers Wassa cu branza zero% grasime. Uneori scapam in fistic (pasiune, ce sa-i faci) dar in mare am fost foarte serioasa 4 luni, si inca 2 am tinut faza 2, si a fost perfect. Daca as reusi sa fac asta inca o data... ce bine ar fi. Dar pe vremea aceea munceam 16 ore pe zi, mancam la cantina la pranz, dimineata omleta sau branza de vaci acasa, si seara vreo salata minune de-a mea. Nu aveam timp sa poftesc... nu aveam ispite prin frigider, si sotul m-a sustinut din plin. Acum sunt toata ziua acasa, nu apuc sa mananc pana la ora 2 deloc, gust tot ce fac pentru Teo, daca ramane la el in farfurie lichidez eu, mai impartim ceva de mancare cand nu vrea sa manance si imi pun mie ca sa-l atrag... si in general pe la ora 7 seara mi se face foame si gasesc si timp sa mananc bine (daca ma tine pana la 2pm a doua zi...). IAr soatza acum trateaza regimul ca pe un moft. Adica, am treburi mai serioase. Deci... la capitolul vointa pare-se ca stau naspa rau. Mai vorbeam de bazine si alte alea modificate dupa sarcina. Sutienul, mama ce dezastru... Purtam 75C inainte de Teo. Pe trimpul sarcinii am trecut intai la 80C si apoi la 80D, si dupa ce am nascut la 75D, care nu prea se gaseste. Apoi, cu Radu... 80DD, care sunt cam fixe, dar 80E sunt prea late la subsuoara si nu le suport. Iaca dezastru, oare imi voi reveni?!?!? MAi vorbeati de menstruatie. Pai mie mi-a venit inainte de 6 saptamani dupa ambele sarcini. Cand m-am dus la controlul de dupa nastere, tocmai terminam... O fi normal? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Ok dar omleta cu ceapa la 11 noaptea ca mine aseara cum ti se pare?
300 spune:
| citat din mesajul lui sabinel gaia, nu stiu daca-i normal cu menstra, ce stiu e ca mie nici acum nu mi-a venit amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Sa nu te culci pe-o ureche cu contraceptia! Eu am bebe desi aveam amenoree in perioada aia.
. Nici mie nu mi-a venit dar iau pastile de la 2 luni.
300 spune:
Kid eu nu citesc odiseea lor da' m-ai facut curioasa.
Io nu mai am somn ca s-a trezit tati sa dea volumul mai incet la film ca se resetase si a spart un pahar, Anda a inceput sa planga, i-am dat tzitzi . Ea a adormit iar eu pas.
Cred ca voi insista cu regula nu mai mult de 2 filme in playlist si apoi shut down automat ca de-aia aduc bebe in pat, sa dorm cat de cat legat. Ooooof
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
gaia.nevia spune:
Neatza si o
lutza
Pitic mancat pe la 11.30, foit pana pe la 12.30... apoi dormit pana la 8
...
Mami (handi) balaurit pe net pana la 2 noaptea... tot am prins aproape 6 ore de somn legat. Frumooos, frumooos.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Bine dar si cand fac vreo prostieeeee....... e nasoala rau, nu cum sunt alea de la 2 ani.....
Matei (11.07.2004)