Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

anamona ce e aia gimnastica monitorizata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom deasupra mesajelor mele scrie cu rosu PM. Dai clic si imi trimit mess pe private. Asa pot eu sa iti raspund chiar daca al tau nu apare aici pe forum.

Dya programul nostru de seara e cam asa : in jur de 8 30 intram la baie. Ne jucam putin apoi il bag in cadita. Dupa baie ,masaj. Dureaza cam 30 minute. Apoi papam si nani. In jur de 9 30 doarme. Il pun in patut dupa ce ne mai giugiulim ptuin si adoarme cam in 10 minute singurel. El si cu prietena lui suzi. Si ii pun caruselul sa il zapaceasca de cap
In seara asta pentru prima oara dupa o ora s-a trezit si nu a mai vrut neam sa stea sarmaluta in paturica. Asa ca l-am desfacut si l-am bagat in saculet. Doarme ca seicul Sunt curioasa si cat o sa doarma

Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babymom75 Cred ca toate venim pe forum din acelasi motiv socializare si schimb de experienta.
Apropo de statul cu bebele, am niste sentimente contradictorii: pe de o parte imi de dor de viata activa de dinainte in care imi faceam timp pentru placerile mele iar pe de alta parte daca imi las bebelina sa se joace singurica 15 minute pentru a face alte lucruri (de ex forum) ma apuca remuscarile ca am pierdut timpul ei.

Ca tot intrebam cum decurge o zi din viata voastra, la mine lucrurile decurg cam asa:
Ne trezim pe 7-8 dimineata intr-un mare zambet si cu un mare chef de joaca. Mai dormim in timpul zilei vreo 40 minute in cursul diminetii, vreo ora chiar doua pana in ora 17 si apoi vreo 30 minute in timpul stirilor de seara.
Cand nu dormim mancam(alaptez la cerere) si ne jucam impreuna: la carusel, pe salteluta minune, in pat. Ii arat jucariile, i le dau in manuta, i le tin deasupra sa dea cu manuta in ele - cam asta stim sa facem. In tot timpul asta vorbim mult dar mult de tot
Mai avem plimbarea - dau ture in curte cu caruciorul - in ultimele zile plimbarile au fost cam de o ora o data in zi.
Baita o facem la ora 9:30 o alaptez si ne chinuim sa o adormim ( sotul e expert la treaba asta)
Noaptea se trezeste de minim 3 ori: pana la ora 2-3 doarme la ea in patut, dupa 3 o aduc la noi in pat se mai trezeste la 4-5 si pe la 6-7. Nu ma deranjeaza chiar asa tare trezirile ei de noapte pt ca o aduc in pat, cand da semn de trezire o alaptez vreo 5 -10 minute iar ea nici macar nu deschide ochii si adoarme la loc. Singurul inconvenient e ca dorm cu super mare grija sa nu o ating cumva prin somn.

Am inceput sa am nopti in care nici n-o mai culc separat in prima parte a noptii ca ma adoarme. Anda adoarme la san seara insa nciodata fara sa fi supt foarte serios. Are o masa inainte de baie, in jur de 8, si alta imeidat dupa.

Chiar si ziua cand ii e somn ma intind isi o mufez. Intotdeauna se lipeste de mine; daca ma dau mai incolo (vreau sa dorm pe spate sau imi schimb pur si simplu pozitia, ine dupa mine.

Acum am adormit-o in patul mare p un scutec indoit. De pe care a pecat - cred ca ma cauta. Incepe sa mai aiba o meteahna: intinde botul dupa tzatza in somn si zua daca nu o gaseste se mai trezeste.

In noaptea asta se pare ca n-o mai culcam separat ca s-a si bagat soata langa ea (ii place mult s-o stie aproape).
Asa incat eu nu prea stiu cum e sa adoarma singur copchilul. Yotusi, in ultima vreme a avut cateva dati in care s-a culcat cu... pumnul/degetul sau gangurind :)

Mancare mami: in ultimele 2 saptamani am avut aproape invariabil 2 mese zilnic si s-a cunoscut. Nici mie nu mi-a scazut laptee, insa eu nu ma abtin de la grasimi sau paine/ dulciuri, desi cred ca ar fi cazul, pt prima data de cand exist.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

300 Eu am am mai observat si alta data ce obiceiuri asemanatoare au copiii nostrii. Si al meu la fel face. acum doarme singur in patul lui, dar dupa primul calup de somn, care dureaza pina pe la 2-3, il mut in patul nostru pina dimineata. Mi-e si mie mai usor asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

noapte buna, mamaici... Eu am avut o zi plina de draci. Sper sa fi trecut cu totul, cred ca durerea asta continua e de vina. ma tot feresc de diclofenac, chiar daca e unguent ca am citit ca se foloseste cu prudenta in alaptare. Babymom ce stii despre asta? LA multe medicamente scrie asa, dar se pare ca in lapte trece doar o cantitate neglijabila.

Pup fetele.

A, si de electrostimulare stiu doar din auzite.

Mergi la inceput

babytza ce spui, am reusit sa-ti trimit mess, sau nu m-am descurcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Interesanta superdieta... seamana cu un Montigniac mai dur in primele zile.
Nu mi-am propus sa tin dieta daneza, dupa ce am vazut cat de stricta e, si cum nu imi da libertate de "inspiratie"... vroiam sa tin Montigniac din nou. Dar cu resturile lu' Teo si inghetatele care zaceau prin congelator... ma rog, am stagnat.

Cand am tinut prima oara am inceput vara (1 iunie) si mancam mai mult salate. Imi plac mult salatele si inventez la repezeala ceva. Pe atunci facusem o pasiune pentru gogosari, si faceam o salata cu feta, gogosari si ceapa, o nebunie.
In afara de salate mancam peste la gratar, sau vita tot la gratar. Broccoli, fasole verde, ciuperci.
Cand nu mai puteam dupa paine, mancam crakers Wassa cu branza zero% grasime. Uneori scapam in fistic (pasiune, ce sa-i faci) dar in mare am fost foarte serioasa 4 luni, si inca 2 am tinut faza 2, si a fost perfect. Daca as reusi sa fac asta inca o data... ce bine ar fi.
Dar pe vremea aceea munceam 16 ore pe zi, mancam la cantina la pranz, dimineata omleta sau branza de vaci acasa, si seara vreo salata minune de-a mea. Nu aveam timp sa poftesc... nu aveam ispite prin frigider, si sotul m-a sustinut din plin.
Acum sunt toata ziua acasa, nu apuc sa mananc pana la ora 2 deloc, gust tot ce fac pentru Teo, daca ramane la el in farfurie lichidez eu, mai impartim ceva de mancare cand nu vrea sa manance si imi pun mie ca sa-l atrag... si in general pe la ora 7 seara mi se face foame si gasesc si timp sa mananc bine (daca ma tine pana la 2pm a doua zi...). IAr soatza acum trateaza regimul ca pe un moft. Adica, am treburi mai serioase.

Deci... la capitolul vointa pare-se ca stau naspa rau.

Mai vorbeam de bazine si alte alea modificate dupa sarcina. Sutienul, mama ce dezastru... Purtam 75C inainte de Teo. Pe trimpul sarcinii am trecut intai la 80C si apoi la 80D, si dupa ce am nascut la 75D, care nu prea se gaseste.
Apoi, cu Radu... 80DD, care sunt cam fixe, dar 80E sunt prea late la subsuoara si nu le suport. Iaca dezastru, oare imi voi reveni?!?!?

MAi vorbeati de menstruatie. Pai mie mi-a venit inainte de 6 saptamani dupa ambele sarcini. Cand m-am dus la controlul de dupa nastere, tocmai terminam... O fi normal?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

noapte buna, mamaici... Eu am avut o zi plina de draci. Sper sa fi trecut cu totul, cred ca durerea asta continua e de vina. ma tot feresc de diclofenac, chiar daca e unguent ca am citit ca se foloseste cu prudenta in alaptare. Babymom ce stii despre asta? LA multe medicamente scrie asa, dar se pare ca in lapte trece doar o cantitate neglijabila.

Pup fetele.

A, si de electrostimulare stiu doar din auzite.

Pentru (mai precis... contra) diverse dureri de spate, sale, genunchi, glezne recomand cu tarie ARNIGEL, crema homeopata de mare efect.
Eram insarcinata cu Radu, balauream prin PAris si mi-am luxat o glezna urat de tot. Am dat cu Arnigel (dupa indelugi chinui sa explic farmacistilor ca sunt encine... si ca vreau ceva impotriva durerii care merge si la sarcina...) si a doua zi am reluat balaureala.
Piciorul meu arata dupa 3 zile de dat cu Arnigel mai bine decat al sotului dupa o luna de la o luxatie similara.
Apoi am dat si pe spate, si pe genunchi in durerile din sarcina si a mers perfect. Try it!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

gaia, nu stiu daca-i normal cu menstra, ce stiu e ca mie nici acum nu mi-a venit am 4 luni de cand am nascut. dar nici nu mi-e dor de ea

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Exact! nici mie nu mi-era dor deloc... Ce frumos... 20 luni fara! iupiii

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput