Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

AAAAaaaa ca vorbeati de dormit cu bebe in pat... si noi tot asa am dormit dardoar pana pe la 2 luni si ceva. Apoi l-am pus la el in patut din 2 motive: de teama ca mai tarziu n-o sa mai scapam de el si pt ca ma dureau toate oasele de muream. S acum tot intr-o singura pozitie dorm...dar sunt relaxata probabil... si nu ma mai dor toate. Acum doar dimineata il mai iau in pat cateodata. Si doarme la fel... se trezeste la fel de des...deci nu-i o solutie sa il iei in pat ca sa nu se mai trezeasca.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna,

Am venit si noi acasa, dupa 2 zile ingrozitor de obositoare!!!
Multzumesc Doamne Doamne ca am trecut cu bine peste botez.
Fetelor, cum ma asteptam si cum imi cunosc fetitza destul de agitata de fel, asa a fost si la botez.Nu a dormit apx deloc.Cred ca 30 min cumulat in din mai multe reprize.A fost un chin cumplit pt. ea cat si pt mine vazundu-mi copilul chinuit.A plans destul de mult la restaurant, nu intelegea ce se intampla cu ea.Na, zgomot, lume, agitatie totala.
Am murit si am inviat cand mi-a bagat-o in cristelnitza...un sentiment de nedescris, m-a bufnit plansul instantaneu si pe mine si pe sotzul meu.Eu am revazut in mintea mea in fractiuni de secunda, cred toate momentele de cand am aflat ca sunt insarcinata pana am nascut-o...momentul cand am am vazut-o prima data cand am primit-o in bratze....a fost un cumul de amintiri bine comprimate.
Eu sincer ma bucur ca s-a terminat cu bine totul! Inclusiv baia de mir care a fost extrem de amuzanta ...moasa adika sora mea pusa de nasa..a trebuit sa citeasca cu glas tare ce se pune in apa si ce insemnatate are fiecare lucru in parte, si pe urma ca un ritual a zis o mica poezioara foarte hazlie gasita de nasa pe internet...si au sarit peste caditza ...a urat fetelor tinere de copii iar apa a fost pusa la un brad falnic.(de obicei apa se pune la un pom roditor insa nu era nici unul la nasi in fatza blocului).Oricum concluzionand au fost momente de neuitat pe care speram ca fetitza noastra iubita sa le savureze in viitor.
O sa pun si cateva poze cand Dl.Pozar ni le va da!
Pupam toate fetele si bebeii lor

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nikolici felicitari pt. Karinuta crestina

Intrebare care ma roade la ora asta: voi beti lapte?? ati avut probleme cu butica bebeilor dupa ce ati consumat lactate???

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikolici, felicitari pentu Karinuta crestinata! Imi pare rau ca s-a resimtit fatita (si mami), dar da, si mie mi se par emotionante slujbele. SI de botez si de casatorie...
Si eu am plans la Teo la botez si m-am tot foit pe usi... o fi un motiv pentru care parintii nu sunt implicati in "procedura"

Povesteste-ne te rog cum e cu baita facut de nasa. Ce se pune in apa, ce se citeste, etc

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Am vazut ca problemele pielii bebilor sunt subiect de studiu aici...bebelina mea are pielicica mai aspra pe gambe, coate si partea de jos a obrajorilor.
De fapt cam astea ar fi zonele unde se freaca cel mai mult intimpul zilei. In prima luna a facut niste bubite rosii pe fata.
Astea am inteles ca sunt tipice pentru bebelusii alaptati la san.
Oricum ca masura de precautie am ales, la recomandarea pediatrei, sa folosesc produse cosmetice adecvate bebelusilor cu pielea mai sensibila.
Pentru baie folosesc spuma de baie de la Avene Pediatril iar in apa de baie pun uleiul pentru baie de la Mustela Stelatopia.
Pentru masaj folosesc tot de la Mustela, uleiul de dupa baie din gama Bebe. Pentru fundulet am folosit Mustela Bebe crema pentru schimbat dar din cauza ca are un continut mare de talc am schimbat-o cu crema de la Avene Pediatril.
Pe fatuca ii dau de 3-4 ori pe zi cu apa termala de la Avene.

Rezultate extraordinare nu am vazut, dar cel putin nu i se maresc zonele de pielicica aspra si in plus sunt linistita ca nu ii dau cu produse ce contin parabeni.

Pentru fundulet as vrea sa ii iau si uleiul Weleda cu galbenele dar e mai greu pt mine de facut rost.

Anamona, stiu despre ce zone cu piele aspra vorbesti. Noi am fost la dermatolog si i-am povestit cu ce l-am dat pe harri pe fata si corp pana am ajuns la ea. Cand i-am zis de apa termala de la Avene mi-a zis ca apa ... usuca. Ne-a indica sa il dam cat mai des cu lapte/creme hidratante speciale pentru dermatita atopica.

Dar cel mai bine ar fi sa verificati si voi la un dermatolog ca sa stiti sigur de ce apar bubitele.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Nikolici felicitari pt. Karinuta crestina

Intrebare care ma roade la ora asta: voi beti lapte?? ati avut probleme cu butica bebeilor dupa ce ati consumat lactate???

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Eu beau si lapte, si cand ma apuca si cate-un litru odata, dar eu nu patesc niciodata nimic de la mancare si nu cred ca sunt cea mai nimerita sa raspund. Ce-ai patit?

Nikolici, felicitari pentru botez. Ma bucur ca au fst momente frumoase,d ar imi pare si rau ca nu v-ati putut bucura la maxim de petrecere, din cauza de bebe plangacios.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babyboy

Gaia.nevia (sper ca am scris corect si nu invers) am sa o rog pe nasica sa ne dea ce s a citit la baitza, ca le avea pe o foaie.
Erau interesante explicatile tuturor lucrurilor puse...adika in sensul cum va fi bebelusul de azi inainte.
Eu iubesc traditile, mi se par foarte fascinante.
La nunta mea nu am vrut sa ratez vreun moment traditional, cum nici la botez, sau scoaterea din mir a doua zi.

Apropo, de taxa la biserica si la noi tot 500ron a fost.Consider ca e foarte mult.Dar na...bine ca au platit nasii.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Eu astazi sunt intr-o pasa foarte proasta. Sunt satula de trezitul noaptea, efectiv nu mai pot, parca e tortura psihologica pentru mine. Sunt atat de obosita incat nu mai judec cum trebuie si am impresia ca parca n-o sa ma mai simt odihnita niciodata. Voi v-ati simtit vreodata asa?

Bineinteles. Am avut momente cand in loc sa imi adorm prunca ma adormea ea pe mine.
Incearca cateva zile o pauza de la treburile de zi cu zi (curatenie, gatit etc.). Dormi in timpul zilei cand doarme si mandra ta si o sa vezi ca nu o sa mai fie asa greu noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Cristineescu - bebelina e sub observatie, zonele aspre nu s-au extins ba chiar pe unul din obrajori chiar au disparut. Peste 2 saptamani mergem la consult iar si vedem ce ne recomanda pediatra.

Nikolici - felicitari pentru micuta crestina

Subiectul Plans/Leganat - cred ca nu degeaba primele 3-4 luni ale bebelusui sunt denumite trimestrul 4 de sarcina. Bebele trebuie purtat nonstop de mama ca in exemplul acela cu femeile africane. Bebelusul neconsolat va avea si pe termen scurt si pe termen lung grave deficiente de comunicare cu cei din jur. In cazuri grave s-a intamplat ca bebelusul neconsolat vazand ca nu rezolva nimic plangand sa "inventeze" alte modalitati de a atrage atentia asupra sa ca de ex voma severa.

taxa botez - la noi va fi 600 RON - barem de-or face ceva util cu banii aia, gen o masa pt saraci, un ajutor pentru vreo familie nevoiasa sau sa sprijine educatie vreunui orfan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetelor vorbaretzelor, hai ca va schimb de pampersi ca da scutecul pe dinafara. Pauza 5 minutzele sa fac capitol nou!

Mergi la inceput