Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,Cuscra

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela, luny va , eu la ca ma asteapta o zi de munca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...v-am pregatit cafeul..si ceai si capuccino si un pic de nesquik pt bubu

si cu intarziere spun La Multi Ani! clodutei, un an cat mai bun, o sarcina usoara si un bb sanatos, si La Multi Ani! varunei, si daca va fi ca acesti ani sa fie down under iti doresc o adaptare cat mai rapida si o viata cat mai frumoasa printre canguri.

si pentru astazi vreau sa urez La Multi Ani!!! unei randunici minunate, ce mai intinereste cu un an, sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa ramai mereu la fel de echilibrata si impaciuitoare cum te-am cunoscut noi virtual.

Mergi la inceput

si cu putin noroc poate reusesc sa trimit si un al doilea mesaj...

mimo, m-am uitat pe filmari. Recunosc ca in anumite momente Vladutz pare a nu isi folosi mana stanga, chiar daca ar parea firesc sa o foloseasca (ex. in a doua filmare dupa ce ia in mana locomotiva ce a rasturnat-o de pe masuta). Sigur, dupa cum realizezi si tu, nu e ca si cum ar avea-o nefunctionala...ci pur si simplu arata o preferinta pentru mana dreapta. Si in plus, atunci cand intr-adevar are nevoie de ea...la mers de-a busilea...la lovit picioarele tale...o foloseste foarte bine. Iar cu seriozitatea lui, mie mi se pare ca seamana mai mult cu mimonixu tau...pe care eu l-am perceput mai sobru. Uita-te la luny si la pomperul ei cu ce pofta rad atunci cand au ocazia. Nu e de mirare ca Matei e la fel expresiv ca si ei. Eu, de exemplu, la o situatie foarte, foarte distractiva rad asa mai pe sub masa, asa imi e felul si mi se pare ca si Patrick ma urmeaza...mai mult zambeste decat rade...iar cand rade nu o face cu gura pana la urechi cum e Mufarinul.
Iar cu vorbitul, ti-au spus fetele, exemple sunt nenumarate. Cica si husbandul meu a fost mut cand era mic (e si acum dar asta chiar e un avantaj) si cand s-a pus pe vorbit a intrat direct in faza cu "Da' de ce?" de i-a capiat pe parinti si bunica.
Mama mea se lauda ca eu as fi vorbit repede si corect...dar pe la vre-un an mi-am inghitit limba si tacuta am ramas pana pe la 3 ani cand am reinceput sa vorbesc cantand...

trimit, ca iar mi-a fost trezit bursucul de catre cainii vecinului.

Mergi la inceput

hai sa vad daca mai reusesc sa scriu un mesaj...poate am noroc si imi stau astrele aliniate...

naty, ti-am citit aventurile cu bonele, aia ce a aparut racita mi s-a parut cea mai de impuscat. In legatura cu cresa iti spun avantajele si dezavantajele ce le vad eu acum, sunt convinsa ca te-ai gandit si tu la ele dar poate ca daca le mai citesti exprimate si de altii te va ajuta sa iei o decizie.
Avantaje: colectivitatea ce influenteaza dezvoltarea copilului, se creeaza un fel de competitie intre ei, fiecare incearca sa achizitioneze mai mult decat cel de alaturi, invata sa imparta dar sa se si descurce pe cont propriu, au program de "armata" program ce mai tarziu il vor adopta si acasa. in plus, daca e ceva bai cu ingrijitoarele/educatoarele si tu nu sesizezi, mai sunt inca "n" alti parinti si ochi care ar putea sesiza o eventuala problema.
Dezavantaje: bolile. E statistic demonstrat ca, de exemplu, in primul an de viata un copil in colectivitate are 10 episoade de infectii de CRS pe cand unul acasa are cam 6. Diferenta intre cele doua situatii scade cu varsta, ajungand cam la 5 ani sa se egaleze. Eu stiu ca multa lume spune ca pana la urma tot vor trebui de undeva sa isi formeze imunitatea dar asta presupune nervi, rabdare, nopti nedormite din partea parintilor si o solutie de backup pt zilele cand nu merge in colectivitate. Patrick e de doua saptamani in gradinita si si-a luat prima raceala. Ce a insemnat asta? Pana acum inventarul arata astfel: 8 zile de muci, ochi curgand siroaie, somn agitat pe motiv de inecat in secretii, scaune diareice (nu multe 1-2 pe zi), varsatura in fiecare zi (tot din cauza flegmei din gat), febra de vreo 5 zile si 500g pierdute in greutate in aceasta saptamana (bine-nteles ca a refuzat orice alt aliment inafara de san si baut de apa). Joi si vineri a fost in arest la domiciliu, gandeste-te ca daca eram la job asta ar fi insemnat sa imi iau eu zile libere. Eu nu l-am dus in zilele respective pentru ca nu mi-a placut starea lui dar aici multi isi duc copiii bolnavi cu Panadolul si ABul in gentuta. Sunt convinsa ca intr-o situatia similara si tu ai fi facut la fel, nu ai fi dus-o pe Iulia, si in plus din cate stiu eu in Ro nu ti-l primesc inapoi in colectivitate daca nu vii cu hartie ca e sanatos si cu exudat curat.
Departe de mine gandul sa te sperii dar asta e situatia. Eu inca sunt foarte PRO colectivitate, dar recunosc ca are si ea minusurile ei.

PS. bine-nteles ca epilatul de joi a suferit o amanare pe termen neprecizat...intre timp visez la doua minute si 23 de secunde libere, necesare pentru a ineca sconcsul din axila si a indeparta paianjenii din par.

mesaj scris, dau send si va pupicesc

Mergi la inceput

si ca tot e la moda, azi noapte am visat ca am visat (deci chiar asa...am visat ca am visat) ca eram la mimo in vizita si ca acum, chiar fiind la ea in vizita, ii povesteam cum am visat ca am visat ca sunt la ea in vizita
cred ca asta se numeste lipsa acuta de somn...odihnitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
mersi de, Gecko!
Ilinca a aflat cumva ca exista Nesquic roz...si m-a innebunit! I-am explicat ca numai in Australia exista, dar ea nu stie ce e aia si nu o intereseaza!

Eu sunt cu chestia dorsala in sus, mi-a incepu prost dimineata.....nu dispun de generozitatea necesara pentru a putea hrani/schimba 2 copii in timp ce sotul doarme...asa ca dupa ce am grija de copii gasesc de cuviinta sa urlu....
Nu e bine, imi dau seama ca sunt exagerata, imi vine sa plang si totusi sunt rea in continuare!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

mai frate ca bine le dormiti...

si tot de la mine...probleme...

de luni de zile, sa tot fie vreo 4-5 luni, aud noaptea (in somn) clopotei, clinchet de clopotei. La inceput m-am gandit ca mi se pare, ulterior m-am si trezit si am incercat sa ascult cat se poate de atent...asta e...clinchet de clopotei. Dimineata mi-am interpelat sotul, ca daca a auzit si el...el ca nimic...ca mintea imi joaca feste. In urmatoarele nopti...iar clopotei...il trezesc si pe el sa asculte. Sta cu urechile ciulite si diagnostic final...nu se aude nimic...esti tu cu mintea hai hui. Uite asa m-am chinuit eu noapte de noapte in ultimele luni cu clopoteii in cap...mai rau ca Agamita Dandanache.
In urma cu cateva nopti, dorm linistita si BUMMMMM (de zici ca acazut bomba pe acasa) urmat de...clopotei. Inca adormita...cu ochii inchisi...ma gandesc ca mi s-a parut...ca deh...ce-i mare lucru ca la clopotei sa se fi adaugat si o bomba. Mai dormn un pic...BUMMMM si clopoteiii...deschid ochii ca asa nu se mai poate...sunt cu un picior in spitalul noua. Ma uit la barbat asta nu misca o celula...e clar mi s-a parut...nu se poate ca la asa bubuitura el sa nu se trezeasca. Dau sa ma culc la loc, nu bine pun capul in perna ca iar...BUMMM si clopoteiii...no, uite ca no fost vis si Doamne multam ca de tura asta s-a trezit si barbatul. "Ce e, ce se aude?" Ii zic ca ceva bufnitura, de clopotei nu ii adaug ca sa nu imi pierd credibilitatea. Mai stam noi treji in fund in pat, cu urechile ciulite dar nu se mai aude nimic. Pe cand sa ne lasam pagubasi si sa ne culcat iar...BUMMMM...si clopoteiii...i-a auzit si sotul, nu sunt nebuna. Se ridica din pat, fuge la terasa si aprinde lumina...si ce sa vezi...
de luni de zile pe sub geamul nostru se plimba o matza cu clopotei la gat iar in noptea cu pricina a incercat sa sara gardul, gard de tabla de vreo 2 m inaltime, si de fiecare data nu si-a luat suficient avant si s-a lovit cu toata forta in gard. Eu inteleg ca iti lasi matza noaptea la vanatoare...dar nu ii poti lua talanga aia de la gat? si mai ales nu o poti invata tehnica corecta pentru escaladarea unui gard?...trebuie sa faca oamenii infarct in miez de noapte?...trebuie sa fie vecinii pe punctul de a se interna la psihiatrie din cauza unei matze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

mai frate ca bine le dormiti...

si tot de la mine...probleme...

de luni de zile, sa tot fie vreo 4-5 luni, aud noaptea (in somn) clopotei, clinchet de clopotei. La inceput m-am gandit ca mi se pare, ulterior m-am si trezit si am incercat sa ascult cat se poate de atent...asta e...clinchet de clopotei. Dimineata mi-am interpelat sotul, ca daca a auzit si el...el ca nimic...ca mintea imi joaca feste. In urmatoarele nopti...iar clopotei...il trezesc si pe el sa asculte. Sta cu urechile ciulite si diagnostic final...nu se aude nimic...esti tu cu mintea hai hui. Uite asa m-am chinuit eu noapte de noapte in ultimele luni cu clopoteii in cap...mai rau ca Agamita Dandanache.
In urma cu cateva nopti, dorm linistita si BUMMMMM (de zici ca acazut bomba pe acasa) urmat de...clopotei. Inca adormita...cu ochii inchisi...ma gandesc ca mi s-a parut...ca deh...ce-i mare lucru ca la clopotei sa se fi adaugat si o bomba. Mai dormn un pic...BUMMMM si clopoteiii...deschid ochii ca asa nu se mai poate...sunt cu un picior in spitalul noua. Ma uit la barbat asta nu misca o celula...e clar mi s-a parut...nu se poate ca la asa bubuitura el sa nu se trezeasca. Dau sa ma culc la loc, nu bine pun capul in perna ca iar...BUMMM si clopoteiii...no, uite ca no fost vis si Doamne multam ca de tura asta s-a trezit si barbatul. "Ce e, ce se aude?" Ii zic ca ceva bufnitura, de clopotei nu ii adaug ca sa nu imi pierd credibilitatea. Mai stam noi treji in fund in pat, cu urechile ciulite dar nu se mai aude nimic. Pe cand sa ne lasam pagubasi si sa ne culcat iar...BUMMMM...si clopoteiii...i-a auzit si sotul, nu sunt nebuna. Se ridica din pat, fuge la terasa si aprinde lumina...si ce sa vezi...
de luni de zile pe sub geamul nostru se plimba o matza cu clopotei la gat iar in noptea cu pricina a incercat sa sara gardul, gard de tabla de vreo 2 m inaltime, si de fiecare data nu si-a luat suficient avant si s-a lovit cu toata forta in gard. Eu inteleg ca iti lasi matza noaptea la vanatoare...dar nu ii poti lua talanga aia de la gat? si mai ales nu o poti invata tehnica corecta pentru escaladarea unui gard?...trebuie sa faca oamenii infarct in miez de noapte?...trebuie sa fie vecinii pe punctul de a se interna la psihiatrie din cauza unei matze?

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko clopotzeii dinga-linga, ha?!?

Cata, hai, maaaa ! Sa moara si capra Ionului daca tu nu dormi ? Aide, intoarce fundul cu fata in jos si hai sa ne radem cu Gecko

Noi am avut musafiri, ne-am culcat la 1, copilului nu i-a pasat si s-a trezit cand i-a fost lui mai bine...acum astept sa se trezeasca si omul, sa intru si eu in baie...sa plecam...chestii d-astea...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput