Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gecko, sanatate lui Patrick!
Intr-adevar asta e cea mai mare problema a colectivitatii...eu o traiesc indirect cu Seb! Ilinca duce toti mucii pe picioare, in 4 luni de gradi a stat doar o saptamana acasa, in schimb sebi le-a luat pe toate din plin!
Asa ca daca mi-as gasi un serviciu cu cerinte de program mai lung si bona mea nu ar vrea sa stea mai mult( ceea ce e foarte probabil!) ar trebui sa iau in calcul serios varianta cresa!

Bine ca nu erau clopoteii doar in capul tau!

Si am o banuiala cine e randunica sarbatorita de azi...asa ca ii zic si eu la multi ani, sanatate si putere, echilibru in toate si un strop de nebunie ocazional!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,cand ziceai de clopotei,ma gandeam la un sarpe cu clopotei!
Cata,si eu mai am stari de-astea..da-mi trec repede!
sa va pun filmuletu cu Sam acum 3 saptamani:
Mingea
plec ca a inceput sa sughita

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Sa va spun si eu pe scurt cum a fost pt mine ziua de ieri... pai am inceput de dimineata cu un tremurat de genunchi... La ora 10 suna la interfon...curierul... ca are un pachet pt mine...
EU: de la cine ?
EA(era o tanti curier): pai...surpriza...
EU: daca nu imi spuneti de la cine nu deschid...
intre timp se aude si un vecin la interfon stati ca incerc eu sa deschid
EA: pai de la Dl X (asta era sotul)
EU: bine intrati...
vine sus si imi cer scuze...
ERA UN BUCHET CU 35 TRANDAFIRI ca in poza alaturata
ok....
Plecam apoi la eco... bebe bun... 8 mm, 120 batai/min ...dar... colul scurt (ca si la sarcina trecuta) 2,67 cm ...SPER sa nu imi puna cerclaj. (data trecuta nu am avut)
Apoi ne intoarcem acasa hranesc cupchil...(am fost cu cupchil la eco si don'doctor zice iti mai aduci aminte de mine...eu am fost primul pe care l-ai vazut pe lumea asta ) dupa masa cupchil il duc la mama si imi primesc cadoul de la ai mei un
Apoi am fost prin oras la cascat gura... prin magazine dar nu am gasit ce vroiam... si apoi la parintii sotului iar cadou... si apoi la bebe sa il pup de noapte buna ca sunt o mama rea si l-am lasat la buni si apoi acasa...la cabana plapumioara...
Cam asta a fost ziua mea de ieri.

Vroiam sa o si pe Sovi si pe Gecko.

Multam Tuchi de link-ul cu 2 copii...citisem si eu datorita lui GUDINDE (inca de 1 milion de ori) ea mi-a dat un link si apoi am gasit in linkul acela linkul pe care l-ai dat tu...hai ca am scris... (teoria chibritului).

Si Simo...cum sa nu dau ma....pai asa urare imi faci tu de ziua mea (copiii multi ?) eu am zis ca IMI DORESC DOAR 2

Liana cred ca e cu soacra...ca asa parca zicea...probabil de ziua sotului au ramas... in vizita...

La multi ani ! pentru azi rindunicii stie ea

Tot pentru Tuchi... (nu esti rea )Cit despre Ilinca cu Nesquick roz cred ca tot Teo de Mimo care ii sopteste la ureche cod secret lui Vladut i-o fi soptit si lui Ili de nesquick.

Va doresc sanatate la puiuti si o zi frumoasa.

Gecko (sa ma scrii tot asa)

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

... revin... cu "poza alaturata"...
35 trandafiri

cu probabil

Mergi la inceput

Si ... timid timid...ne inscriem si noi la concursul de pletosi... (la baieti).
Si ...uite Mimo ma inscriu si la ce face bebe al meu

cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

M-am trezit si eu la dublu sincron cu Tuchi , adica la dublu sincron sunt ei, care dorm mult si bine ca eu n-am hranit schmbat decat un copil...ala mare inca doarme!
M-ati facut sa mor de curiozitate cu randunica secretoasa care se serbeaza azi Oricine ai fi, bucura-te de descrierea frumoasa facuta de fete, sa fi sanatoasa si fericita 1000 ani! La multi ani!
Gecko am ras de m-am prapadit de mata fara antrenament dar gatita de sarbatoare, cu clopotei la gat Mi-o tot imaginez cu capu-n gard, ca-n desene animate Razi tu pe sub masa , dar audienta e tot "sub masa" ca scoti nene niste perleee....In plus, e de retinut ca cine ma viseaza pe mine n-are somn odihnitor ....Cat priveste "viziunile" tale de la distanta, ai ceva de "mama omida" acolo in gena, ca asa e , domnul e serios de fel si mut din nascare Scoate cate-o perla pe sezon, dar aia o tii minte toata viata Eu insa nadajduiesc ca macar un copil sa fie hlizit si extrovertit ca mine, sa am si eu cu cine povesti la batranate Ca Teo e leita ta'su si pe-afara si pe dinauntru Daca si Vladutz o sa-l mosteneasca, eu sigur o sa aud clopotei la batranete
Am vazut poze cu Luca si cutu (Doamne cat imi plac mie pozele astea copii+caini dar ce ma tem in realitate ), am vazut Mufa la 10 luni (in sfarsit DOARME si el ) si am vazut Sam cel mare cu mingiuta ...toti dodoloti si inocenti de-ti vine sa-i strangi in brate tare-tare
Clodute frumoasa surpriza , n-am ce spune! Si nu-ti face griji ca-i colul scurt, se mai regleaza lucrurile pe parcurs
Am mai vrut eu sa mai zic ceva, dar a fugit ideea si fug si eu dupa ea ca s-a trezit Vladutz si e singurel in tarc...va pup

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Na, ca vazui si ce face bebe de Clodute dar eu as zice sa vrea o sora mai degraba, ca n-aiba deziluzii
Si mi-am amintit sa spun ca am vazut si ce-a prim Tea de Stela sa se joace acolo sanatoasa si fericita Si Stela, stii vorba aia...n-aduce anu' ce-aduce ceasul? Sa crezi in ea, ca daca tu vrei cu adevarat problema banilor se poate rezolva tac-pac...un CV-un telefon si gata! N-a venit inca clipa, dar vine ea!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
avem sarbatoriti?.. si de ce ma rog nu se arata?? La multi ani, sanatate si fericire!, dar oare cui uram?..
clodute frumoasa surpriza sotului1 felicitari ptr bebeloi de 8 mm!
gecko, bestiala pisica!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Avem 9 lunisoareeee!

Acum face nani, ca ii cadeau ochii in gura. Fug si eu sa pap, dar nu inainte sa urez si eu LMA randunicii din umbra si puilor aniversati azi ! Pentru febletile mele Vladutu si Robertelu de Roxaniciu si pentru printesa de nora-mea

Clodet, foarte frumoasa supliza! bai, ce seamana copilul tau cu tineee! deci vrea o sora, nu? Nu te mai ingrijora si cu colul..vezi tu mai incolo, ia-le asa cum vin

Gecko, mersic pentru imbratisare si m-ai facut sa rad cu clopotetii si pisica...dinga-langa tacticoasa trece...pisica

Edit, ca am uitat sa zic de Barosan cu mingiuta lui, ce frumos o pune la mami in mana!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, s-a dezlantuit Ursulicaaa! bravo, fata! deci ii place lui Relutu de tine, aa?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput