Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.Gata trebile.
Tea l-a strigat pe tacso toata ziua, in ciuda mea, ca mama zice fff rar si numai cand e suparata.Partea buna a fost ca l-a topit pe tacso si m-a ajutat toata ziua la trebi,obligat ovcors,baie ii facem numai impreuna de cand s-a smecherit Tea si face dus in picioare,apoi a masat-o EL,TACSO,a bibilit-o si s-a jucat cu ea pana am venit cu laptele si am dovedit-o repede.
Ce i-a luat bunica-sa azi:aici.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nici Sam al meu nu face multe lucruri!dar,nici eu nu imi fac probleme!nu face pa-pa,nu merge singurel,nu face la olita!dar zice mama,tata,baba,BEBE si altele pe limba lui!si intelege multe!chiar il filmasem acum vreo 3 saptamani,cum imi da o minge...ia sa va pun sa vedeti!
Noi nici pe David nu l-am fortat-ca sa zic asa-sa faca unele lucruri,de ex-ollita!cand a vrut a inceput sa faca la olita,la 1 an si 10 luni!v-am mai zis ca ne plimbam peste tot cu olita dupa noi,ca doar la ea vroia sa faca si la flori!cand dormea pampers!si nu am avut deloc incidente!cu mersul ,la fel!asa consider ca e mult mai bine!am o fina,care zicea ca ea la 9 luni a mers si ca si fi-su la 9 luni TREBUIE sa meraga,ei bine,nu a mers!cu papmersul la fel-il obliga sa stea pe olita,plansete..si pana anul trecut ,adica pana la 4 ani a avut pampers non-stop!am incercat sa ii zic ca greseste,dar nu a vrut sa ma asculte...si nu m-am mai bagat!la fel,zicea ca fiul ei va vorbi corect si repede,ei bine,merge cu el la logoped ca are ceva probleme...imi pare sincer rau,dar ....nu mai zic nimic ca ma enervez!
oameni si oameni,mame si mame,copii si copii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pentru bubu

clau si blankar, sanatate puiutilor cat mai repede

stela, imi pare rau de Tea, ca aveti de muncit, dar totulosafiebine, sunt convinsa. recupereaza, si in timp nu se mai vad diferentele. dovada clara si evidenta la Iulia, pe care o. pentru instinctul tau de mama, ca n-ai lasat lucrurile in felul lor.

roxana, de esti ori nu pe faza, ai un PM

randunimea
mimo, tuchi, luny (eu nici vorba sa am discutii d'astea cu soacra...ne oprim la cele despre vremea de afara), simo (imi pare rau de degetel), sovi, cleme, liana... oare care mai e pe aici?
ma mai uit si mai pup

pana atunci
iata ce m-a facut bubu sa pozez...sunt de saptamana trecuta...
http://good-times.webshots.com/photo/2291162530103392202RauTFy

aici zilele trecute Luca a vrut sa-si ia lumea in cap si si-a strans lucrurile ca pleaca...
http://good-times.webshots.com/photo/2743219440103392202SQPuzo

si asa ne-am dixtrat azi...
http://good-times.webshots.com/photo/2156145170103392202FYXQvT

eu am fost si azi la serviciu, pana aproape la 7. maine ma duc din nou. vestea buna e ca luni e sedinta de bilant...deci trebuie sa termin cu materialul pana atunci
ar trebui sa merg la bilantul regional la oradea, dar la ce oboseala am in mine cred ca zic pas.
si totusi mai am o veste buna...pentru mine...si pentru Luca... imi iau recuperare pentru orele suplimentare si mai am 3 saptamani de concediu de anul trecut...asa ca voi sta aproape 1 luna jumate acasa
ar fi si cazul, ca maica-mea e terminata.
nu voi chiar "sta" ca in jur de 14 febr e in baia mare targul de nunti si participam, de fapt suntem parteneri, asa ca voi avea ce face.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si la capitolul ce mai fac copii nostri: Mufa face genoflexiuni!! multe, una dupa alta, antrenat de ta-su:)))
clau offf, cine stie de ce o fi varsat...sper sa fiti ok la noapte!
bubu draga mea, stii bine ca nu ne necajesti..e o perioada foarte grea pentru tine, imi pare rau ca treci prin ea...e ok ca poti sa te descarci aici, cu noi, cu siguranta nu se supara nimeni, iar tie iti face bine..
zozetare mosul tau!!
GOOOO VLADUT!!!!
tuchi ai idee cat ma rog si eu sa apa 'lemn tanase' in viata mea?... vad ca asta nu da semne sa plece singur, ajunge ff rapid de-a buselea oriunde..de mobila si pereti se tine si merge perfect..
ursulica ce vrednica fata!!
sovi sa-ti fie de bine dixtractia si ravasele, tare de tot!
stela ce tarc mumos, sa-l stapaniti sanatoase!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

intre timp le-am "vazut" pe zoze si pe naty, va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Mufa de 10 luni, ultimele 2 sunt de acum 30 min..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,ce scumpa poate fi Amira !
Destu meu doare destul de tare ,ca am stat in picioare mult:am facut mancarica si curatenie!e,asta e!
Cuscra,Tea a primit un cadou f fain!o va ajuta mult!ce tare e cu spanacul
Ursulico,multumim de tratatie
Sovi,la fel
Clodute,nu da cu
Blanka,sper sa nu fie grav!si eu am avut cateva pete in sarcina cu David!si uite,ce mare e!multi
Oana,
Zoze,tare faza cu tuica
Cata,vizionare placuta la film
L-am vazut si pe Luca cu catelusa,aoleu ce ii face!ai curaj ,Miha ca il lasi sa stea asa de aproape de caine!si pt bucatarit!
hai,ca ma duc la nani
Vio,Luny,Ramo-

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

eeeeeeeee...cand il prinde nu stie ce sa-i faca! eram inainte de baie si am lasat-o sa-i faca ce vrea lui Luca, si reciproc. ca altfel nu au acces unul la altul...doar de departe
somn usor

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,super jucarie.O voi lua si eu cand voi da de bani...Sper ca nu cand va fi Tea mare.
Roxana,ce scumpa e Amira!Ce a crescut!
Aoleu blanka,sanatate voua.Ce nasol!Cred ca trebuie musai sa-l consulte medicul pe eric la plamani.Si pe tine sa te vada ginecologul.sa fie bine.
Aoleu Clau,si Rebe?Doamne ajuta sa nu fie nimik rau.
Bubu
Zoze,asa,aa,beti tuicuta de prune acum?
Bey,voi m-ati omorat cu amandinele si cartofii taranesti.Si tu Ursu-Brutus?Cred ca trag si eu amandine ca mor.Dar vor iesi ,oare?
Miha.Ce tare Luca,la trante cu cainele!
Am vazut si Mufarinul,ce haios doarme el pe Panda!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Miha, ai aparut! ce iubire acolo, tare dulci sunt!
Lianaaaaaaaaaaaaa?????????

Mergi la inceput