Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta29 spune:
fetelor multumesc de raspunsuri, sper sa nu leganam asa pina pe la 5 ani, ca ai mei ziceau ca eu am dormit leganata pe picioare pina m-au dat la gradinita
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ankalaura spune:
Revenind la povestea cu parola:
Dat fiind faptul ca nu e clar cine s-a jucat inca de-a modificatorul de parole, am sters pozele mele personale de pe conturile comune urmand sa le pun in continuare pe albumul meu personal la care nimeni nu imi poate schimba parola, si sa pun link atunci cand doresc, urmand ca cine vrea sa ne vada sa o faca liber si fara a mai fi si altcineva responsabil decat EU INSAMI!
Un ultim lucru vreau sa clarific:
Mi se pare cinstit ca cine a facut prima modificare sa vina si sa spuna, sunt convinsa ca a fost cu bune intentii, si promit ca nu vin cu nici un pumn in mecla! Parol!
Vreau asta din doua cauze:
- vreau sa dispara suspiciunea asupra amestecarii unor persoane - si ca sa nu mergem pe oo, stiti bine ca este banuita inclusiv Danangie de asta (printre alte fete!)
Danangie este o fata de nota 10 si nu ar face asa ceva, si cine o cunoaste cat de putin, stie ca nu ar fi urmarit ca lupul din tufis odiseea, sa astepte sa se supere Mada, sa ia parola, sa schimbe, sa tzac pac! Imi pare rau si stiu ca daca ar afla s-ar amari foarte tare si nu merita asta.
Sper in sinea mea ca cine a facut boacana nu va lasa sa planeze suspiciunea asupra unor persoane care chiar nu au avut nici un amestec!
- in al doilea rand, nu mi se pare sanatos sa stiu ca cineva din umbra a facut asta, asa ca nu vad de ce ne-ar mai mira ca exista persoane care trimit PM-uri rauvoitoare???
Si pentru ca mi se pare normal sa spun si asta, rectific, eu eram fraiera, gresisem userul la primul cont de poze!
Pentru ca puneam _ si nu punct, stiind ca google nu accepta punct dar na ca stiam gresit!]
Deci parola la contul ala este cea cunoscuta si transmisa tuturor la momentul potrivit.
Cu asta inchei, fericita ca mi-am spus punctul de vedere 
ioana spune:
Fetelor, eu, ieri, in capitolul 72 (in toiul luptei), intrebam ceva despre iaurt. Le multumesc celor care au apucat sa-mi raspunda (The Andreea si Sibylle) precum si celor care (poate) mi-au raspuns mai tarziu, ca eu nu am mai intrat.
Cum nu vaz pe undeva capitolul 72 ca sa ma lamuresc ce si cum, mai intreb inca o data: ce parere aveti despre produsele Napolact, ca eu as vrea sa-i dau fetitei iaurtel de la ei? sau ce alte iaurtele dati bebelusilor?
Numai bine va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008)
P.S. Mie nu-mi plac certurile virtuale, io daca am chef de cearta ma leg de sotu din dotare, sau chiar de fii-miu de 7 ani, ca tine si el la lupta dreapta, face to face... Imi pare rau ca s-a ajuns aici...
anaxena spune:
ella:
trebuie sa studiezi piata imobiliara din orashul tau,pt ca dc lumea cumpara apartamente le va si mobila...acum ca au dat drumul la credite ipotecare ar fi mai putin riscant,dar sa deschizi o afacere pe criza asta e greu si succesul nu e garantat,chiar dc teoretic e ok...ma uit la mine mi-a crescut chiria cu 20mil din cauza euro si cred ca voi fi nevoita sa caut alt spatiu,pt ca nu fac fatza,mai ales ca orice inceput e greu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
salut cu buna dimineatza (inca...) de la Bistrita!
votat gemenele superbe!
xena, eu as mai putea deschide capitole, am mai facut-o, deci daca vrei imi poti trimite si mie parola.
si Matei a avut bronsita asmatiforma, iar tusea a durat ceva mai mult...cu tot cu aerosoli cam o luna si jumatate
, asta in urma cu 3 luni.din acest motiv am sarit peste vaccinul de 4 luni si l0am facut ceva mai tarziu.
ma bucur ca lumea a revenit la normal, ce e val, ca valul trece. Sper ca persoana care a creat valva asta cu parola sa distrat macar copios aseara, oricum, faza este de 
we placut tuturor
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ella81it spune:
VIOLETA29 eu ma legan si acum
Cand eram mica si eu tot leganata adormeam si am ramas cu acest oicei![]()
.Ma legan doar cand nu sunt obosita,daca va intrebati cum...stau pe burta si legan fundul
.
Nu am cu cine vb si va inebunesc pe voi,Alex doarme
si sotul e plecat in Italia.
Aseara am fost in vizita la o prietena,are un baietel de 2 ani.Cand l-a vazut Alex s-a pus pe un plans,tipa ziceai ca il doare ceva,nu am mai plans niciodata asa
Era spiriat rau si nu stiu de ce ,copilu ala mai arunca cate o jucarie dar nu facea zgomot mare.
Nu imi explic ce s-a intamplat,
Alex e foarte sociabil rade cu toata lumea.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
violeta29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
trebuie sa studiezi piata imobiliara din orashul tau,pt ca dc lumea cumpara apartamente le va si mobila...acum ca au dat drumul la credite ipotecare ar fi mai putin riscant,dar sa deschizi o afacere pe criza asta e greu si succesul nu e garantat,chiar dc teoretic e ok...ma uit la mine mi-a crescut chiria cu 20mil din cauza euro si cred ca voi fi nevoita sa caut alt spatiu,pt ca nu fac fatza,mai ales ca orice inceput e greu Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |

XENO, m-am stricat de ras, ai dat quote la mesajul in care Ella intreba de morcov si fasole si i-ai raspuns la intrebarea legata de imobiliare.Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
anaxena spune:
cum si eu am o mare buba cu persoana care a schimbat parola,va rog cele care avetzi parola sa nu o mai datzi,cine vrea parola mi-o cere mie
eu ash avea multe de spus dar nu mai vreau sa instig spiritele si apoi nici nu vreau sa aflu cine nu ma suporta, e mai bine sa nu shtiu
dar insist ca persoana care s-a jucat cu nervii mei aseara sa zica,asha e corect sau sa-mi dea pm..ca eu chiar stau si invinovatzesc persoane si ele nu au nicio vina,aseara am facut ancheta in lista de mess,unele s-or fi suparat dar m-a enervat gestul de a schimba lista
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella81it VIOLETA29 eu ma legan si acum .Ma legan doar cand nu sunt obosita,daca va intrebati cum...stau pe burta si legan fundulNu am cu cine vb si va inebunesc pe voi,Alex doarme si sotul e plecat in Italia.Aseara am fost in vizita la o prietena,are un baietel de 2 ani.Cand l-a vazut Alex s-a pus pe un plans,tipa ziceai ca il doare ceva,nu am mai plans niciodata asa Era spiriat rau si nu stiu de ce ,copilu ala mai arunca cate o jucarie dar nu facea zgomot mare.Nu imi explic ce s-a intamplat, Alex e foarte sociabil rade cu toata lumea.www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
Si eu m-am leganat mult timp, dar Alexandra nu prea adormea leganata. Papa tzitzi, apoi asa semiadormita incepea sa-si legene capul si sa-si cante pina adormea.
Poate Alex are si el preferinte la anumite persoane, si Alexandra la unele persoane urla de spui ca nu-i adevarat
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
anaxena spune:
eu am o scuza: sunt blonda...bine ca nu am dat reply la alta persoana
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii