Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
dana81 spune:
Buna!!!
VIO eu o dau cu bephanten la barbie si trece fff repede.
Tecky Clara a avut haraitul ala 2 saptamani jumate cu tot cu antibiotic
Sterimar la noi e jale cand pufai sparyul ala, voi cum faceti?
Camy
SYB sanatate multa, aveti grija...si eu urmaresc subiectul cu glutenul, nu i-am dat pana acum dar am niste cereale si mi-e frica sa le incep.Plus...si marul poate fi cauza cum am mai spus Clara mea face alergie se pateaza si vomita de la el
Votat gemenele, iubitele, frumoasele
Noua nu ne plac fructele, deloc..atunci eu ce sa ii dau la masa de dimineata? Cum diversific eu copilu numai cu o masa de legume care sunt ffff gustoase?????
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ella81it spune:
XENA ms ptr raspuns.In Targoviste se construieste mult,foarte multe case iar mobila de calitate nu gasesti aici in oras.Mobila care vrem sa o aducem noi se vinde si in Bucuresti la Mall Baneasa.
Si ai dreptate in privinta chiriei
scump domne scump
.Am gasit un spatiu bun si chiria e 1200 e luna
in centru se cere 50 e m.p
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
ankalaura spune:
Si eu am patit la fel... nu vedeam legatura intre morcov si piata imobiliara ![]()
Ella - eu am lucrat in domeniu, si chiar cu Italia, si sa stii ca preturile devin cam mari comparativ cu producatorii de aici, chiar si fara criza. Iar calitatea e oarecum similara - ma rog, acuma nu vorbesc chiar de micii producatori care fac game economice.
In urma cu cativa ani, mergea, ca la noi nu aparusera multe (de exempu amortizoarele de usi si sertare...) dar acuma sunt, si sunt mai ieftine ca in Italia.
In al doilea rand, transportul este complicat in draci. Plus ca e scump tare. Am avut cazuri in care mi-au ajuns mesele pocnite. Astea sunt pierderi.
Chiar daca mobila nu e foarte scumpa la origine, transportul ii creste mult valoarea.
Garantia te va incurca mereu.
La voi in zona sunt multi producatori romani care lucreaza pentru Anglia (ignifugat), pentru Franta... Si in Targoviste si in Ploiesti, e plina zona.
Multi, ca sa contrabalanseze cumva valoarea produsului, foloseau mult tapiteria. Pielea balansa cumva produsul greu si relativ ietfin (lemnul), avand astfel un pret final jusstificat de materiale (pielea).
Cu criza asta cred ca pielea este intr-un declin. Poate tu stii mai bine ce se intampla acum cu toate tabacariile de prin Arzignano. Probabil ca au renuntat la buna parte din pieile braziliene si merg acuma catre China, dar pentru Romania pretul va fi tot pe acolo. Poate ar fi mai mic daca ar veni din China direct la noi, dar la noi, tabacariile sunt la pamant.
Deci studiaza bine lucrurile, mobila se vinde greu, nu e ca pufuletii, na, de isi cumpara omul zilnic...
Acuma, nu vreau sa te descurajez!!! Fa niste simulari, studiaza putin mai in amanunt. Eu stiu doar cazul multora din bransa asta care se chinuiau tare de tot... Mult succes, oricum!
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena eu am o scuza: sunt blonda...bine ca nu am dat reply la alta persoana Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Mai , acuma cred ca nu te-ai suparat pe mine, ca vad ca se cam poarta supararile pe-aici de la o vreme

Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
kamelya spune:
Anna da este un antihistaminic:noi am fost diag cu bronsiolite dar pe prospect zice ca este pt:trat simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si peren;trat urticariei,trat conjunctivitelor alergice
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ankalaura spune:
Ella, sa clarific cu Targovistea, ca ziceai ca la voi nu e calitate. Cand aia pe care ii stiu eu si lucreaza acuma pentru export, nu vor mai avea de lucru, o sa vanda calitatea pe piata locala. Momentan veneau numai la targuri pentru contracte, dar vor face probabil distributie in zone. Asta e singurul lucru logic pe care il pot face.
violeta29 spune:
DANA, cred ca o sa incerc cu Bephantern, ca desta am in casa momentan, sa vedem cum reactioneaza. Noi ne imbracam si iesim la plimbare ca tot e asa frumos afara.Poate vine si tati de la serviciu sa mergem putin si la cumparaturi.
Un weekend linistit sa aveti
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
a.cicel spune:
Desi nu am vrut sa mabag, avand in vedere reclamatiile, de fapt am observat si eu, imi permit sa repar putin primul mesaj de la iul-aug pt ca nu mai apar trimiteri la capitolele 71 si 72. Sper sa nu supar pe nimeni 
ariadnabr spune:
Acicel nu apar pentru ca persoana care a schimbat parole nu se pricepe si la faza cu link-urile. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa_teo multumim tuturor fetelor pt voturi,speram sa nu suparam pe nimeni cu insistenta noastra,dar cine binevoieste a ne vota multumim cine nu tot multumim!deci nu e obligatoriu.nu vreau sa va supar cu nimic,chiar imi face placere sa pot vb cu voi. gata am fugit la gazele mele si la treaba de prin casa...ufff am si de calcat..mamamaaa pupam pepenashii si mamicile ![]() ![]() http://www.superjunior.ro/alexa_teo?module=home 5 ursuleti pt printese. In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/ |
Votul cu nr 50 pt doua scumpici

(si eu sunt din gemeni