Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

RAYAN IOAN

ALEXANDRA

PATRICK IOAN

ANAIS IMAN

LUCA ANDREI

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

vio si noi tot in brate si plimbata dintr-un capat in celalalt al camerei adormim
Vicky

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Suzeta? Ce-i aia? Eu am mai fost suzeta o data si prestez si acum.Eu inca nu stiu cum e sa adoarma singura acum e totusi mai bine ca parca nu e atat de dependenta cum era Alex. Cu toate ca de la un timp vad ca si-a luat si ea lumea-n cap si cum vede ca ies din camera se pune pe smiorcait. Trebuie sa stau numai langa ea, altfel mai mult de 15 min nu trec pana incepe sa planga.

Mada stiu cum e sa stai cu inima stransa sa vezi cum evolueaza. Am tras-o cu Alex si o trag si acum. Ma bucur ca e bine.

Tecky Andreea avea un harait de la nastere, ba ca n-a fost aspirata bine, ba ca asa e ea cu mucozitati mai multe, cert e ca pe la 2 luni a racit, usor doar mucisori fara febra si i-am dat Sterimar in felul asta a scapat si de muci si nici nu a mai harait. Raluca sa se faca bine

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Kamelya tu pt ce anume ii dai Dariei zyrtec? Ce este de fapt, un antihistaminic cumva?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Vio, acum incep angoasele ... + dintisorii. Si Maya a o perioada super agitix, cu sculat noaptea ceea ce nu facea inainte (credem ca a fost alergia la balsam iar acum sunt dintzosii de sus, dar cum tine de 2 saptamani, suntem disperati). Hehehee cu leganatl :))), si noi adormim tot asa, da lasa ca o sa treaca pana la urma.
Cu bubitele eu le reolvam asta vara cu sprey-uri de apa termala.

Irlandeza sanatate multa Juliei

Sybille sanatate sotului si lui Vladimir. Barbatii astai ... poti sa tai lemne cand dorm :)

Vicky si Maya (27.06.2008)

La noi dintisorii au inceput sa-si anunte aparitia inca de pe la 3,5 luni, si abia acu o saptamana au iesit. Oare pina ies de tot inca mai dor? La voi cum a fost?

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Violeta din ce am mai citit eu am inteles ca dupa ce se sparge gingia si iese dintisorul, durerile se calmeaza. Si revin la urmatorul dintisor...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

A propos de parole - aseara era schimbata si parola de la contul de poze cu iulie_august asa ca rog pe cine are parola corecta sa mi-o dea si mie!

Mailul comun mergea.
Pepenasii mergeau.

Oof Siby de ce avea febra Vladi?

Anna - chiar ca din una in alta.... Oof

Vio - o dau cu Nivea, am doua, o lotiune hidratanta cu care o dau ceva mai des, si mai am una de-aia de vreme urata, wind & nu stiu ce, cu care o dau cand o scot afara. E mai grasa asta ultima, de-aia evit sa o dau in rest, ca nu intra bine in piele si ar manca fi-mea la ea... dimineata la pranz si seara....

Xena - foarte frumos. Mi se pare corect sa dai parola cui vrea si poate deschide capitol nou. Eu nu o vreau ca nu am timp sa fac asta (ca de stiut cum, stiu )

Ca sa lamurim pentru toata lumea:
Cine a schimbat ieri prima parola, cea pusa de Mama vizibil (lucru nu foarte corect as spune, parerea mea), a inceput la un moment dat sa trimita de pe contul iulie-august PM-uri cu parola modificata.
Am vazut asta pentru ca primind parola, am intrat si eu si am vazut mesajele trimise si mi-au confirmat si fetele.
Eu nu aveam nevoie de parola.
De aceea a modificat Xena lista inapoi, si de aceea a zis acuma ca poate da parola cui schimba capitole, si mi se pare foarte ok, macar in cazul meu, care nu am cand sa schimb capitole.

Mai vreau sa clarific un lucru, pentru ca ieri chiar m-am abtinut, fetele au fost mai finute ca mine, dar mai hotarate, si, desigur, mult mai diplomate.

MONA - a fost decizia ta sa parasesti acest grup si sa te inscri in altul. Avand in vedere diferentele de varsta intre Codrin si restul, si eu as fi procedat la fel in locul tau, dincolo de orice pareri divergente.
Ce vreau insa sa clarific - cred ca ai inteles complet gresit, iar fetele nu merita asta! NIMENI nu a zis ca esti mama rea, chiar te rog sa umbli acolo la tine in caiet unde cred ca ai notat capitolul si pagina si sa vii !POC! cu citatul, ca eu una nu imi amintesc. Stilul asta politienesc de urmarire a virgulelor cuiva, ignorand chiar interpretarea complet subiectiva si scoasa din context, mi se pare penibil da' penibil si jenant daca pot sa zic asa!
Toate fetele care si-au exprimat parerea, in frunte cu mine, au facut-o pentru a-ti da si o alta perspectiva asupra lucrurilor, pentru a-ti da un sfat... pareai ca ai nevoie de el, ca daca nu aveai nevoie, nu vad de ce ai fi expus toate lucrurile pe care le-ai expus.
Daca ai vrut sa le vezi, sa le auzi sau sa le urmezi, e treaba ta.

De aici pana la a incepe cu citate si cu... ARUNCAT CU NOROI, ca eu asta consider ca este a arunca cu noroi! e cale extrem de lunga!

Madalina nu s-a contrazis cu nimic, ai gasit tu doua cuvinte care s-au repetat si hop ai servit capitolul si pagina. Gresit!
Iar ce ai spus despre Sun... depaseste orice! Sa spun eu, fara parabole! Ai facut-o mincinoasa, ceea ce m-a jignit si pe mine, si sper ca ea sa nu fi citit! Dar cand Sun a facut urari de Craciun, ai vazut ce a scris despre voi???

Asta mi s-a parut urat, urat de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua la toata lumea
Aveti un spor la scris!Nu reusesc deloc sa citesc tot,citesc pe diagonala iar cand apuc sa citesc ceva si vreau sa scriu un mesaj se trezeste Alex
Am vazut ca e o atmosfera incarcata pe aici,nu imi spun parerea ptr ca intru rar ,adica scriu rar de citit citesc aproape zilnic.
La multi ani pepenasilor RAYAN IOAN,ALEXANDRA,PATRICK IOAN,ANAIS IMAN,LUCA ANDREI sa cresteti mari si frumosi
TECKY multa sanatate Ralucai
MAITREY sa stapaniti sanatosi apartamentul
De 3 nopti Alex se trezeste din ora in ora,nu mai potIl culc cu mine in pat ca as inebuni sa merg din ora in ora la el in camera sa il iau .
Alex adoarme doar daca il pun la sancum fac sa-l dezobisnuiesc,dac nu vreau nici sa-l leganSuzeta nu a vrut-o ,acum se joaca cu ea o roade,ca are cu ce.
Va cer si eu o parere ..vrem sa deschidem un magazin mobila import Italia ce ziceti?E criza aici in tara?Sunt venita de 1 luna si nu stiu inca care e situatia.
Ca sa nu vb doar de kk
Ma duc sa mai citesc din urma.
Va pupam !

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Ce ziceti de combinatia morcov si fasole verde ?Merge?Asta as vrea sa-i dau azi sa pape.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

din greseala am dat enter;am si fata in brate ca e maraita deci reiau

Vicky noi nu am facut febra;doar tuseam si de aseara mi se pare cam infundata in nas;mucisori sunt curati

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput