Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

AnnaBaby, n-o fi febra aia eruptiva de care vorbeam eu acu cateva saptamani? asta e denumirea po****ra, cea medicala nu o cunosc. Dupa cateva zile de febra apar niste bubite mici rosii si apoi gata. Copilul e apatic doar in primele zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ca sa ne lamurim:

parola o vor avea cele care deschid capitol nou,pt ca nu cred ca cele care nu deschid capitol ar fi interesate de parola ,asha ca va rog cele care deschid cap sa-mi spuna sa le trimit parola

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

a. cicel, anaxena a modificat aseara lista, poate iti trimite si tie parola daca doresti.

Nu tin neaparat sa am parola. daca Anaxena a modificat-o e ok. Macar stim la cine e parola.
Doar ca in ultima vreme am deschis mai multe capitole, fiind pe faza. Anaxena o da cui crede de cuviinta.

Sanatate multa bolnaviorilor.

Camy si imi pare rau pentru decizia luata. Dar tu stii ce e mai bine. Intr-un fel ai dreptate, ca Ingerasul Darius nu are nevoie de asa ceva. Iti respect decizia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sibylle nu am fost pe faza cand ai vorbit tu despre febra eruptiva, deci zici ca asta ar fi cumva finalul? Si nu are legatura cu antibioticul?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

xeno poti sa-mi trimiti parola...daca sunt pe faza pot si io sa deschid capitol nou...hmm..da' tu de unde ai parola!?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,
In primul rand vreau sa spun ca imi pare foarte rau de ce se intampla aici.
SUN,MADA...sincer, imi pare rau ca nu mai scrieti;
Ariadna...si noua ne-au spus ca irina e spastica pentru varsta ei. Noi am ajuns la kineto terapie in sept.,desi ea s-a nascut in iulie. Puteam sa mergem chiar mai devreme dar erau concedii. A fost ok si in sept. Ea avea 2 luni. Ne-au spus ca e prea spastica pentru varsta ei dupa ce i-au verificat reflexele. In fiecare luna copilul ar trebui sa faca ceva sau sa stea intr-un anume fel. Asa mi s-a explicat mie aici. Irina la 2 luni jumate statea prea arcuita ,cand ea ar fi trebuit sa stea mai cocosata. Acum insa,cand o pun in fundulet parca se cocoseaza...nu poate sa stea dreapta mult timp. Bine, nici n-o fortam deloc...doar am vrut sa vad daca mai e asa spastica. Am verificat tot timpul. Si alt motiv de spasticitate musculara,era faptul ca statea cu manutele si piciorusele intinse ...asa cum stam noi cand ne intindem dimineata...dar nu in permanenta..Acum nu mai sta asa...e destul de ralaxata,parerea mea.Dar mie mi se pare mult spus paralizie cerebrala. Am vazut eu copii cu paralizie. Si nu arara asa nici pe departe. Mergi la un control sa te linistesti,dar va fi bine. Si noi mergem iar la 8 luni sa o vada cand sta in fund si la 1 an cand va merge in picioare.
Cam asta este...

ADINA..votat fetele frumoase

TEKY..multa sanatate...si noi avem muci multi...abia reusesc sa ii scot. Si noi avem tot un aspirator din care trag eu...

SYBILLE...sanatate la puiutii tai!!!si eu zic ca e o idee buna sa nu ii mai dai cateva zile cereale si apoi sa le incerci pecele fara gluten.

CRISTINA..cum iti spuneam..si irina e cam agitata,nu stiu ce are...de mancat ea mananca destul de bine,dar parca are ceva...nu stiu ce.

Si eu ii pun sterimar de 2 ori pe zi si oftamezone N tot de 2 ori,la pranz si seara. Am inteles ca picaturile astea desfunda nasucul.

MAYTREI...sa stapaniti sanatosi!!

Nu mai stiu ce voiam sa mai scriu...daca am timp citesc si revin.

In legatura cu lista, cu sefi, cu comitet...fetelor,mi se pare ca incepe sa fie ca la serviciu...deja incepem sa ne tragem la raspundere unele pe altele...e pacat!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Tocmai era cat pe ce sa experimentez si eu cazutul din pat, noroc ca am fost pe faza, fii-mea a executat o dubla intoarceredaca nu eram langa ea zbura de nu se vedea.
ALEXA_TEO , aveti cinci ursuleti de la noiMoaaama, Si eu ma plangeam ca adoarme leganata seara, noroc ca ziua nu am probleme.Cum faci cand nu e tati acasa?
MAITREY, felicitari pentru intrarea in posesia apartamentului
OANASM, nici eu nu am priceput de ce a plecat Mada
TEKY, multa sanatate Ralucai
CRISTINA , clar e ceva in aer, ca e prea de tot!
ANKALAURA, cu crema o dai? Cu suzeta, nu merge cu indesatul, nici cu nimic, nu o vrea si gata! Ciudat este ca a luat-o in patru luni de doua ori, o data chiar a adormit molfaind la ea.Cum naiba atunci a luat-o?Si as economisi o groaza de timp daca ar lua-o, ca in loc sa stau cu tzitzi langa ea ca sa molfaie pina adoarm, i-as baga suzeta si as mai face si eu ceva prin casa. Inca mai sper, uite Vladut a luat-o la 6 luni, , nu se stie niciodata
CAMY, iti respect decizia, desi ma doare foarte rau, chiar daca n-o sa mai fii pe lista tu si Darius o sa aveti intotdeauna un loc special in inimile noastre
ANABABY, ma bucur ca Ioana e mai bine

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky si celelate fete cu bronchiolita, ce mi-a zis mie doctorul cand Maya a avut febra o data : daca incepe sa suiere cand respira imediat la urgenta. TRatamentul este specific si copilul va face si sedinte de kineziterapie pentru decongestionarea bronsiilor. Nu cred ca trebuie asteptat o luna sa treaca ...

Initial nu doream sa scriu mesajul, pentru ca aici este altfel "luarea in primire" a pacientului, dar sotzul a zis ca poate va este de folos ...

Insanatosire grabnica!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

alexa_teo VOTAT

Techy sanatate Ralucai cu ce faceti aerosoli? noi facem cu ventolin si flixotide si de azi doar cu flixotide ;dupa-amiaza merem la control;distractie placuta diseara

Mada IrlandeAzia sanatate multa Julie

maitreyi sa stapaniti sanatosi apartamentul

AnnaBaby Zyrtec;eu ii dau Dariei 5 pic seara timp de 7 zile

Sybille sanatate sotului si lui Vladimir

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, acum incep angoasele ... + dintisorii. Si Maya a o perioada super agitix, cu sculat noaptea ceea ce nu facea inainte (credem ca a fost alergia la balsam iar acum sunt dintzosii de sus, dar cum tine de 2 saptamani, suntem disperati). Hehehee cu leganatl :))), si noi adormim tot asa, da lasa ca o sa treaca pana la urma.
Cu bubitele eu le reolvam asta vara cu sprey-uri de apa termala.

Irlandeza sanatate multa Juliei

Sybille sanatate sotului si lui Vladimir. Barbatii astai ... poti sa tai lemne cand dorm :)

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput