Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ooka cerebral palsy, e acelasi lucru...

Eu ii inteleg, copil batos, de 3 luni, care inca nu apuca jucarii cu mana (pt ca nu era timpul) au semnalat o posibila problema, m-au trimis la insistentele mele la un neurolog. E important ca nu exista o problema, ca neurologul si pediatrul sunt multumuti de ea. Daca la 3 luni se spunea ca are nevoie de fizioterapie, acum mi se spune doar ca vor ca tonusul ei muscular sa fie evaluat de un fizioterapeut. Exista diferente de nuante, eu sper ca va fi bine.

Multumim de intrebari, suntem bine cu voia Domnului!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ARIADNA - fata mica pentru ca e bine. si pe ma-sa aia frumos crescuta de mama ei din dotare.

BOTI - Si-Gur nu este AMOACE???
Am citit cu interes definitiile, na ca foloseam expresiile "lovit de amoc, a da peste tine amocul" dar fara sa am habar de sensul dictionaresc. Acuma intrebarea e... ce da peste tine cand da amocul??? Da peste tine tropicala aia? Sau da peste tine cheful secsual?

SIBY - fi-mea a vomat urat de tot de fiecare data cand i-am dat o categorie noua. A vomat si cand i-am dat morcov, la inceput, mi-a vomat si acum cateva zile cand am reluat piureurile de legume... La cereale nu a vomat ca eu nu i le dau piure, ci pun cate o masura in biberonul de pe la 5. Oricum, cand termin cutia nu ii mai dau cereale. Eu nu cred ca e vreo intoleranta, ci doar o reactie la combinatia asta

VICK - eu sunt cel mai de acord cu tine! NU imi place nici mie, nici mersul pe oo, nici regulile, nici parabolele. De ce nene nu poti contrazice pe cineva daca ai un argument? Poate sa te combata sau poate sa te ignore!
Reguli are forumul. Daca cineva se simte chiar asa de atins, sa raporteze nene la moderator, sau sa ii dea un pumn in mecla autorului, nu?

Daca ar fi sa vorbim chiar numai despre kk, m-as apuca sa vizitez celelalte subiecte cum o faceam inainte de odisee, adica diverse, parinti intreaba, un cabinet psihologic, etc... si as da pe aici mai rar, in masura in care as avea de zis de kk. Nu m-as autodisparea, nu m-as autosterge, nu as face nici un mesaj de gudbai. Parerea mea

BUJO
- aia n-au citit legea ma. Du-te cu ea in buzunar data viitoare

SIB / IRISS - pai da, si eu am fost intrebata. Era normal, zic eu. Atata timp cat nu a venit nimeni la inaintare, frumos si trasparent cum ar fi trebuit. Pentru ca intentiile au fost foarte bune, cred eu. Deci de ce secretul?

CAPRI - mie imi plac certurile Te tin alert!

VIO
- eu prefer sa indes bine suzeta, tocmai din cauza salivei excesive... N-am ce sa ii fac altceva. Uda tot, da' ceva de speriat. Nasol ca a ta chiar nu vrea suzeta.
In rest o dau cu crema pe fata, nu numai cand iesim, pentru ca are pielea putin aspra... Are si un pui de DA pe care l-am abordat din pripa, dar e si din cauza balutzelor...

VOTAT gemenele

MAITRYEI - felicitari pentru improprietarire

Revin cu continuarea dupa micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irolf1 multumesc mult pentru mail

Vreau sa spun ca nici mie nu m-i se pare deloc amuzanta situatia cu "comitetul de criza", iar cine tine parola...si nu vrea sa o dea...

Dar daca anuntati vreun moderator????...ma gandesc...este imposibil asa ceva, cum sa stam la mana cuiva care pana la urma face misto????

Eu chiar am stat in banca mea, niciodata la nici o discutie nu am spus nimic, dar aseara m-am suparat foarte tare, aceasta suparare continua si azi, mi-am dat seama ca nu mai suntem aceleasi, a intervenit rautatea, invidia, barfa...nu mai stim cum sa mai sarim una in gatul celeilalte, iar de parola...no comment ...desi as avea o banuiala...dar cat este doar o banuiala o tin la mine, sa nu mai arunc vreo bomba aici...SPER din inima sa ma insel eu..

Va urez sanatate multa voua si copiilor vostri, muuuulta intelepciune, curaj sa recunoasteti ca ati gresit si sa va cereti scuzele de rigoare, sper sa redeveniti acea odisee minunata care a fost.....sper sa faceti acest lucru pentru copilasii vostri, deoarece prin ei am ajuns toate aici...

cer "comitetului de criza" sa ma scoata din lista,pe mine si pe ingerasul meu Darius, cred ca ingerasul meu are nevoie de liniste si pace...nu de razboi...

Va rog sa-mi respectati decizia, eu am ales sa-mi traiesc altfel viata, eu spun NU RAUTATILOR SI SCANDALURILOR, BARFELOR SI INTRIGILOR!!!

Va multumesc pentru cat ati luptat alaturi de mine, eu voi mai scrie la Sufletul credintei, acolo nimeni nu va face nici un scandal...VA ZIC EU

...in ziua cand voi afla ca am ramas insarcinata va voi anunta, pentru ca meritati asta!...

Ne mai auzim!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Madalina, inseamna ca sunt f seriosi acolo si macar stii ca sunteti in siguranta. Noi aici am asteptat 2 ani pt a ne lua cineva serios in seama.

Eu imi fac procese de constiinta ca am dormit jos cu Anna pt ca sotul are gripa, iar el cand doarme poti sa mori langa el. Asa ca dimineata l-am gasit pe Vladimir cu 39 febra, vomitase in pat iar eu nu am auzit nimic!!!! De sotz nu mai zic ...

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

a. cicel, anaxena a modificat aseara lista, poate iti trimite si tie parola daca doresti.

anka, da, era prima data cand dadeam mar cu cereale. mai astept, atunci.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

buna dimineata!
LA MULTI ANI! pepenasilor.

Maitrey felicitari, sa-l stapaniti sanatosi!
Alexa vot si de la noi. la printese.
Camy imi pare rau pt decizia luata, dar inteleg

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Sper ca azi se mai calmeaza spiritele...

Noi trecem din un intr-alta! adica nu mai face Ioana febra, cu scaunul incepe usor usor sa se regleze, insa de asseara s-a umplut pe corp de buburuze rosii, parca ar fi batuta cu urzica primul gand a fost ca ar putea fi o boala din asta a copilariei, insa dr la tel mi-a zis ca sigur e o reactie alergica la antibiotic, sa intrerup orice medicament, sa-i dau calciu si vit c, claritin si inca ceva, zirtex parca a zis, nu am inteles prea bine. In fine, o sa mai vina un dr azi s-o vada, vine soacra mea cu el, sper ca nu o fi nimic grav. Ioana e vioaie, jucausa, vesela, noaptea trecuta chiar a dormit mai binisor, adica dupa scandalul obisnuit de la 11, a dormit pana la 4, a papat, si apoi a dormit pana la 8 jumate!!! Chiar am dormit si eu!!! Acum astept sa vina dr s-o vada...va mai tin eu la curent...

Of Teckyce te mai chinui si tu cu Ralucuta! Trimitem un sa se faca bine fata! Si inca un pt mamica sa rezolve repede treburile si sa se distreze diseara!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alexa votat fetitele frumoase!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Dupa o noapte de nesomn am intrat si vad ca tot nu ati pus punct.Asta e!
Mada de Irlanda si Serban vrea in fund si sta sprijinit si vrea si in picioare dar eu cind am intrebat dr mi-a zis ca e el mai dezvoltat si mare are 9 kg la 5 luni si deaceea nu ca ar fi prob neurologice.Dar te rog imi spui si mei mai mult ca a dat bitul in mine cind te-am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Am votat si eu gemenele frumoase.Pot sa imi aleg o nora din ele sau sunt luate?!

Mergi la inceput