Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
flo1980 spune:
maitrey sa-l stapaniti sanatosi! Sa traiti numai clipe fericite in noua casa!
Offf Tecky...putere multa iti doresc sa le rezolvi pe toate!
Nu te speria, asa se aud la ei mucozitatile. Cam o saptamana a durat la Dvaid. Sanatate maxima!
Alina multam de cafea!
sarbatoritilor in zi de 17 rayan ioan, alexandra, patrik ioan, anais iman, luca andrei !
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
oanasm spune:
'neatza!
alexa votat la ursuletzi 
maitrey felicitari pt casutza!!!! s-o stapaniti sanatosi 
tecky nu stiu ce sa zic..ca nu ne-am confruntat cu asa ceva..sanatate puiutului si distractie placuta la chef!
cuscra br....suna aiurea rau ce zici tu acolo..da' io zic ca nora n-are nik ..un
pt ea; aa..io nu inteleg..i-au pus diagnosticu ..adica au banuit ca e o buba numai din faptul ca vroia la 3 luni in fund!? 

sef...nu cred ca e cazul..suntem oamnei in toata firea (sau nu!?
)
io...nu inteleg mada de ce a plecat!????? zau daca pricep... sau nu am citit io tot? care-i faza!? ca sun s-a sters din lista ca sunt ceva probleme .. desi daca scria aici (desi pe lista nu mai aparea)..imi pare ca tot aia e..dar ma rog....
si io vreu sa stiu care-i faza cu parola!? cine a schimbat-o si de ce!? asta chiar imi pare o ne-sim-ti-re (mai ales ca tace chitic...deci chiar e puerila treaba....)
si iu leitar ![]()
Oana
de
Raul
M&M spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI VOIOSI!!!
Vio, clae e ceva in atmosfera. De o saptamana Mihaita e tare agitat; initial am dat vina pe dintisori, dar se pare ca nu acesta este motivul. Am vorbit si cu 2 prietene care au bebelusi si mi-au spus acelasi lucru...
Adina, mamicuta de gemene , v-am votat si eu!! Ce mai fac bebelinele???
Maitreyi, sa stapaniti sanatosi apartamentul!!!
Mina, bronhopneumonie???!!
Multa, multa sanatate Deei .
Misha, inca mai sunt secretii prezente in bornhii, de aceea si haraitul. Ia ceva timp pana se curata.
EDIT: nici eu nu am umblat la lista; de altfel nici nu ma pricep sa deschid capitol nou. Ma gandesc ca poate chiar Mada...Eu nu tin minte sa fi zis ca s-a suparat si nu mai scrie. Era doar foarte ocupara cu Ami si Ari( cred si eu la cate are de facut!! )
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
alexa_teo spune:
fetele noi am avut bronsiolita.deci am scapat de tuse abia dupa o luna si ceva..dar am facut si injectii si antibiotice am luat cam 2 sapt jumate 3...dar cu ajutorul lui dd am scapat.
va dorim sanatate multa.
http://www.superjunior.ro/alexa_teo?module=home 5 ursuleti pt printese.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
maitreyi spune:
multumim frumos fetele 
cam in 2 saptamani speram sa fie totul gata si sa ne mutam...mai avem 2-3 transporturi de facut de la bucuresti si dupa aia sa trecem la aranjat. pica fix in sesiune da' na...asta este...
sanatate puiutilor bolnaviori! 
ariadna si eu sunt curioasa pe ce s-a bazat diagnosticul lor...eu as fi inclinat spre ideea de copil preoce cand as fi auzit ca vrea in fund la 3 luni...da' ce stiu eu...inca nu sunt medic si nici n-am facut pediatria, neurologia, etc.
the purple bulina!
alexa_teo votat!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
alexa_teo spune:
e normal sa mai tuseasca o perioada ca nu trece imediat.
dar la ei ca sunt mici se mai aud mucozitatile din piept "cik e normal"desi nu au nimic ca eu ma speriasem inainte si am fost c ele la urgente si mi-a spus ca nu au nimic fetitele dar asa se aude cand respira.pupam pepenashii bolnaviori si dorim sanatate multa
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
ooka spune:
salutare
Ariadna, mai bine spui termenul in engleza ca asa suna tare infricosator (am participat si eu la redactarea unui doctorat in hipoxia ischemica la nou nascut, si e departe slava Domnului), una peste alta sanatate la pitica, arata foarte bine!
io cunoasc un moderator![]()
si la multi ani la pepenoii de azi, sa fie sanatosi!
mami de Sofi
a.cicel spune:
Neatza
Eu am asteptat aseara sa vad dacaapare comitetul de criza la suprafata. Se pare ca sta pitit si nu da nici un semn.
Si in plus...din respect pentru Camy am preferat sa tac.
Cica mi s-a trimis si mie parola aseara...de catre iul-aug2008. Am incercat de dimineata..si nu merge. Deci iar a fost schimbata sau mi s-a dat parola gresita.
Anaxena multumim ca ai refacut lista. Eu, cu dioptriile mele..ma chioram sa vad ce scrie in lista aia cu caractere minuscule. Nu mi-a placut, sincer. Si apoi...trebuia sa ne intrebe si pe noi cineva daca suntem sau nu de acord cu modificarea ei. Nu de la sine putere sa ia decizii. La fel ca si cu schimbarea parolei. Parerea mea.
Si apoi..e munca lui Mada, care chiar daca nu mai vrea sa scrie aici, desi nu am observat sa fi spus asa ceva, trebuie respectata pentru munca pe care a depus-o aranjand lista si cerandu-ne de fiecare data parerea. Eu cred ca mare parte din organizarea odiseii si a clubului pepenasilor ii apartine
Daca sunt fete care au decis sa plece, nu le putem schimba parerea, daca sunt fete care au decis ca au nevoie de o pauza...e problema lor, desi mie (chiar daca nu sunt nici foarte activa, nici foarte iubita, nici foarte ...) mi-ar fi placut ca in continuare sa impartasim idei, ganduri, bucurii, tristeti si multe altele legate de copiii nostri si nu numai. Si pana la urma fiecare decide ce crede ca e mai bine pentru ea si familia ei. Fiecare stie ce probleme are si consider ca nu trebuie sa facem atat tam-tam din chestia asta. Chiar ma bucuram cand vedeam ca mai intra cate o mamica si ne inmulteam.
repet, e doar parerea mea, nu cer nimanuisa ma aprobe sau dezaprobe, darceea ce s-a inamplat ieri aici nu mi-aplacut deloc (asta ca sa nu spun altceva).
A....comitetul de criza... daca aveti de gand sa schimbati parolele de la picasa si dela mailul comun, ma gandescca macar de acolo primim noile parole..nu de alta, dar avem si noi pozepe acolo, si poate...ne mai intereseaza cate ceva si din mailul comun.
Fug la treaba. o zi frumoasa sa aveti.
alexa_teo spune:
multumim tuturor fetelor pt voturi,speram sa nu suparam pe nimeni cu insistenta noastra,dar cine binevoieste a ne vota multumim cine nu tot multumim!deci nu e obligatoriu.nu vreau sa va supar cu nimic,chiar imi face placere sa pot vb cu voi.
gata am fugit la gazele mele si la treaba de prin casa...ufff am si de calcat..mamamaaa
pupam pepenashii si mamicile