Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Papanash, sper sa scape bietul Ghighi mai repede. O fi oreion, ce sa zic...daca e asa oricum nu ajuta antibiotic, eu stiam ca e viral. Nu cred ca CRP iese mare la oreion, dar la o amigdalita severa da. Exudat faringian nu ati apucat sa faceti, nu? Sa nu fie doamne fereste streptococ A. Alex a avut, a avut si scarlatina, dar forma usoara. Insa baiatul nasilor a avut ditamai umflaturile de facuse torticolis si a stat internat in spital. Va pupic, sper sa fie ok. Cat despre vopsea, nu inteleg ce avea, ca doar nu e prima data cand ma vopsesc. Dar e sinistru. O fi de la altceva, dar putin probabil avand in vedere ca au aparut atunci in salon si sunt exact pe conturul parului, numai intre ochi putin coborate.
Aaa, pentru gogosi mi-a luat tati drojdie, acum ma apuc sa framant si le las la crescut pana ii culc pe copii. Au venit de la patinoar incantati, cica nu ziceai ca Alex a mers prima data. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adimercedes spune:
Fetelor, la mine e nebunie mare. Reusesc sa intru tot mai rar pe forum, acum am reusit sa citesc capitolul asta dupa vreo 10 pe care cred ca le-am ratat. Nu prea reusesc sa stau la computer cu Lisa, ca pur si simplu se catara pe mine si face un scandal monstru ca sa vina la mine in brate. Nu vrea musai sa butoneze, ca ii dau drumul la Baby Smash si o pun pe scaun la birou cu tastatura si mouseul in fata, dar se enerveaza, se coboara, plange etc. Ea vrea la MINE, adica eu pe scaun si ea in picioare si sa se intinda dupa diverse de pe rafturile de la birou.
Cand doarme dimineata/dupa amiaza nu stiu cum sa dau mai repede telefoane si sa scriu emailuri pt job ca sa pot apoi sa plec cu ea in parc dupa ce se trezeste sau sa ma joc fara sa butonez.
Am lansat de doar 2 zile BestLoveGifts si am avut de munca o gramada.
In plus, Lisa are ceva la soldul drept de dinainte de Craciun. Uneori o doare si plange si schiopateaza. Am facut raza si ecografie. La raza i-au gasit lichid acumulat, neconfirmat insa de eco. A stat o saptamana pe Nurofen. Intre timp a racit si are muci, stranuta... Am avut si 40*, ne-am luat efectiv campii, apoi intr-o zi a scazut dramatic temperatura la 23*, de la 40!!! Acum e mai racoare si ne-am pus plapuma de vara, ca pana acum eram doar cu cearsaful.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Betty,
am ras cu lacrimi, ce idee ai avut sa chemi politia. Doamne dar chiar sunt multi nebuni pe lume. La noi nici nu ar veni la mosul ala, ca il stie tot blocul. Iese noaptea pe fereastra si urla "hotilor, securistilor" sau bate in calorifere. Degeaba ii zice politia...e cu acte omul.
Apropos de nebuni, acum 2 ani eram la birou cu colega mea si a navalit o libelula. Noi hihihi si hahaha, a venit un coleg de alaturi sa o scoata pe geam, libelula se pocnea de geamurile alea, noi mare galagie. O individa cam dusa cu capul de alaturi ne-a trimis un mail in copie la sef cu urmatoarea mentiune: sa avem macar un comportament cvasi-decent ca decent nu putem, care presupune fara hohote ca rasete nu se pot numi si fara pasi sacadati urmati de usi trantite. I-am raspuns ca ne cerem scuze pentru iesire si vom incerca sa intelegem notiunea de decent, mai putin la capitolul mers pe varfuri. De atunci asa ne-a ramas vorba, cand facem galagie sau mai radem prin birou, spunem ca e cazul sa mai mergem si noi pe varfuri.
Rox , mamica
adimercedes spune:
Aaa, am vazut ca s-au inmultit gravidutele
. Felicitari si sarcina usoara pt rodicamaries, danielle0, Alinus_25, devylla!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Adi, multa sanatate fetei, sper sa nu fie ceva grav cu soldul. 
Andreea11, cred ca trebuie sa faceti ceva cu nebuna si cu robinetul comun, ca intelegere nu cred sa existe la ce povestesti tu.
Ma duc la gogosile mele, va pup.
Rox , mamica
diwana spune:
Super nebuna, Roxana, si aia de la birou. Am deschis cutia Pandorei se pare
Credeti-ma ca sunt socata cand va aud, ma sperie cati nebuni exista
Succes cu gogosile, sa-ti iasa bune, bune sa o impresionezi pe Ochi verzi 
Adi, sper sa nu fie grav Lisa. Lichid la sold, de la ce?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
ANDREEA11 spune:
Problema cu robinetul comun este ca baiatul ei are o firma de instalatii acum vreo 6 ani am platit sa ne schimbe si noua tevile, iar el pt a face economie de materiale, cred, a facut acel robinet comun. Noi nu am stiut am crezut ca asa e de cand e blocul si asa au toti, insa stupoare doar noi avem
. Deci, ea ar tb sa rezolve problema.
Insa ea mi-a zis sa-mi schimb eu instalatia ca o deranjeaza cand folosesc apa. Intr-adevar se aude cand folosim apa dar asa se aude peste tot si de la toti.....
Roxana_G spune:
Nu au iesit prea bune gogosile, cam pietroaie de spart capul. Alex a rontait putin insa, ca sunt cu zahar si asa ii plac. Macar masa de pranz a iesit tare bine si a fost tati incantat.
Acusica plecam in vizite, revin mai pe seara. 
Rox , mamica
myral spune:
Hai ca ies si eu la lumina ca ma enervati cu vecinii vostri nebuni
sa stiti ca exista si situatia inversa cand oameni normali sunt deranjati uneori chiar intentionat de diverse zgomote ale vecinilor si am un milion de exemple, dar nu ma lasa deloc Elisa in pace
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
DEci daca merg cu TOCURI prin casa pe parchet si numai de la 10 noaptea in sus vorbind la mobil si plimbandu-se prin toata casa
, sau cu apa la wc daca mai e si stricat si dupa ce trag apa scoate un urlet timp de un minut (inclusiv noaptea binenteles), sau scartie patul si se mai aud si altele
, asa ca daca nu ati trecut si prin situatia de a fi deranjati nu puteti intelege
Ne-am mutat de acolo, nu din cauza asta
si acum avem un mos sub noi pe care in WE il apuca teoriile noaptea tipa la nevasta-sa cum i-a mancat banii si viata
si sunt peretii asa subtiri ca se aude toooot, deasupra sta un baietel care se trezeste la 4, 5 dimineata
si eu care nu prea dorm noaptea
, iar la etajul 3 (noi stam la 2) vizavi de vecinul de deasupra se asculta muzica si incredibil dar se aude si la noi
In schimb eu nu m-am dus la usa lor sa le fac teorii, doar am batut o data in calorifer cand scartaia patul
si sotul a fost o data la vecinul de la unu (ca era 2 noaptea) si mosul il invita la o tuica
cica.Ah, si as mai avea exemple dar poate sunt eu o persoana mai sensibila
nu as vrea sa sariti pe mine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)