Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ghighi e mai bine, multumesc de intrebare. Doarme mult, cam 3-4 ore dupa-amiaza si toata noaptea.Dar e tot umflat in partea stanga. Am vb aseara cu o dr de familie, si ea mi-a zis ca , daca dupa ce nu mai ia antibiotic se umfla si in partea dreapta, sigur e oreion, ca ea a mai vazut cazuri de oreion dupa vaccin. Nu stiu ce sa zic.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Care mai sunt celelalte variante de diagnostic in afara de oreion?
Tot nu mi-ai zis daca mananca din nou masline?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Varianta cealalta este o inflamare mare a amigdalei. mananca masline, mai precis le roade pana suge tot sucul din ele, dupa aia le scuipa pe jos. apoi le strange si mi le damie sa le duc la gunoi, zice 'data', inseamna gata. Asa face si cu portocalele, mandarinele, si zilele astea le-am stors, ii plac sucurile. ma duc sa bucataresc. Rox, nu stiu sa raspund , eu am facut gogosi cu iaurt, cu praf de copt, au iesit cam naspa, bune la gust dar aspectul lasa de dorit.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Diwana multumim de intrebare. Mario e de fapt nici nu stiu cum sa spun ca e. Adica ieri mi-a vomitat de 3 ori, azi o data, tuseste si se aud foarte multe mucozitati din gat si face febra aproape tot timpul. Prin urmare am schimbat augmentinul dupa 7 zile si am trecut pe klacid. Parca ar fi mai bine, dar sincera sa fiu imi este frica sa ma pronunt.

Am vazut ca ai o vecina nebuna rau; din pacate am avut si eu una, dar era la fel de nebuna ca si barbatasu. Imi amintesc ca invatam pentru licenta intr-o noapte si a venit sa urle la mine ca o deranjez ca merg prin casa -iar eu eram in varful patului si citeam - si ca pisica sare prin casa si ca o deranjeaza [:)))]va puteti dea seama si chiar daca as fi mers prin casa la tonajul meu sigur ca o deranjam si mai ales pisicutza care de fapt era un mic puisor. Asa ca i-am spus ca o sa-i crosetez botosei la pisica si pentru mine o sa inventez papucii cu reactie si ca o sa o mai deranjez doar la aterizare Va dati seama ce fata a facut si a plecat

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Oricum nu s-a saturat niciodata sa ma enerveze si sa imi faca tot felul de reprosuri: cum ca o deranjeaza ca fac dus, ca se aude apa la WC, ca se aude cand golesc cada, ca am un pas apasat, etc...efectiv numai tampenii.
Dar am lecuit-o. Intr-o noapte, in jur de 0:00-1:00 nu stiu cum naiba am facut ca am trantit un scaun din greseala si apoi mi-au cazut niste farfurii, deci zgomot la greu. A venit istericul de barbasu la usa mea si a inceput sa urle ca o sa imi arate el mie, ca daca ma prinde o sa vad eu, ideea este ca era in fata usii mele si ca nu mai pleca. Prin urmare am sunat la sectia de politie care era in spatele blocului si am spus ca este un hot in fata usii si ca nu este lumina pe scara (chiar se arsese becul) si ca nu vad dar ca se aud zgomote si ca imi este frica. In urma cu ceva timp chiar incercase sa ne sparga un hot acsa si venise politia...deci stiau exact. Nu au trecut nici 5 minute si politistii au venit, l-au umflat pe idiot si inainte s ail intrebe l-au ciufulit putin.
Ideea este ca isi permitea pentru ca eu stateam singura pe vremea aia si credea ca o sa ma inspaimante. Din ziua respectiva nu am mai auzit nici un repros.
Asa ca eu zic ca sotul tau ar trebui sa ia atitudine si sa o reclame pe idioata aia cum ca va deranjeaza si ca vine si va face scandal in fata usii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Apropo de vecini tampiti. Eu nu am voie sa fac baie dupa ora 11 noaptea ca o deranjez pe vecina.
Cum acum vreo 4 ani o ignoram ce credeti ca face?? Avem un robinet comun pt apa rece si calda inainte de intrarea in baie (pooveste lunga de ce e robionet comun...oricum tot din cauza ei) si dumneaeicum intram in cada dupa vreo 3-4 minute, incepea si ba oprea apa calda, ba pe aia rece, deci va dati seama ce dusuri scotiene faceam. Mie chiar nu mi trecea prin cap ca ar fi capabila de asa ceva, astfel ca m-am dus la administratie sa depun plangere ca exista probleme cu apa. Apoi am urmarut si am realizat ca ea era inculpata. Bineinteles ca nu a recunoscut. Cand am nascut la vreo luna ma trezesc fara apa calda. !, 2, 5 zile. Ma duc la administratie sa vad dc e oprita apa in bloc. Raspuns nu. Ma duc la vecini. Toti aveau. Ma duc la ea. Ea nu avea, deci era clar ea o oprise. Zic iar faceti tampenii cu apa, ea nu ca, nu canu. Zic, bine chem instalatorul si va sparg peretele sa rezolv cu robinetul comun ce credeti, in 5 in avenit apa.
Acum vreo 2 seri, fac marea greseala de a ma spala pe cap la ora 12, in baia mea, in casa mea. Dupa 2-3 minute sa fac infarct. A inceput sa bata c anebuna in perete, de ziceam ca darama casa......

Mergi la inceput

Papanash multa sanatate lui ghighi.

Fetelor a mai fost subiectul asta, dar eu l-am cam ratat: cum preparati voi ficatul la bebici?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello si de la noi.
intrebare: peste cat timp de la terminarea antibioticului se pot face analize de sange ? ca Andrei termina in seara asta si ne-a chemat maine seara la analize. eu nu i-as face maine, as mai astepta cateva zile.

Papanash, eu stiam de 10 zile intre antibiotic si analize. Multa sanatate lui Ghighi, sper sa se vindece repede.

Mii de scuze pt intarzierea cu care raspund la mesajul tau/vostru. Am primit pupicii de la Ghighi, pt care multumim f mult si ii intoarcem cu sanatate si caldura.

.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Mai fetelor, pai eu trebuie sa ma duc cu flori la nebuna mea, ca vad ca e cea mai putin nebuna dintre toti Groaznic ce povestiti voi acolo. Macar pe tine Betty nu te-a mai deranjat, dar Andreea voi traiti un cosmar. Trebuie sa faceti ceva cu apa si cu nebuna, o reclamatie la politie, la administratia blocului, sa va puneti robinet propriu, e inadmisibil asa ceva. Mi se pare atat de deplasat ca nu am cuvinte sa-i pretinzi cuiva sa nu se spele la ora la care are chef, sau sa te plangi ca se aude apa de WC, sau cand se goleste cada Doamne fereste ca multi nebuni sunt pe lumea asta. Abia astept sa ma mut la casa mea, dar mai dureaza ceva cu siguranta

Betty, sper ca Mario este mai bine, si tu la fel

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Asa ca i-am spus ca o sa-i crosetez botosei la pisica si pentru mine o sa inventez papucii cu reactie si ca o sa o mai deranjez doar la aterizare

Ceva in genul i-am spus si eu penultima oara. Sa-mi faca rost de niste ventuze, nu conteaza cat costa, i le platesc, ca sa ma pot deplasa pe tavan si sa n-o mai deranjez

filmulete Rares

Mergi la inceput