Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Diwana, multi nebuni sunt pe lume. Cand eram gravida in 9 luni cu Alex, eram cat casa de mare si de greoaie, a venit vecinul de dedesubt, un nebun cu acte, cum ca nu ma mai suporta pentru ca:
- alerg continuu prin casa ![]()
- si bag bormasina la in fiecare noapte la 12-1. ![]()
A venit batand cu pumnii in usa, m-am si speriat, am deschis sa vad ce e. A inceput sa urle, degeaba i-am zis ca sunt singura si imensa, mi-a zis ca exact atunci m-a auzit el cum tropaiam ...iar eu tocmai ma trezisem din somn. M-a enervat rau, i-am trantit usa in nas cu forta, gata sa il lovesc. Cand a venit sotul meu s-a dus la usa lui si el a zis ca nu mi-a facut nimic si ca o sa cheme politia ca suntem niste securisti nenorociti si il acuzam degeaba. Si ca o sa inregistreze convorbirea! ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Roxana am ramas masca la ce retete a bagat harnicul si priceputul tau sotz. A ridicat cam sus stacheta
Vai de tine cu alergia asta. Eu n-am patit-o pana acum, si habar n-am ce trebuie facut, dar sper sa nu mai tina, sa fi fost doar atat si acum sa bata in retragere, dar nasol ce zici tu acolo. Ce vopsea era?
Pai Alex nu era chiar cheliuta, asa ca ....
nu ma bazez ca se indeasa parul daca-l tunzi
, insa mai zic o data, era frumoasa
(si este, si va fi)
Eu zic ca poti sa faci si ce-am facut eu, ies foarte bune, daca nu cumva Alex tine neaparat sa-i faci gogosi.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Diwana, multi nebuni sunt pe lume. Cand eram gravida in 9 luni cu Alex, eram cat casa de mare si de greoaie, a venit vecinul de dedesubt, un nebun cu acte, cum ca nu ma mai suporta pentru ca: - alerg continuu prin casa - si bag bormasina la in fiecare noapte la 12-1. A venit batand cu pumnii in usa, m-am si speriat, am deschis sa vad ce e. A inceput sa urle, degeaba i-am zis ca sunt singura si imensa, mi-a zis ca exact atunci m-a auzit el cum tropaiam ...iar eu tocmai ma trezisem din somn. M-a enervat rau, i-am trantit usa in nas cu forta, gata sa il lovesc. Cand a venit sotul meu s-a dus la usa lui si el a zis ca nu mi-a facut nimic si ca o sa cheme politia ca suntem niste securisti nenorociti si il acuzam degeaba. Si ca o sa inregistreze convorbirea! Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Jur ca am ras cu lacrimi. M-am distrat foarte bine in ziua asta nenorocita, ba l-am amuzat si pe sotu meu. Iti multumim mult de tot. Mi te si imaginez alergand prin casa sprintena nevoie mare la vreo 70 de kile si cu bormasina in mana, cautand sa dai gauri
filmulete Rares
papanash spune:
hello si de la noi.
intrebare: peste cat timp de la terminarea antibioticului se pot face analize de sange ? ca Andrei termina in seara asta si ne-a chemat maine seara la analize. eu nu i-as face maine, as mai astepta cateva zile.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
Diwana,
ma bucur ca te-am inveselit. Din pacate nenea ala e mos rau, a fost detinut politic pe vremea lui Ceasca si a ramas cu frustrari. By the way, aveam 74 de kg si o burta imensa cu tot cu contractii (cred ca in 5 zile am si nascut), iti dai seama ce alergam eu. Iar cu bormasina evident ca eram experta, eu cred ca s-a riscat venind la usa. ![]()
Papanash, poti face analize chiar a 2a zi, nu e musai sa astepti.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Nu m-ati lamurit cu drojdia aia, ma duc sa vad ce pot face fara. 
E cazul de munca, acusica ne adunam si eu nu am facut nimicutza.
Rox , mamica
cecilia L spune:
Roxana super tare treaba cu vecinul, am ras in hohote, asa cum zicea Diwana, te si vedeam alergand cu bormasina prin casa la 12 noaptea....macar ai scapat de astfel de vecini....dar vecina Diwanei ramane cu ''surubul'' lipsa...era bune vecinul tau sa-i imprumute surubul
poate o linistea
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Rox nu cred ca merge cu praf de copt, nu am facut niciodata, asa eu nu recomand
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Roxana, cred ca e vopseaua de vina, n-am patit nicidata asa ceva. Am vazut frumoasa de atomica, are niste oki fascinanti !
Diwana, lasa-l in treaba lui, fa-i reclamatie tu la administrator, daca mai insista cu obsesiile.
Ramona, ma bucur ca e mai usoara sarcina asta, eu pe toata perioada sarcinii n-am avut absolut nici un simptom, nici macar greturi , si mancam oricand, orice. Din contra, eram plina de energie si numai spre sfarsitul sarcinii, cand imi tineam burta cu mana (era imensa) si nu ma mai putem da jos din pat singura, am fost mai sedentara....mama zicea ca o sa am un lenes de baiat, dar uite ca e plin de energie.
Erina, iti sta bine asa, eu ti-am zis ca blondul nu te avantaja, din contra, mie imi pari asa mult mai tanara.Nu ca ai avea nevoie de artificii de-astea coloristice,dar e contrar a ceea ce se spune despre culoarea parului ( ca negrul imbatraneste ).Deci a ramas daria fara mot ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
diwana spune:
Papanash cum mai e Ghighi, energic din nou? Mananca masline?
filmulete Rares