Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 22
myral spune:
Sanatate bolnaviorilor
Alinus
Noi suntem bine, Elisa e mai solicitanta ca niciodata, nu sta o clipa singura nu se joaca singura, asta e dupa concediul lui tati (care acum e plecat
) si vacanta Isabelei, a stat cu toti acum a ramas doar cu mine nu pot sa fac nimic cu ea
Si acum sunt urlete desi sta cu sora-sa nu pot sa ma apropii de laptop
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Myral, nu sare nimeni pe tine
Sunt constienta ca pot fi deranjati si oameni normali, dar noi nu exageram cu nimic, facem ce face orice om in propria casa, facem dus, ne deplasam prin casa (cu papuci de casa), inchidem/deschidem usi, vorbim (pe ton normal in general
), spalam vase, ne trezim la ore rezonabile (cand nu se trezeste Rares pe la ora 2) si plange un minut, si apoi doarme pana la 9.30. Dar nu poate veni nimeni la usa mea sa-mi "multumeasca" ca am trezit-o, la ora 8. E o ora rezonabila, sigur ca daca vrei sa dormi, e suparator, dar asta e problema ei, si nu a mea. Nu cred ca cineva poate pretinde altcuiva la ce ora sa se trezeasca, sau la ce ora sa-si faca patul
Iar acolo unde sunt copii, nu poti sa te duci sa-i ceri sa-l educe (la un an) E normal sa planga, sa se joace, sa alerge, sa cada. Si noi aveam inainte o familie cu un copil mic care jur ca plangea aproape non-stop, dar nu mi-a trecut prin cap sa-i bat la usa vecinei, si sa-i atrag atentia.
Pe langa asta, vecinii astia ai mei, folosesc toaleta sau cada tarziu pe la 12 -1 noaptea, ii aud foarte bine, dar eu pot sa dorm pt. asta, i-am auzit si pe ei si pe cei dinaintea lor facand
dar nu m-am gandit sa ii reclam. Si ca sa termin cu portretul sensibilei si nevroticei vecine, asculta manele la maxim, fumeaza ca un birjar, si vara imi intra fumul in casa, au musafiri (nu frecvent, dar au) si ii aud razand, povestind la ore tarzii. Asta e viata la bloc, si prin urmare, in comun. Nu cred ca e normal sa-mi zica sa ma mut odata ca eu sunt chiriasa, sau ca ar trebui sa stau la parter (vezi doamne sa nu deranjez)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
Roxana imi pare rau pt gogosi....data viitoare o sa fie mai bune.
Myral, stiu cum este cu vecinii, cand eram gravida ma plangeam aici ca vecina de deasupra are caine si alearga ca un turbat la 5 dimineata si scutura covoarele pline de par pe balcon si tot parul imi intra in casa,m-a suparat odata nesimtirea cu care scutura pe balcon si m-am luat de ea si catelul ei, tin minte ca i-am zis ca o sa chem protectia animalelor daca nu scoate cainele afara si mai alearga ca un turbat prin casa(cred ca un an nu a fost scos afara), de atunci nu l-am mai auzit, il scoate mereu afara.....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem