Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
adra_bell spune:
Mult succes aspirantelor la bebe doi. Eu va tin pumnii si incerc sa va urmez. Peste vreo doi ani![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
adra - bafta la concurs!!! Ffff frumoase pozele si sugestive 
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika ellis - nu stiu unde ai auzit de piure de castane in tiramisu', dar nu se pune. Acu' fiecare adapteaza o reteta dupa gusturi, preferinte. Reteta originala, de la mama ei adica, de-aici din Italia e aia pe care ti-am scris-o ... nu frisca, nu lapte, nu ness ... piscoturi, mascarpone, oua, cafea, atat. Dar daca ai mancat cu piure de castane si ti-a placut, poti sa pui ... _ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
reteta era dupa cutia de piscoturi; stiu ca nu ness, de regula espresso; stiam reteta cum ai zis tu, acum cautamsa vad dc apare pe undeva si cu castane
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi![]() ![]() ![]() NO COMENT!!!! SUPERBAAAAAAAAAAAAA ![]() ![]() TARE AS MAI FI CURIOASA CE AR FACE DACA s-ar intalni iasmi cu maria sau iasmi cu maria de alina (vasari) sau toate 3 la un loc....![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu il aduc pe Robert si cocktail-ul Molotov e gata...
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Si eu tot cam ca miha fac tiramisu', cu mici modificari ... |
Stiu ca ceea ce faci tu e reteta originala de Tiramisu,dar eu una nu suport ouale crude...varianta cu frisca mi s-a parut cea mai safe pentru...psihicul meu.
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Bloguri inteleg ca nu va faceti, asa din lene probabil (Miha, poate daca afli ca se pot castiga bani din bloguri, eh ce zici? |
Detalii?
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell dar macar un subiect la "Bucatarie" deschideti si voi sa gasim si noi astea incepatoare toate retetele grupate? |
Asta-i bun?
ellis spune:
ca sa inchei ziua in acelasi mod in care am inceput, am rezolvat si am scris retetele la comentarii!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Asta-i bun? Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
io am mai fost pe acolo...

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis io am mai fost pe acolo... ![]() |
Te mai astept...