Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mult succes aspirantelor la bebe doi. Eu va tin pumnii si incerc sa va urmez. Peste vreo doi ani

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - bafta la concurs!!! Ffff frumoase pozele si sugestive

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ellis - nu stiu unde ai auzit de piure de castane in tiramisu', dar nu se pune. Acu' fiecare adapteaza o reteta dupa gusturi, preferinte. Reteta originala, de la mama ei adica, de-aici din Italia e aia pe care ti-am scris-o ... nu frisca, nu lapte, nu ness ... piscoturi, mascarpone, oua, cafea, atat. Dar daca ai mancat cu piure de castane si ti-a placut, poti sa pui ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

reteta era dupa cutia de piscoturi; stiu ca nu ness, de regula espresso; stiam reteta cum ai zis tu, acum cautamsa vad dc apare pe undeva si cu castane

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
NO COMENT!!!! SUPERBAAAAAAAAAAAAA TARE AS MAI FI CURIOASA CE AR FACE DACA s-ar intalni iasmi cu maria sau iasmi cu maria de alina (vasari) sau toate 3 la un loc....

Si eu il aduc pe Robert si cocktail-ul Molotov e gata...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si eu tot cam ca miha fac tiramisu', cu mici modificari ...

Stiu ca ceea ce faci tu e reteta originala de Tiramisu,dar eu una nu suport ouale crude...varianta cu frisca mi s-a parut cea mai safe pentru...psihicul meu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Bloguri inteleg ca nu va faceti, asa din lene probabil (Miha, poate daca afli ca se pot castiga bani din bloguri, eh ce zici?

Detalii?

Mergi la inceput

Citat:
dar macar un subiect la "Bucatarie" deschideti si voi sa gasim si noi astea incepatoare toate retetele grupate?

Asta-i bun?

Mergi la inceput

ca sa inchei ziua in acelasi mod in care am inceput, am rezolvat si am scris retetele la comentarii!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
dar macar un subiect la "Bucatarie" deschideti si voi sa gasim si noi astea incepatoare toate retetele grupate?

Asta-i bun?

io am mai fost pe acolo...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
io am mai fost pe acolo...

Te mai astept...

Mergi la inceput