Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Bloguri inteleg ca nu va faceti, asa din lene probabil (Miha, poate daca afli ca se pot castiga bani din bloguri, eh ce zici?

Detalii?

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Detalii pe privat

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

felicitari... m-a luat cu furnicaturi si a inceput sa imi curga laptele cand am citit asa veste

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

petro..scuza-ma..eu facusem lista cu aspirantele. dar dc nu ne faci atente cu testele..si cu greturi....
daca ma ierti..poate imi spui si reteta ta de tiramisu garantat bun..ca maine ma duc sa procur ingredientele.

ok, m/am dumirit si eu cum e cu reteta.din cate vad colega mea nu a zis nimic d eoua,ori a uitat, ori nu pune. si mie mi-e un pic groaza de ouale crude..asa ca probabil voi face ceva in stil miha.

andreea, tu vorbesti serios? acu ca ti-e copilu la bunici..huh..esti odihnita..ce-ti pasa..

roxxy, pai inseamna ca anu asta si nasti, nu?..oho..un an plin de bebelasi, iarasi.

eu ma pun pe lista pt 2010..ca ia uitati-va ce rotund e..nu e an frumos de facut bebelasi?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc. Sunt destul de speriata si astept sa ma incurajezi si sa-mi spui cat de minunat e cu doi copii asa mici.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin.

felicitari... m-a luat cu furnicaturi si a inceput sa imi curga laptele cand am citit asa veste

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Voi naste in a doua jumatate a lunii septembrie.
Ma bucur ca esti asa hotarata pt bb2. Sa dea Dzeu sa iasa asa cum v-ati propus. la noi asa a fost.

Citat:
citat din mesajul lui Victo

petro..scuza-ma..eu facusem lista cu aspirantele. dar dc nu ne faci atente cu testele..si cu greturi....
daca ma ierti..poate imi spui si reteta ta de tiramisu garantat bun..ca maine ma duc sa procur ingredientele.

ok, m/am dumirit si eu cum e cu reteta.din cate vad colega mea nu a zis nimic d eoua,ori a uitat, ori nu pune. si mie mi-e un pic groaza de ouale crude..asa ca probabil voi face ceva in stil miha.

andreea, tu vorbesti serios? acu ca ti-e copilu la bunici..huh..esti odihnita..ce-ti pasa..

roxxy, pai inseamna ca anu asta si nasti, nu?..oho..un an plin de bebelasi, iarasi.

eu ma pun pe lista pt 2010..ca ia uitati-va ce rotund e..nu e an frumos de facut bebelasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mie o sa fiti mai multe sa imi spuneti cum mai respirati cu 2 bbelasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

victo - nu-i nici o problema, stai linistita . Pai eu nu va stresez cu greturi si teste, vreau sa trec direct la fapte, adica sa va dau vestea cea mare.

miha - nu am spus-o cu rautate ca aia e reteta originala ... si eu sunt adepta adaugarilor, modificarilor retetelor in general. Pur si simplu eu asa il fac si imi iese ff bun (nu o spun numai eu, ci si altii) .

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Bloguri inteleg ca nu va faceti, asa din lene probabil (Miha, poate daca afli ca se pot castiga bani din bloguri, eh ce zici?

Detalii?

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Detalii pe privat

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

doresc si eu, aca nu e prea greu pt tine...si pt mine

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Aaaa si am uitat, un secret: in cafea pun putin cognac sau rom ... si dupa aia inmoi piscoturile. Nu mult, cat sa ii dea un pic de aroma ..

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

asa stiu si eu, secretul: putin cogniac...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaa ... si nu se simt deloc ouale crude in crema ... daca aveti posibilitatea (si in Ro se poate) unei surse sigure de oua bune, nu sunt probleme. Citisem pe undeva o varianta pt. copii, adica fara cafea, da' nu-mi mai aduc aminte cu ce s-ar putea inlocui cafeaua/nessul ... miha, stii ceva in sensul asta??

_

Mergi la inceput