Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
NO COMENT!!!! SUPERBAAAAAAAAAAAAA TARE AS MAI FI CURIOASA CE AR FACE DACA s-ar intalni iasmi cu maria sau iasmi cu maria de alina (vasari) sau toate 3 la un loc....

Si eu il aduc pe Robert si cocktail-ul Molotov e gata...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - pai atunci, daca stii si tu de cognac, nu mai e secret . Si eu care ma credeam mare bucatareasa

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - nu am spus-o cu rautate ca aia e reteta originala ... si eu sunt adepta adaugarilor, modificarilor retetelor in general. Pur si simplu eu asa il fac si imi iese ff bun (nu o spun numai eu, ci si altii) .

Ce-ti veni?Departe de mine gandul...
Nici eu n-am zis cu rautate...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxxy, felicitari, iti urez din toata inima sa ai parte de o sarcina fara probleme, de o nastere usoara si cel mai important, de un bebelus sanatos !

Mult succes aspirantelor !

Victo, pune ce vrei in tiramisu, dar te rog eu, inlocuieste frisca vegetala cu smantana lichida, n-au in comun decat textura, gustul nu se compara ! Si foloseste cafea mai tare, sau expresso daca ai expressor, pentru inmuiat piscoturile, are cu totul alta aroma fata de ness. Eu fac tiramisu dupa o reteta corcita de pe vremea cand nu gaseam mascarpone, cu branza crema si smantana lichida, dar tot cu ou crud (pana la urma si maioneza e facuta cu ou crud, nu ? ), dar data viitoare am sa incerc sa fac reteta originala.

Adra, va asteptam la Buzau la coaforul pentru pici ! Si eu am avut in plan un blog culinar candva, pe cand eram activa pe forumul culinar, dar am renuntat la idee pe motive de silueta. Intre timp am ramas si fara asta...

Ellis, cum merge Atkins-ul? Stiu ca da rezultate grozave dar eu una n-as putea renunta la legume si fructe. Vorba ta, o fi si chestie de grupa sangvina, noi suntem AII asa ca ne tragem din neam de agricutori.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Aaa ... si nu se simt deloc ouale crude in crema ... daca aveti posibilitatea (si in Ro se poate) unei surse sigure de oua bune, nu sunt probleme. Citisem pe undeva o varianta pt. copii, adica fara cafea, da' nu-mi mai aduc aminte cu ce s-ar putea inlocui cafeaua/nessul ... miha, stii ceva in sensul asta??

In loc de cafea/ness eu am pus Nesquik.
Sau varianta Paulei cu sirop de zahar ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

deci lista e deschisa, da???

Anca
Alina
Petro
Roxxy e deja pe val...

ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)...

Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

beiii bine ca nu ati fost nici una solidare cu mine ... Sunteti niste lautati

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - nu, nimic nu mi-a venit . Am simtit insa nevoia sa ma explic. Aha, buna ideea cu nesquik sau zahar ars.

ank - ba eu am fost solidara cu tine, da' nu ti-am zis ca nu-mi ies din prima ??? Noi am lasat la voia intamplarii .. dar pana acum n-a fost sa fie.

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc. Sunt destul de speriata si astept sa ma incurajezi si sa-mi spui cat de minunat e cu doi copii asa mici.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

felicitari... m-a luat cu furnicaturi si a inceput sa imi curga laptele cand am citit asa veste

Poze pitici

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

deci ... e greu ..nu are rost sa te mint...dar e mult mai usor decat mi-as fi imaginat eu.. sau multe fete de pe aici ...se stiu ele .. Odata ajunsa in situatia data ajungi sa te descurci pentru ca odata ce l-ai adus acasa pe bb2 inapoi nu il mai poti duce ... si te obisnuiesti cu toate...
Eu reusesc sa fac si papa cand sunt singura cu amandoi... mai mananc cu ea in brate... mai o tin in brate cand ii dau lui raul sa pape... Asta e ...te adaptezi.Eu am noroc din nou de un copil dstul de cuminte pana acum... multumesc lui Dumnezeu... Ca uite mai merg si la scoala ..in limita posibilitatilor.
Dar Raul doarme si adoarme singur...asta e un mare avantaj... si uite asa reusesc dupa ce il pun pe el la nani in patut sa o adorm si pe ea...asta daca nu doarme si obligatoriu fac si eu nani la amiaz... Incerc sa profit de orice ce portita de somn sa fiu odihnita sa nu imi cert copii aiurea ca nu sunt eu cu nervii la locul lor.

Dar ce e cel mai important e ca ...acum nu mi-as mai imagina viata fara ei amandoi si imi umple inima de fericire cand ii vad unul langa altul... Plus ca marmota a inceput sa imi zambeasca si ea acum... si am 2 zambete in casa ... care nu le-as da pe nimic... Aaaa si dupa cum am mai spus... la capitolul ordine si curatenie .. e mai greu

Hai ca m-am intins cat o zi de sarbatoare...
dar gandestete asa ca eu stau cu 2 copii singura pana pe la 4 -5 dupa amiaza ... mai fac mancare ...merg la scoala si mai am timp ..putin ..dar am si de DC.. Curaj

Scuzati greselile ... sau exprimarea... dar sunt obosita

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:

miha - nu, nimic nu mi-a venit . Am simtit insa nevoia sa ma explic. Aha, buna ideea cu nesquik sau zahar ars.

ank - ba eu am fost solidara cu tine, da' nu ti-am zis ca nu-mi ies din prima ??? Noi am lasat la voia intamplarii .. dar pana acum n-a fost sa fie.

_

bine tu esti iertata...

Poze pitici

Mergi la inceput

hai ca ies... ca nici nu mai stiu sa scriu...

Poze pitici

Mergi la inceput