Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
abramburika spune:
ok, multumesc pt. intelegere
. Da' sper totusi sa nu mai dureze mult asteptarea asta
..
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
ank - frumos ai descris cum e sa fii mama de 2 bb ... asa mici adica. Si pe langa ce ai spus tu, as adauga "avantajul" de a avea copiii de varste apropiate. Bine, asta se va vedea mai mult in viitor ...
la piticii tai!
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
Mai Ambramburiko...da' tu de ce n-ai "pemeu"? ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna seara ....
am reusit si eu sa ma asez la pc....
deci...am fost azi cu Ana la dr ginecolog ...bine inteles ca au inceput urletele de disperare din mom. in care am asezat-o pe pat sa o dezbrac...am asezat-o pe masa ginecologica...eu si o asistententa am tinut-o de picioruse...iar dr. a desfacut-o...
...acum nu stiu daca a fost foarte dureros pt. ea, ca Ana plangea oricum in hohote de dinainte...s-a vazut putin sange(apoi nu m-am mai putut uita pana la sfarsit cand dr. a insistat sa vad ca e ok...desfacut).
problema mai mare e ca in mom in care i-am dat scutecul jos,avea ceva secretie ,ca muci(scuzati comparatia),gri-verzuie-galbuie...asa ca i-a luat si proba pt. analize-care le vom primi abia miercuri-
....mi-a prescris nidoflor de 2/zi ,toaletare obisnuita,apa sapun,clatire cu ceai de musetel...si sa folosim de acum inainte pt. fundulet unguent (ceva uns tare)care sa impiedice recidiva,asa ca acum i-am luat bephanten unguent
am intrebat de unguentul cu estrogen si mi-a zis ca la Ana nu era cazul, ca era ff subtire...si a mers asa...mecanic!
pe drumul inapoi la arad a facut un scandal de zile mari....vroia la mine...dar eu conduceam...cand am ajuns acas nu mai era buna de nimic(atata efort,atata plans isteric)
am dezbracat-o sa ii dau cu nidoflor...si din nou am vazut pe scutec secretie...nu miroase ff tare dar miroase ff urat....nu a fost ff dificil sa ii dau cu unguent...dar a plans
mi-s destul de ingrijorata cu secretia asta ..de la ce, ce-o fi...ea nu face baie decat in cadita ei,hainele ei se spala separat...ma gandesc sa nu fi facut vreo infectie de cand statea ea asa, cu pielicica aia acolo...vaiiii si miercuri e departeeeeee
si cateva ore dupa plangea cand facea pisulic...ma gandeam ca la noapte o sa trezeasca la fiecare portie de pisu...dar vad ca pana acum nu si-a deschis gurita...oricum i-am dat si vreo 4 ml de nurofen...de altfel nu oderanjeaza, s-a urcat si pe calut,calare...nu a avut nici o retinere....
peste 2 saptamani la ctrl....
am intrat in cab. la 15, la 15,30 eram deja in masina...a fost scurt dar intens.....nici nu prea am avut timp sa realizez ce se intampla...
cam asta a fost...citesc si eu din urma...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
bb....am vazut pozicile...e totala fata asta!nu te trec fiori cand o vezi cocotata in stilul asta? frumosi adidasi...de firma...nahh!eu am fost in Timi azi dar nu mai aveam chef de nimic...nici macar de cumparaturi...am fugit repede spre Arad...
roxxy80...FELICITARIIII!

...SUPER VESTE!o sarcina usoara si frumoasa iti doresc!
pussi...100 ml? e de bine...sper sa le tina ,sa nu se sature maine, poimaine iar...
ancadragoman, am vazut pozele vostre...ff dragute alea cu margelele...dar ce m-a dat gata...sticluta plina de lapte!(eu mi-am pierdut orice speranta sa vad asa ceva la Ana...asta nu bea, parca face economie!)
eladea...daca e cu liste...ma inscriu si eu...dar de luna viitoare(ca si tine)...luna asta am pierdut trenul....
totusi inca nu sunt foarte prinsa in treaba asta...cand va veni ,va veni!
mariussimic...wow mamaaa...ce de retete...

ank83....felicitarile mele!toate aste si mai vrei si Anglia?!te admir...
popbianca spune:
acum ...daca iar sunt singura p-aci...ma duc si eu la culcare...ca ziua de azi m-a cam doborat...
maine mergem la ziua unui baietel ,implineste 2 anisori....tre sa-i iau un cadou maine dimineata...cheful va incepe pe la ora 17...nu am nici o idee de cadou...asa ca maine , la cutreierat magazine....o iau si pe Ana cu mine...ca deh...ea n-ar face un shopping ?
popbianca spune:
doamne doamne...ma tot gandesc ca daca nu ar fi fost Ellis sa prezinte situatia Alessiei ei...ce s-ar fi intamplat...oare as fi obs.?,oare ce s-ar fi putut intampla?...oare si oare...
si dr. s-a aratat ff mirata ca am descoperit eu chestia...cum de m-am uitat, ce m-a pus pe ganduri?zice ca de cele mai multe ori trece de la sine si sunt o gramada care nu sunt diagnostigati...nu vor sti niciodata ca au avut asa ceva...
oricum medici de fam,pediatri de cele mai multe ori nu verifica chestii de genul asta...
asa ca acum mi-am dat seama cat poate fi de important forumul...cu experientele celorlalte mamici...
va pup ,fetelor...si ma bucur nespus ca v-am gasit !
acum chiar ies ...ca ma apuca ...
noapte buna!
si we placut....
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
asa stiu si eu, secretul: putin cogniac... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
atenueaza teama????
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Aaa ... si nu se simt deloc ouale crude in crema ... daca aveti posibilitatea (si in Ro se poate) unei surse sigure de oua bune, nu sunt probleme. Citisem pe undeva o varianta pt. copii, adica fara cafea, da' nu-mi mai aduc aminte cu ce s-ar putea inlocui cafeaua/nessul ... miha, stii ceva in sensul asta?? _ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
cred ca nu era vb doar de siguranta aici, ca si eu am mare retinere la oua crude, lapte crud...am o retetta de tort la rece, e super bestial, intro vreme il faceam f des, la cerere, dar era cu oua crude, iar eu abia gustam, desi e numai cioco; stii...e un fel de greata; iar la mine asta cu greata vine imediat, probabil unde am si un ficat mai sensibilos, daca ma stramb un pic la o mancare, am terminat cu ea, nu mai pun gura...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
adra_bell spune:
Neata!
Vad ca am pierdut startul la tura de dimineata si mi-a luat-o Ellis inainte, da' sigur face cafea mai buna ca a mea.
Mihuta, pe unde e coaforul pentru copii? E posibil sa venim prin Bz in februarie.
Bianca, ma bucur ca s-a rezolvat problema
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce