Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHUTA - pai la legume nu am renuntat complet, adica mananc castravete, rosie, dovlecel, dovleac, ridichi, vanata, varza, conopida, bame, broccoli, spanac; chiar nu as renunta complet la legume; oricum cel mai dur este in prima faza ce dureaza mini 2 sapt, apoi se adauga cateva fructe si legume; eu in intervalul asta am mancat vreun pumn de struguri si niste alune; am dat 6 kg in 9-10 zile, fiind surplusul mare se da mai mult la inceput; eu m-am uitat si pe alimentatia pe grupe sangvine si se stie ca grupa 0 e carnivora, iar A, din cate stiu, e departe de carne

MIHA - pai tu ai schimbat reteta de tiramisu, ca sa pape si copiii, nu? adica eu sa ii mai dau zbuciumatei si cafea, desi stiu ca asa e reteta......cred ca 2 zile sta cu ochii mari...si eu schimb la retete diverse chestii ca sa pape si copilul.

ANK - tu esti eroina, mai!

BIANCA - secretia cand zici ca a aparut? poate e urmare a interventiei...dar la voi, pielita era vizibila, sau trebuia sa te uiti cu atentie? eu nu vreau sa merg la gineco de adulti, merg la un chirurg de bebe; cum a decurs? acrestat cu bisturiu?...vezi tu, nici eu habarnu aveam ca nu e ceva normal, adica nu ma mai uitasem in pasarici, ca sa stiu, asa ca prima data a rezolvat asistenta aia si abia atunci mam pus eu pe citit; iar la 11 luni vazusem si eu, la control a remarcat si dr singura.

Asaaaaaaaaa...raportam o zi si o noapte fara suzi, deloc, fara bibe, doar cu canita cu pai...cam multe i-am facut dintr-o data, darnu sufera, oricum canita ii place.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!
Bianca multa sanatate piticei...offf imi dau seama ce zii grea ai avut ieri,si nu te mai stresa pana miercuri,asteapta rezultatul,ca probabil nu e nimic grav!Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Voi ati inceput sa scoateti biberoanele?Si eu ma gandeam sa-i dau sa bea cu cioc din ala de la Avent,oare merge?Si cred ca trebuie fara supapa nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Deci dupa tratamentul homeopat pt stomacelul lui Ceci ... azi a facut kk singura ... si era grossss si totusi a iesit singurel afara

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai nici eu nu v-am stresat cu greturi si teste , ci am trecut direct la fapte. oricum eu nu stiu ce sunt alea greturi, ameteli si alte alea (sper sa nu stiu nici in continuare).

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

victo - nu-i nici o problema, stai linistita . Pai eu nu va stresez cu greturi si teste, vreau sa trec direct la fapte, adica sa va dau vestea cea mare.

miha - nu am spus-o cu rautate ca aia e reteta originala ... si eu sunt adepta adaugarilor, modificarilor retetelor in general. Pur si simplu eu asa il fac si imi iese ff bun (nu o spun numai eu, ci si altii) .

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Voi ati inceput sa scoateti biberoanele?Si eu ma gandeam sa-i dau sa bea cu cioc din ala de la Avent,oare merge?Si cred ca trebuie fara supapa nu?

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

a mea a baut din cana cu cioc de la 8 luni, fara supapa, dar trebuia sa o tin eu ca altfel erade sus pana jos, oricum numai apa/ceai/suc bea din canita cu cioc, laptele din bibe, insa a mai baut laptele ocazional cu ana cu pai sau din cescuta; de ieri am zis ca scotbibe pt cana cu pai;
problema care se mentine e ca ea nu vrea sa tina cana, bibe, orice cand bea laptele, in rest circula cu cana cu apa prin casa, laptele oar la mine in brate sa ne

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pentru tot ce mi-ai scris . De abia astept sa vina si bb2 si sa-i vad unul langa celalalt. S-ar putea sa am parte si de ceva ajutor de la mama mea vitrega, ceea ce mi-ar mai usura situatia.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc. Sunt destul de speriata si astept sa ma incurajezi si sa-mi spui cat de minunat e cu doi copii asa mici.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin.

felicitari... m-a luat cu furnicaturi si a inceput sa imi curga laptele cand am citit asa veste

Poze pitici

deci ... e greu ..nu are rost sa te mint...dar e mult mai usor decat mi-as fi imaginat eu.. sau multe fete de pe aici ...se stiu ele .. Odata ajunsa in situatia data ajungi sa te descurci pentru ca odata ce l-ai adus acasa pe bb2 inapoi nu il mai poti duce ... si te obisnuiesti cu toate...
Eu reusesc sa fac si papa cand sunt singura cu amandoi... mai mananc cu ea in brate... mai o tin in brate cand ii dau lui raul sa pape... Asta e ...te adaptezi.Eu am noroc din nou de un copil dstul de cuminte pana acum... multumesc lui Dumnezeu... Ca uite mai merg si la scoala ..in limita posibilitatilor.
Dar Raul doarme si adoarme singur...asta e un mare avantaj... si uite asa reusesc dupa ce il pun pe el la nani in patut sa o adorm si pe ea...asta daca nu doarme si obligatoriu fac si eu nani la amiaz... Incerc sa profit de orice ce portita de somn sa fiu odihnita sa nu imi cert copii aiurea ca nu sunt eu cu nervii la locul lor.

Dar ce e cel mai important e ca ...acum nu mi-as mai imagina viata fara ei amandoi si imi umple inima de fericire cand ii vad unul langa altul... Plus ca marmota a inceput sa imi zambeasca si ea acum... si am 2 zambete in casa ... care nu le-as da pe nimic... Aaaa si dupa cum am mai spus... la capitolul ordine si curatenie .. e mai greu

Hai ca m-am intins cat o zi de sarbatoare...
dar gandestete asa ca eu stau cu 2 copii singura pana pe la 4 -5 dupa amiaza ... mai fac mancare ...merg la scoala si mai am timp ..putin ..dar am si de DC.. Curaj

Scuzati greselile ... sau exprimarea... dar sunt obosita

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Multumesc mult pentru toate rasp. ref.la ganglionii puiului meu.

Bianca,imi pare tare rau ca ati trecut prin situatia asta dar ce-a fost mai rau,a trecut;Anei
Cristina,noi am ramas la bibe inca...am incercat si canuta cu cioc si cea cu pai dar nu-l intereseaza

BB,Ellis la ce meniu v-ati gandit pentru azi?Eu is in pana de idei la cap. asta

Adina,hai mai intra si aici !!!

Jasmine,hai si tu! Ce face Lucas?Sunteti bine?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Deci dupa tratamentul homeopat pt stomacelul lui Ceci ... azi a facut kk singura ... si era grossss si totusi a iesit singurel afara

Poze pitici

Bravo Ceci!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of..biata Anuta..draga de ea..

boon..deci lista continua si cu Bianca..;)..mai fetelor..vorbiti serios?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput