Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

deci lista e deschisa, da???

Anca
Alina
Petro
Roxxy e deja pe val...

ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)...

Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

beiii bine ca nu ati fost nici una solidare cu mine ... Sunteti niste lautati

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

ankule eu trag tare din august.... dar nimic nu se prinde

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna seara ....
am reusit si eu sa ma asez la pc....
deci...am fost azi cu Ana la dr ginecolog ...bine inteles ca au inceput urletele de disperare din mom. in care am asezat-o pe pat sa o dezbrac...am asezat-o pe masa ginecologica...eu si o asistententa am tinut-o de picioruse...iar dr. a desfacut-o......acum nu stiu daca a fost foarte dureros pt. ea, ca Ana plangea oricum in hohote de dinainte...s-a vazut putin sange(apoi nu m-am mai putut uita pana la sfarsit cand dr. a insistat sa vad ca e ok...desfacut).
problema mai mare e ca in mom in care i-am dat scutecul jos,avea ceva secretie ,ca muci(scuzati comparatia),gri-verzuie-galbuie...asa ca i-a luat si proba pt. analize-care le vom primi abia miercuri-....mi-a prescris nidoflor de 2/zi ,toaletare obisnuita,apa sapun,clatire cu ceai de musetel...si sa folosim de acum inainte pt. fundulet unguent (ceva uns tare)care sa impiedice recidiva,asa ca acum i-am luat bephanten unguent
am intrebat de unguentul cu estrogen si mi-a zis ca la Ana nu era cazul, ca era ff subtire...si a mers asa...mecanic!
pe drumul inapoi la arad a facut un scandal de zile mari....vroia la mine...dar eu conduceam...cand am ajuns acas nu mai era buna de nimic(atata efort,atata plans isteric)
am dezbracat-o sa ii dau cu nidoflor...si din nou am vazut pe scutec secretie...nu miroase ff tare dar miroase ff urat....nu a fost ff dificil sa ii dau cu unguent...dar a plans
mi-s destul de ingrijorata cu secretia asta ..de la ce, ce-o fi...ea nu face baie decat in cadita ei,hainele ei se spala separat...ma gandesc sa nu fi facut vreo infectie de cand statea ea asa, cu pielicica aia acolo...vaiiii si miercuri e departeeeeee
si cateva ore dupa plangea cand facea pisulic...ma gandeam ca la noapte o sa trezeasca la fiecare portie de pisu...dar vad ca pana acum nu si-a deschis gurita...oricum i-am dat si vreo 4 ml de nurofen...de altfel nu oderanjeaza, s-a urcat si pe calut,calare...nu a avut nici o retinere....
peste 2 saptamani la ctrl....
am intrat in cab. la 15, la 15,30 eram deja in masina...a fost scurt dar intens.....nici nu prea am avut timp sa realizez ce se intampla...
cam asta a fost...citesc si eu din urma...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

imi pare tare rau ca a trecut prin asa ceva..............offf viata asta.
Urocultura ai facut-o?
la Grig. ai fost?
pe mine m-au intrebat toti dr. si pediatra si o neunatoloaga daca n-am vazut pe scutec secretie(nisip).... in cazul Elenei cu nisipurile ei....

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BIANCA - secretia cand zici ca a aparut? poate e urmare a interventiei...dar la voi, pielita era vizibila, sau trebuia sa te uiti cu atentie? eu nu vreau sa merg la gineco de adulti, merg la un chirurg de bebe; cum a decurs? acrestat cu bisturiu?...vezi tu, nici eu habarnu aveam ca nu e ceva normal, adica nu ma mai uitasem in pasarici, ca sa stiu, asa ca prima data a rezolvat asistenta aia si abia atunci mam pus eu pe citit; iar la 11 luni vazusem si eu, la control a remarcat si dr singura.

Asaaaaaaaaa...raportam o zi si o noapte fara suzi, deloc, fara bibe, doar cu canita cu pai...cam multe i-am facut dintr-o data, darnu sufera, oricum canita ii place.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

ellis, scuze.. dar n-am priceput ce pielita? ce anume se constata?

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

merg sa termin papa ca se trezesc Tustele....

wk placut

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

BB,Ellis la ce meniu v-ati gandit pentru azi?Eu is in pana de idei la cap. asta

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

eu am facut supica de pui cu galuste si cartofi cu piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras si vinete la cuptor.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AMY - pulpe de pui cu sos e branza si smantana, somon cu spanac, pangasius la tigaie, salata bulgareasca.

PUSSI - se cheama coalescenta labiilor, adica si la Ana si la Alessia labiile mici nu au fost unite, insa aveau o pielicica f fina, la Alessia si nevascularizata care se formeaza si incepe sa uneasca labiile mici, adica sa acopere orificiul vaginal; dar f fina si nici nu se vede aca nu desfaci un pic dupa baita sa te uiti atent...nu stiu dc ai inteles ce am banguit eu...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, coaforul pentru pici e foarte aproape de mine, asa ca va asteptam in vizita!

Ellis, pai e bine ca poti manca si vegetale, mi se pare chiar ok asa ! Si eu incerc sa redresez un pic situatia post-sarbatori, dar merge incet treaba !

Bianca, ce experienta groaznica pentru Ana ! Nu se putea folosi vreun anestezic local? Ma doare numai cand citesc, sincer !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

BB,Ellis la ce meniu v-ati gandit pentru azi?Eu is in pana de idei la cap. asta

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

eu am facut supica de pui cu galuste si cartofi cu piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras si vinete la cuptor.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

bb acum m-am pus sa iti scriu mailul cu toate remediile homeopate pe care le stiu

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

deci lista e deschisa, da???

Anca
Alina
Petro
Roxxy e deja pe val...

ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)...

Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

beiii bine ca nu ati fost nici una solidare cu mine ... Sunteti niste lautati

Poze pitici

hai mai Ank, nu te supala... te-am lasat pe tine sa fii vedeta acestui forum... ce, vrei sa zici ca nu ti-a placut???

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

petro..scuza-ma..eu facusem lista cu aspirantele. dar dc nu ne faci atente cu testele..si cu greturi....
daca ma ierti..poate imi spui si reteta ta de tiramisu garantat bun..ca maine ma duc sa procur ingredientele.

ok, m/am dumirit si eu cum e cu reteta.din cate vad colega mea nu a zis nimic d eoua,ori a uitat, ori nu pune. si mie mi-e un pic groaza de ouale crude..asa ca probabil voi face ceva in stil miha.

andreea, tu vorbesti serios? acu ca ti-e copilu la bunici..huh..esti odihnita..ce-ti pasa..

roxxy, pai inseamna ca anu asta si nasti, nu?..oho..un an plin de bebelasi, iarasi.

eu ma pun pe lista pt 2010..ca ia uitati-va ce rotund e..nu e an frumos de facut bebelasi?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

victo, da vorbesc serios... sunt convinsa ca imi va fi greu, dar il mai expediez pe Eric la bunici si uite asa o sa ne impacam cu totii...
am zis ca acum ori niciodata... sa intru direct in prenatal cu al 2-lea...sa ma scap si cu treaba asta apoi sa-mi vad linistita de ale mele...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput