Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

BB,Ellis la ce meniu v-ati gandit pentru azi?Eu is in pana de idei la cap. asta

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

eu am facut supica de pui cu galuste si cartofi cu piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras si vinete la cuptor.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

bb acum m-am pus sa iti scriu mailul cu toate remediile homeopate pe care le stiu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

BB,Ellis la ce meniu v-ati gandit pentru azi?Eu is in pana de idei la cap. asta

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

eu am facut supica de pui cu galuste si cartofi cu piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras si vinete la cuptor.

_

bb acum m-am pus sa iti scriu mailul cu toate remediile homeopate pe care le stiu

Poze pitici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna seara,

Roxxy, felicitari pentru sarcina..sa fie usoara, fara probleme iar bebele sanatos!
Andreea, Anca, Alina, Petro mult succes si voua la operatiunea bb2
Ellis, Miha, ma terminati voi pe mine cu papica voastra. Intru...ma uit la poze si.

Noi suntem sanatosi cu totii( Cami, BB am citit ca ati intrebat de noi).. de sarbatori am stat acasa, cu familia.. tristi pentru ca cu putin timp in urma am pierdut pe cineva apropiat si f. f. drag..pe socrul meu...un om absolut minunat..rapus de o boala nenorocita. Pe 5 ianuarie am plecat o saptamana la munte...la Sinaia..a fost frumos desi cam putina zapada... pentru sanius mergeam in Predeal.

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Buna seara,

Roxxy, felicitari pentru sarcina..sa fie usoara, fara probleme iar bebele sanatos!
Ellis, Miha, ma terminati voi pe mine cu papica voastra. Intru...ma uit la poze si.

Noi suntem sanatosi cu totii( Cami, BB am citit ca ati intrebat de noi).. de sarbatori am stat acasa, cu familia.. tristi pentru ca cu putin timp in urma am pierdut pe cineva apropiat si f. f. drag..pe socrul meu...un om absolut minunat..rapus de o boala nenorocita. Pe 5 ianuarie am plecat o saptamana la munte...la Sinaia..a fost frumos desi cam putina zapada... pentru sanius mergeam in Predeal.

condoleante, gianina...

si multu' pt. urari... sa fie... vroiam sa te intreb daca nu te inscrii si tu, dar ma gandesc ca iti ajung doi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, da pe mine cui ma lasati in 2010? :):)

am facut tiramisu ala..acu..nu stiu s ava zic cum e la gust, sper ca aproximativ ok. mai greua fost cu bain-mariu' ala..Miha..ce intelegi tu prin bain-marie?

maine, cd il gustam va zic mai multe. eu ma tot laud acilea, pt ca in afara de clatite(de care am facut de mai multe ori), o crema de zahar ars..si tiramisu asta..sunt prastie la capitolul prajiturit.

mihuta, pussi..nu vi se pare ca unele vase, cele de plastic, cele de teflon, se zgarie de la masina de spalat vase? si nu pricep de ce..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Citat:

deci lista e deschisa, da???

Anca
Alina
Petro
Roxxy e deja pe val...

ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)...

Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

beiii bine ca nu ati fost nici una solidare cu mine ... Sunteti niste lautati

Poze pitici

hai mai Ank, nu te supala... te-am lasat pe tine sa fii vedeta acestui forum... ce, vrei sa zici ca nu ti-a placut???

ERIC IN 2009...
ERIC

adevarul e ca ..... daaaaaaaaaaaa

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Buna seara,

condoleante, gianina...

si multu' pt. urari... sa fie... vroiam sa te intreb daca nu te inscrii si tu, dar ma gandesc ca iti ajung doi...

ERIC IN 2009...
ERIC

Andreea, multumesc!
sincer, m-as baga daca as sti sigur ca va fi baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna!
Vroiam sa scriu mai multe, dar m-am intristat si nu mai am chef.
Andreea, Gabriel nu mai e.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AMY - noi ne apucam de facut blog...multumim...inca nu am idee ce sa fac;

ANDREEA - spor la treaba!

GIANINA - CONDOLEANTE!

la noi treaba merge destul de prost..mergem din rau in mai rau...sotul a trebuit sa isi dea demisia de la locul de munca, nu mai are voie sa lucreze in domeniul vanzarilor de piese auto pt 2 ani domeniu in care lucrase de vreo 9-10 ani, din cauza unui aditional pe care l-a semnat(incercam sa anulam in instanta aditionalul, dar e de durata); toate cunostintele si relatiile lui sunt in acest domeniu...asa ca e f greu sa se reprofileze...vor trece probabil cateva luni pana sa intre serios in treaba...asa ca ne gandim spre a ma intoarce eu la job, sa intre el in cic, asta pt ca inainte cu 12 luni de a se naste Alessia el avea venituri mari...inca mai cautam solutii ...oricum varianta asta e grea pt mine, care eram setata sa stau cu puica acasa mai mult...dar nu e ok nici sa stam acasa amandoi; inca mai asteptam raspunsuri de la firma cu aditionalul poate il anulam amiabil, ei oricum sunt in pragul falimentului, asa ca nu are ce mari secrete sa vanda al meu sot...dar sunt fff rai oamenii...si parca al meu ii atrage pe cei mai rai

am pus cateva pozici...si merg la nani...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Buna!
Vroiam sa scriu mai multe, dar m-am intristat si nu mai am chef.
Andreea, Gabriel nu mai e.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

OF , DOAMNE, DUMNEZEULE! CONDOLEANTE PARINTILOR INDURERATI! DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!...E EXTREM DE GREU SA MAI SPUI CEVA...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput