LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 22
gattasalvaje spune:
Buna ziua !
La multi ani sarbatoritilor de astazi Tudor Mihai si Eric Adrian !

Multumim celor care ne-ati vazut pozele si ne-ati laudat. Mi-a parut rau ca n-am pozat-o cu violetul de gentiana pe fatza , dar numai de-asta nu-mi ardea atunci .
Irlandeza , intr-adevar , i-a crescut f. mult parul Sarei...chiar ieri ma uitam la niste poze de pe la 9-10 luni si nu-mi venea sa cred ce cheliuta era. De tuns , n-am tuns-o ...doar nasha i-a taiat motzul. Mama si sotzul insista s-o radem in cap , sa i se intareasca parul , sa nu semene cu mine cu par moale si pisicos...eu nu prea ma indur , e dulcica asa cum i se ineleaza la spate si peste urechi.
Uuff , fug la ea ca s-a trezit...n-a dormit decat 1 ora 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
cristacoman spune:
Multumim fetele pt. urarile de ziua Antoniei.

La Multi Ani!!! si La MUlte Lunitze!!! sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
honey79 spune:
FETELE AJUTOR!!!
AJ arde.
Aare sunteti pe-aici si stiti, dati-mi si mie schema care ajuta la scaderea febrei,va rog!!!!
Am numai paracetamol supozitoare si Tylenol..care e tot ca paracetamolul, doar ca e oral, lichid.
Ma intereseaza ce se poate face pe langa medicatie.
Multumesc din suflet.
[Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 FETELE AJUTOR!!! AJ arde. Aare sunteti pe-aici si stiti, dati-mi si mie schema care ajuta la scaderea febrei,va rog!!!! Am numai paracetamol supozitoare si Tylenol..care e tot ca paracetamolul, doar ca e oral, lichid. Ma intereseaza ce se poate face pe langa medicatie. Multumesc din suflet. [Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Asta am eu :
Schema antitermice:
37,5 - 38,2 - NUROFEN 3ML / 8H
38,2 - 38,7 (ALTERNATIV)- NUROFEN 3 ML - (8, 16, 24)
- PANADOL 3 ML - (12, 20, 4)
>38,7 - IMPACHETARI, LICHIDE
- 1 SUP NOVOCALMIN LA 12 H
IMPACHETARI
se indica in cazul unei temperaturi rectale care depaseste 39,5 pentru scaderea rapida a febrei. se vor utiliza scutece din bumbac racite sub jet de apa si stoarse. temperatura apei se va modifica progresiv de la caldut la rece pe tot parcursul impachetarii. scutecele vor fi plasate in jurul membrelor inferioare si pe trunchi pana la nivel submamelonar. vor fi schimbate de 5 in 5 minute, manevra se va repete cu pauza de 5 minute dupa 3 impachetari pana cand temperatura rectala este de 38 grade.
concomitent cu impachetarile, copilul va fi hidratat corespunzator si i se vor administra antipiretice din 4 in 4 h.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Honey, da-i la fiecare 4 ore paracetamol si Tylenol {asta-i nurofenul nostru, da?} intercalate. Adica ii dai acum la ora 14 {la noi} tylenol, apoi la ora 18 paracetamol, la ora 22 tyleol si apoi la 2 noaptea paracetamol. Si tot asa.
Daca temperatura creste de 38.5 uda un prosop cu apa calduta si impacheteaza-l in el, de sub tzatzele in jos. Il tii asa pana simti ca incepe sa se incalzeasca/usuce prosopul si ii pui altul. Faci asta cam de 3 ori si ii iei iar temperatura. Pune-i shosetutze umezite cu otzet diluat cu apa. Dupa ce ii scazi temperatura cu impachetarile astea lasa-l doar in body, lasa-l mai dezbracat.
Sper sa te fi ajutat. Pup mult AJ bolnavior. Ooofff...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Acum am vazut ca Tylenolul este tot paracetamol.
In cazul asta nu poti sa-i dai decat la 6 ore paracetamol sau Tylenol. NU le poti da pe amandoua in nici un caz.
Daca are febra mare fa-i impachetarile si sosetele cu otet si apa.
Sa ne scrii cum e...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 FETELE AJUTOR!!! AJ arde. Aare sunteti pe-aici si stiti, dati-mi si mie schema care ajuta la scaderea febrei,va rog!!!! Am numai paracetamol supozitoare si Tylenol..care e tot ca paracetamolul, doar ca e oral, lichid. Ma intereseaza ce se poate face pe langa medicatie. Multumesc din suflet. [Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
la 4 ore intercalezi paracetamol cu Motrin in doza recomandata pentru kg lui. Motrinul este nurofenul nostru, tylenol are tot paracetamol in el.
Daca ai in casa intamplator fiola cu algocalmin : ii dai atatea picaturi cate luni are intercalate tot la 4 ore cu celelalte medicamente.
Frectie cu orice solutie speciala de frectie. Daca nu ai in casa faci din parti egale de otet/spirt si dublu apa. Cu asta ii poti uda sosetele.
Carpa uda pe frunte cu apa rece, rece stoarsa bine.
Baie in apa calduta pe care o racesti apoi treptat pana la o temperatura mai rece decat febra lui. Sa fie ca apa din piscina noastra .
Scade febra garantat si inlocuieste cu mult succes stresul impachetarilor in prosoape ude.
Multa sanatate !
PS : incearca sa il hidratezi cu apa, ceai sau lapte.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Anandrei spune:
Hello! Ne-am tuns!!!!Am fost la ciufolici si ne-am tuns si aratam foarte chipes, avem fata de baietel, nu mai suntem bebelush! Cand pun poza va anunt!
ioanact, aurel_cris, multumim pentru primire, pozele de la mot si aniversare nu le-am descarcat inca de pe aparat, dar cand o s-o fac, dau sfoara-n tara!
danonique, multi multi pupici pe burtici!
Ellenuta, mai ai vesti despre fina ta, e mai bine?
Eris, intra mai des sa stai de vorba cu noi. Uite, eu mai trag chiulul, dar ma intorc mereu, fetele sunt molipsitoare!
Gatta, frumoasa zgatie ai tu acolo!!!
Ema, si eu uit sa ii dau vigantol, aceeasi poveste, cand era mai mic eram mai sarguincioasa in meseria de mama, acum m-am puturosit.
Si acum fug sa ma intind si eu langa piticul meu care doarme!Intru mai pe seara
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
danybv spune:
Buna ziua fetelor 
La Multi Ani !!! pentru sarbatoritii de azi
Tudor Mihai
Eric Andrei
La multe lunite !!! pentru sarbatoriti de azi
Alexia , Sonia Andreea si Robert
Irlandeza am vazut pozele , foarte frumoase iar Patty este o frumoasa foc si eleganta de numa numa 
gattasalvaje imi pare rau pentru patania cu Sara , bine ca nu a patit nimic .Am vazut si pozele , frumoase si am obesrvat ca aveti si voi masuta ca a noastra de joaca , ai mei sunt inebuniti dupa ea toata ziua canta la ea .
NataliaS ooo draguta de tine deci si tu te mai chinui ca si mine , imi pare rau si te intelg fiindca trec prin asa ceva si stiu cum este , sa speram ca va fi mai bine pe viitor
saru`mana pentru felicitari 
darene ce frumos din partea sotului , felicitari lui iar tie sa le porti sanatoasa si iubita acele frumoase bijuterii 

ramonab , aurel_cris multumesc pentru felictari
ioanact imi pare rau pentru noptile cu treziri , sa ii iasa dintii mai repede si sa scapati de asta ca de mult timp va chinuie rau de tot ,
multumesc pentr felicitari
honey79 sanatate multa lui AJ , sa fie bine si sa nu aveti probleme mai mari de atat
Asa cum v-am promis azi noapte am reusit sa incarc filmuletul pe forum , il puteti vedea aici este ma intunecat fiindca nu prea are putere becul din camera si sa nu va speriati de cum se loveste Maria
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
NataliaS spune:
Hello!
Aleluia...c-am reusit sa le culc pe amandoua si sunt curioasa cat va dura pana se trezeste una :)
Azi noapte am continuat in dulcele stil culcat-trezit pana spre dimineata, iar azi am ramas tot pe mancat/nemancat...
...fata mea e din ce in ce mai slaba...deja incep sa ma ingrijorez...ce sa puna pe ea, din parti, la cat e de agitata si la cat nu mananca...nu pune, ci da jos...
Dany - vazut filmuletul cu Maria care merge binisor singurica...super incantata fata, dar TE ROG eu din suflet nu o mai lasa sa mearga cu sticla in gura...fetita prietenei mele asa a ramas fara cei 4 incisivi superiori...a cazut si i-a scos din radacina
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw