LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Hello!

Azi noapte am continuat in dulcele stil culcat-trezit pana spre dimineata, iar azi am ramas tot pe mancat/nemancat......fata mea e din ce in ce mai slaba ...deja incep sa ma ingrijorez...ce sa puna pe ea, din parti, la cat e de agitata si la cat nu mananca...nu pune, ci da jos...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Sa iti spun eu cate kilograme are Andrei la aproape 1 an si o luna ???
Aproape 9.000 kg dezbracat, nemancat si fara pampers.
La aproape 82 de cm.
Deci o slabatura inalta
Si Andrei mananca de rupe, nu ma pot plange, mesele sunt o placere, rapide si in cantitati absolut normale.
Si cu toate astea nu pune nimic pe el.
Dar nici nu sta. Toata ziua alearga, pana si in somn se frichineste prin tot patutul .
Asa ca ce sa mai pretind ...si mai e si baiat .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Dany e superba Maria

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

nataliaS stiu ca nu este bine sa tina in gurita sticla de lapte cand este goala insa aseara era exact inainte de a merge la bucatarie sa facem laptele si atunci a apucat-o mersul si m-am apucat de filmat si tot asa .Nu o las fiindca imi este frica si de stricarea dintilor si de faptul ca trage aer in gol din stilca .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Dani, ce dulce e Maria!Felicitari inca o data!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc fetelor : natalia, LalaD, ramonab

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

emabucuresti sa speram ca va iesi cat mai repede, se vede unul sus ca ar iesi (cred ca in cazul ei primul dintisor va fi cel de sus).
Anandrei ok.
danybv asta e, poate va iesi mai repede, dupa cum i-am zis si emeibucuresti..se vede ca i-ar iesi cel de sus..Aaa , am vazut si eu filmuletul Mariei.. Bravo..ce bine ca a inceput sa mearga, acum sa te tii..Dar nu o doare capul cand se loveste de dulap?Mi-e mila mie cum da cu capul..Si chestia cu bibe in gura, am auzit si eu un caz: un baietel a cazut cu biberonul (avandu-l in gura) si si-a strambat dintii, si de atunci are pb, chiar si dupa ce i-a cazut cei de lapte, ceilalti i-au crescut strambi, si fol o proteza.Doamne fereste..

Noi weekendul asta ne-am plimbat, ieri am fost in Navodari la o prietena de-a mea din copilarie (e prof la Vulturu) si apoi am mers la o matusa de-a mea (tot in Navodari), iar azi am fost la prietenii nostri (baiatul care s-a nascut cu 900 g), la un gratar..Avem poze aici , cine vrea sa ne mai vada..le dorim vizionare placuta.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lala draga ...asa-i si a mea...cred ca are aproape 9 kg nemancata dezbracata si fara pampers si vreo 78cm...tot la un an si aproape o luna...dar si ea e la fel, nu sta o clipa cat e treaza...iar cand o pun in pat isi ridica funduletul si da din el , sau da din picioare, sau freaca salteaua cu mainile pana adoarme...ea nici nu mananca bine ex azi : toata noaptea si la 7 supt, 12.30 - 160g piure de legume cu carne, 16 - 1/2 mar cu 1 biscuite +supt si nu cred ca mai mananca mai mult de 100g de cereale +supt...uff parca se reia povestea cu Ana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Pana am scris eu mesajul (am asteptat sa se uploadeze filmuletul) s-a trezit Ioana, i-am facut poze, cum arata dupa ce se trezeste..dar nu asta vreau sa va zic si faptul ca..ca..
[b] IOANA are in sf un dintisor sus.. .

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Felicitari pentru dintisor Ioana cea dulce, printesa in roz

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Lala draga ...asa-i si a mea...cred ca are aproape 9 kg nemancata dezbracata si fara pampers si vreo 78cm...tot la un an si aproape o luna...dar si ea e la fel, nu sta o clipa cat e treaza...iar cand o pun in pat isi ridica funduletul si da din el , sau da din picioare, sau freaca salteaua cu mainile pana adoarme...ea nici nu mananca bine ex azi : toata noaptea si la 7 supt, 12.30 - 160g piure de legume cu carne, 16 - 1/2 mar cu 1 biscuite +supt si nu cred ca mai mananca mai mult de 100g de cereale +supt...uff parca se reia povestea cu Ana...

Nati Andrei mananca minim 600 ml lapte cu sau fara cereale pe zi, in general jumatate de cantitate este in castron cu cereale, la lingurita.
Solide 2 mese de minim 200 gr maxim 300 gr , la pranz mancare, la 16 banana intreaga si un iaurt de 150 gr,
Deci super ca si mese,
Unde se duce atata papa ?
Habar nu am.
Probabil in par si pampers

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput