LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Probabil in par si pampers

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mai facut sa rad , esti o draguta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Felicitari pentru dintisor Ioana cea dulce, printesa in roz

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Multumesc mult.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala si Natalia , noi ce sa mai zicem...don'shoara mea vrea cu orice pret sa-si pastreze silueta , 8700 g la 77 cm . E adevarat ca noi am recuperat mult in ultimele luni , ca la 8 luni avea greutatea unui copil de 5 luni jumate. Acum mananca , cat de cat , binisor ...aprox. 600 ml de lapte cu cereale , 200 g piure cu carnita + 200 ml de supa crema , un iaurt cu 2 biscuiti. La noi e greu rau cu fructele , nu le suporta ...o mai pacalesc cu mandarine , le suge de zeama si apoi le scuipa.

Vali ( Honey ) cum mai e AJ , da-ne vesti te rugam !

Danybv , e haioasa foc Maria cum merge ea ca un robotzel intre patut si sifonier ! Nu stiu ce-au pitikotzii astia de le place sa se dea cu capul de lucruri tari...Sara are boala sa ma loveasca in fatza cu capul , daca o tzin in brate si nu sunt atenta , ma trezesc rapid cu un cap in gura

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multam fetelor.

A adormit pe la 7:30-8 de dimi. Doarme si acum. Si e ceasul 12 amiaza.

Il mai las putin si o sa-l trezesc, sa ii dau sa pape, desi... nu are chef.
I-am facut si ceiut de dimineata, musetel cu lamaie.... ia o gura si arunca sticla cat colo. Nu vrea deloc apa, ceai,de-astea.

O sa ii fac o supica de casa, sa ii dau macar zeama.
Sper sa ne fie mai bine.

Ce ma supara e ca nu stiu de la ce e:dintisori sau..urechiusa???

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Multam fetelor.

A adormit pe la 7:30-8 de dimi. Doarme si acum. Si e ceasul 12 amiaza.

Il mai las putin si o sa-l trezesc, sa ii dau sa pape, desi... nu are chef.
I-am facut si ceiut de dimineata, musetel cu lamaie.... ia o gura si arunca sticla cat colo. Nu vrea deloc apa, ceai,de-astea.

O sa ii fac o supica de casa, sa ii dau macar zeama.
Sper sa ne fie mai bine.

Ce ma supara e ca nu stiu de la ce e:dintisori sau..urechiusa???

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Eu as spune ca e de la ureche

Fa rost sa ai in casa si MOTRIN care este la voi nurofenul nostru sau oricare alt produs din gama IBUPROFENULUI pentru copii. El si Taylenolul fac parte din farmacia voastra de urgenta.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna seara! Voiam sa va intreb, s-a apucat cineva sarguincios sa puna copilul pe olita? Si daca da, de cate ori pe zi? Noi am incercat pe la 8-9 luni dar am renuntat intre timp si as vrea sa stiu cand sa ne reapucam.

Ioanact, felicitari pentru dintisor!!!! Noi asteptam acum o masea dreapta sus. Si drept consecinta David se poarta ca un copil rasfatat, plange din orice si daca nu ii dai/faci ce vrea el. Dar trecem noi si peste asta.

Mai aveam o curiozitate: ai vostri ce cuvinte spun? Daca spun. Ca noi am ramas cu "mama" si niste onomatopee care n-au adresa si nici sens. Spune cineva mai multe? De la ce varsta incep sa zica mai multe in mod normal?

Acum in sezonul rece, la ce interval faceti baita de seara?

Moama ce interogatoriu...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anandrei

Buna seara! Voiam sa va intreb, s-a apucat cineva sarguincios sa puna copilul pe olita? Si daca da, de cate ori pe zi? Noi am incercat pe la 8-9 luni dar am renuntat intre timp si as vrea sa stiu cand sa ne reapucam.

Ioanact, felicitari pentru dintisor!!!! Noi asteptam acum o masea dreapta sus. Si drept consecinta David se poarta ca un copil rasfatat, plange din orice si daca nu ii dai/faci ce vrea el. Dar trecem noi si peste asta.

Mai aveam o curiozitate: ai vostri ce cuvinte spun? Daca spun. Ca noi am ramas cu "mama" si niste onomatopee care n-au adresa si nici sens. Spune cineva mai multe? De la ce varsta incep sa zica mai multe in mod normal?

Acum in sezonul rece, la ce interval faceti baita de seara?

Moama ce interogatoriu...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Eu il pun pe olita de pe la 9 luni jumate.Stiam cand face kk, ca facea asa cam dupa ceas.Si il pun cam cand stiu eu ca face.
Cam o data pe zi, ca in rest nu face la ore fixe si niciodata la fel, cateodata face de 2 ori, cateodata de 3, dar cel mai mult, doar 1 data, atunci cand il pun.

Cuvinte, nici a meu nu stie prea multe: mama, tata, dadad, dedee iedee sau ieteee.Dar intelege cand ii zic de papa, suc, ceai, haide, du-te, stai,etc.Deci intelege destul de mult, dar nu prea stie sa spuna.
Nu este o varsta anume la care incep sa spuna mai multe.Depinde de copil.Sunt care vorbesc destul de bine de la 2 ani, altii isi dau drumul doar pe la 3 ani.

Baie nu ii fac in fiecare zi ci la 2 zile.Cam pe la ora 20 fara ceva, de obicei.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici avem CAPITOL NOU

kalosalina

Mergi la inceput