LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 21
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena avem album nou de 11 luni, ca acusi vine anul peste noi si nici macar pe cel de 11 luni nu-l incarcasem MATEIMATEI LA 11 LUNI PITICUL URIAS |
sa scriu repede pana nu uit. in pozele de la sanius Matei este cu o fetita pe sanie, care fetita seamana fff mult cu Daria mea. ma gandeam ca a plecat singura la Giurgiu, mai ales ca au si hainute identice
asta e poza
http://good-times.webshots.com/photo/2765652270102332184iexNAm
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ioanact spune:
Buna.
Multumesc de
cynthia si ramonab iar am nevoie, aseara Ioana s-a trezit de 2 x, de fapt gema si apoi incepea sa planga..i-am dat prima oara suzeta si a adormit, a 2 a oara am dat-o cu Calgel+suzeta.
Azi am vrut sa mergem la biserica, pe la 10:30..dar nu am mai mers, pt ca la 8 dim s-a trezit, a baut 300 ml de lapte(50 ml de lapte de vaca), iar la 9:50 s-a culcat(doarme si acum), dar am mai gemut de 2-3 x, dintii sunt de vina, nu stiu cand ies..
Asa..
danybv BRAVO Mariei
, pt mersul singurica.
gattasalvaje uff..ce sa patesti cu Sara, bine ca nu s-a lovit..
..am vazut pozele
..f frumoase..ma asteptam sa vad o poza cu Sara toata mov..
irlandeza mi-au placut pozele si mai ales rochita Patriciei.
Errena da..e f frumos.
nermary initial, am crezut si eu ca e Daria.
Intradevar seamana cu Daria a ta (fizic).
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
aurel_cris spune:
ANCA ma bucur ca Stefan este mai bine,sper ca si tu esti mai bine.
ELLENUTA imi pare tare rau pt fina ta,recuperare cat mai grabnica.
RAMONA poate gasesti un studio si pe la voi pt ca sunt niste amintiri frumoase.
ERENA ai un baiat frumos foc,ce par frumos are
CREATA ai dreptate si mie imi par mai reusite pozele acestea,ma bucur ca Dani a avut asa succes la expo.
ERIS bine ai revenit,sa ne mai pui niste pozici cu grasunelul tau frumos.
IOANACT ce mai faceti?
DANYBV ce frumos,acum trebuie sa te ti dupa Maria mereu.
IRLANDEZA Patricia este o frumoasa
GATTA imi pare rau ca o patisi si tu,uf te inteleg bine ca te-ai speriat rau,Sara este o frumusete de copil,frumoase poze.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
LA MUTI ANI!TUDOR, ERIC.
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii toata viata!
ALEXIA, SONIA
,
ROBERT
AMR=1 luna
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
aurel_cris spune:
TUDOR MIHAI 
ERIC ANDREI 
Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti numai bucuri in viata.
CATI_MAGUREANU ce mai face Matei?
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris IOANACT ce mai faceti? Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaPrimul 18.11.08 Al doilea 5.12.08 |
Ce sa facem..ne chinuim pana ii ies dintii..
Aseara s-a trezit (gemut) de 2 x, dar s-a culcat imediat.ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
sa scriu repede pana nu uit. in pozele de la sanius Matei este cu o fetita pe sanie, care fetita seamana fff mult cu Daria mea. ma gandeam ca a plecat singura la Giurgiu, mai ales ca au si hainute identice asta e poza http://good-times.webshots.com/photo/2765652270102332184iexNAm Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Domnisoara buclata, prietena lui Matei este Eva , puiuta de Adra de la bulgarasi de noiembrie- decembrie.
Daria seamana destul de mult cu Eva

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi !

Gatta Sara se face tot mai frumoasa si mor de dragul pozelor in care cei trei muschetari se joaca impreuna.
Sorry pentru buff-ul de ieri .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
Ginette
, LauraD
Am mai vazut si eu poze cu sarbatoritii de zilele acestea, plus albumele celor trei fete care nu mai dadusera de mult pe aici
,
nu nominalizez poze ,ipostaze etc ca nu am memoria prea buna hihi
Sa va dau un exemplu,ce ma fac ca de vreo luna doua cam uit de Vigantol. Imi pun biletele, imi mut verigheta, si tot reusesc sa uit. Inainte eram ceas, la primul schimbat al zilei i le administram, acum
A inceput si copilul sa faca fite la deschis gurita, de cand nu mai e rutina zilnica.
Erin la multi ani pt puiul tau Iannis!
Gatta totu-i bine cand se termina cu bine!
Danibv felicitari pt pasii Mariucai!
Anandrei
Monicaa aniversare frumoasa!
Ereena sanatate multa lui Matei!
Elle sanatate multa si vindecare fara urmari pt fina ta!
Cristacoman la multi ani Antoniei!
Aurelcris f reusite tablourile, la fel si ale Cretei! Super idei!
Raluk felicitari pt primii pasi ai copilutului!
la multi ani Mire si Darene!
La multi ani Tudor si Eric!
IoanaCt hai ca mai e un pic si va avea si Ioana dintisori. Ramo voi cum stati?
Alexia, Sonia si Robert, mai aveti o lunita si faceti si voi party mare, ura!
LalaD de ce nestle junior si nu humana junior? Intreb si eu. Si daca tot am ajuns la tine, sa stii ca am vazut pozele voastre de la munte cand v-ati intos, a fost super super la Cheia, daca am inteles bine!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
Ema am ales Nestle Junior din 2 motive :
- Andrei mananca cereale Nestle
- Humana junior are niste inconveniente majore : are gust de vanilie si e gata preparat! Nu am incredere momentan in cum se pastreaza, transporta laptele gata preparat asa incat am exclus Humana din start.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze