LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am vazut o fam. fericita si implinita si cele 2 papusele, Stefania si Ana, si un tort rosu, tare reusit.
Acum , noapte buna, pic de somn.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nati nu ai somn nici tu?

Gatta incep cu tine m-ai facut sa rad cu sticlutza de violet,mi-o si inchipui pe Sara verde toata,sa iti zic ce mi-a facut azi Sofia am fost la coafor maine mergem la un botez cand am ajuns acasa sa-i dau bubulinei sa pape peste, ce crezi a inceput sa scuipe si a nimerit tot prin parul meu de a trebuit sa ma spal pe cap ca puteam a peste si asta nu e tot eu am canapea exact ca a ta si culoare si model mi-a prins una din stampile ca lucram cu ea si a furat-o din dulapul uitat deschis de mine si acum am canapea cu vize Deh copii si nazbatiile lor,pozele sunt super dar vrem mai multe,am vazut ca tii unitatea invers cred ca o sa-ti copiez ideea.

Ce ma bucur ca au revenit Ven si Errena va pup cu drag fetelor,am vizionat pozele cu micutii vostrii, sunt superbe, torturile sarbatoritilor Markus si Mathias ,Mateias in zapada.

Mami Errena mi-ai dat idei cu linkul pus de tine cu tortul o sa scot poza la imprimanta cu unul din ele sa vedem daca poate sa mi-l faca aici in Ploiesti.Cat despre implicarea ta in organizarea petrecerii nu am decat cuvinte de lauda,esti un om valoros de echipa cum te numea cineva pe aici,sper ca fetele sa aprecieze gestul tau.

Am vazut poze de domn'inginer Serban cu ochii albastrii ca marea ce de bebelusi a avut invitati,de Pati frumusica cu ochii ei o sa franga multe inimi.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pana atoi scris voi (Irlandeza si Nati) cateva mesaje bune m-am straduit si eu sa scriu unul.
Nati si Sofia geme in somn se trezeste ii mai bag tzitzi in guritza cred ca este vreun dinte de vina si la noi ca ea de obicei doarme noaptea legata.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc din suflet pentru urarile de ieri.
Mi-a facut o surpriza mare sotiorul meu ieri.Initial mi-a cumparat cadoul acum vreo saptamana - o bicicleta eliptica (la cererea mea).Aseara a venit de la servici cu tort si al doilea cadou - un set de aur galben cu alb de lantisor cu un pandativ mare,cercei si inel.Mi-au dat lacrimile cand am vazut, l-am pupat toata seara.

La multi ani Serban Andrei, Carla Alexia, Andrei, Emir Conrad, Matei, Iannis Cristian !

La multi ani Tudor Mihai, Eric Adrian !

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna dimineata, poftiti la !!!
Tudor

Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze

Matei va trimite pupici . lalad , acum sa vedem cum facem cu eva , o lasam pe ea sa aleaga

ioanact,tortul l-am comandat la o cofetarie in bulgaria.

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

danybv, ioanact , intr-adevar matei are parul foarte lung, ii vine pana in dreptul gurii.

gatta, imi imaginez cum arata piticuta mov. ma asteptam sa vad poze cu ea colorata

madalina,sper sa gasesti o cofetarie sa ti-l faca. eu ma gandisem sa il fac pe cel cu clown "furasem " deja poza de la ancasoare, dar apoi l-am vazut pe asta si mi-a placut. sofiuca mica

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!
O cafea?

Eris bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca ne-ai scris.Ti-am vazut pozele cu Iannis.Un scump de baietel.In poza www.flickr.com/photos/27675080@N08/2573772222/" target="_blank">asta e minunat.
Ai si poze mai recente?

Danibv Felicitari Mariei pentru mersul singurica!!!!

Gatta Sara.Bine ca a reusit sa aterizeze pe burta si nu in cap.Cat despre violetul de gentiana, m-ai facut si pe mine sa rad.Ei lasa, atata necaz sa fie in lume!Se mai intampla.

Mada vad ca si tu ai o nazdravana .

Darene foarte frumos din parte sotului tau.

De vreo doua nopti si Razvi imi geme sau plange in somn.Il aud asa pret de cateva secunde ca plange si apoi adoarme la loc.Face asa de cateva ori pe noapte.
Sa sper si eu la niste dintisori?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca am vazut pozele cu Sara dulcica, veselia intruchipata.Iote: http://good-times.webshots.com/photo/2224626940101722542jQAMXn
Si am vazut poze si cu Pati ochi frumosi.Da tare buna afost tortul ca au mancat copiii din el...

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

TUDOR SI ERIC sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!LA MULTI ANI!!!

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput