LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
Buna seara.
Avem poze de la petrecerea de azi de 1 an , a Kylei, fetita nasei Alexiei.
MARINELA
PATTY - la 1 an de viata
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
gattasalvaje spune:
Salutare in miez de noapte !
Am pus niste poze la uploadat si intre timp sa va povestesc ce sperietura am tras azi :
Sara a reusit sa cada azi din patut , de la 1 metru inaltime
...s-a aplecat peste marginea patutului sa se uite dupa o jucarie pe care tocmai o aruncase si a aterizat din fericire nu in cap , nu stiu cum s-a rotit in aer si a reusit sa pice pe burta si sa se sprijine in manute , astfel incat nu s-a lovit la cap ... cascadoare o face mama!Nu s-a lovit prea rau , a plans doar un pic iar dupa ce am luat-o in brate a incetat si la 2 minute radea cu gura pana la urechi. Eu insa am tras o sperietura groaznica ...eram cu ea in camera si faceam ordine in sifonier si am vazut-o in oglinda sifonierului cum se da de-a berbeleaca peste patut ...m-am repezit la ea dar n-am mai reusit s-o prind , deja facuse buf. De cand a povestit Aurelcris cum a cazut Bianca in cap din patut , mi-am dat seama ca si la noi exista pericolul asta , ca si la noi salteaua era la nivelul intermediar iar balustrada ii venea cam pana la diafragma. De atunci i-am zis sotului in fiecare zi sa se ocupe sa lase salteaua mai jos dar tot o amana , ba ca e obosit , ba ca face "maine" , pana a cazut copilul ...nu vreti sa stiti ce a fost astazi la gura mea...imi venea sa-l strang de gat. Toata saptamana am stat cu frica asta ca va cadea , mi-era frica s-o mai las treaza in patut si , daca totusi o lasam , ii puneam pe jos pilota , cuvertura , perne ...in caz ca vine buf , macar sa aterizeze pe moale.Astazi o pusesem la nani de pranz si-mi faceam de lucru prin camera asteptand sa adoarma si eram cu ochii pe ea insa a fost de-ajuns sa ma intorc cu spatele 3 secunde si a si cazut.Multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a lovit , ma simt asa aiurea
...puteam naibii sa ma chinui eu sa las salteaua mai jos si sa nu astept dupa sotz. Sa-mi fie invatare de minte si sa actionez rapid atunci cand sesizez un pericol , nu sa astept ca in povestea cu drobul de sare.
Dupa faza asta , iubita mea mi-a mai facut un pocinog ...in timp ce eu cu barbata-miu ne chinuiam sa fixam patutul la nivelul de jos , ea si-a facut de lucru cu o sticluta cu violet de gentiana pe care a tras-o de pe comoda si al carei capac nu se inchidea bine...va dati seama ce-a iesit...fie-mea mov pe fatza , pe manutze ,in par , pe haine...parchetul mov , comoda mov
.
Am frecatde-am innebunit sa scot petele , am reusit partial sa scot movul de pe fatzuca ei , exceptie facand pleoapa unde nu puteam sa frec prea tare si manutzele unde solutia s-a impregnat cel mai bine .Acum imi vine sa rad de patanie , dar cand am vazut-o mov din cap pana-n picioare imi venea sa urlu.
S-au uploadat pozele.Poftiti de vedeti , daca aveti timp si chef:
http://good-times.webshots.com/photo/2546306780101722542aAiLHT
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Buna seara. Avem poze de la petrecerea de azi de 1 an , a Kylei, fetita nasei Alexiei. MARINELA PATTY - la 1 an de viata Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Mami Marinela , ce don'shoara eleganta ai
http://good-times.webshots.com/photo/2124722210102887153urEYse...e pur si simplu superba.Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Elle , mi s-a zburlit parul pe mine cand am citit ce-a patit fina ta ...Doamne fereste !Sa dea Dumnezeu sa se faca bine , sa nu ramana cu sechele si sa poata sa faca si bebelul mult dorit !
Danibv , felicitari pentru primii pasi ai Mariucai !Gata , mami , ai fetitza mare ! Sara , ca si Emma a Elizei , e foarte precauta la capitolul asta ...nu-si da drumul sa paseasca decat daca are in imediata apropiere ceva de care sa se agate in caz de nevoie , de ex. canapeaua , patul , comoda tv , etc. Oricum , de alaltaieri ne putem lauda si noi cu 3-4 pasi facuti singurica !
Creata , felicitari pentru succesul lui Dani la expo! Mai in vara vrem si noi o programare , cam cu cat timp inainte trebuie sa stabilim?
Mitsu , bine ai revenit ! Am vrut sa-ti zic inca de ieri , dar am uitat...m-ai facut sa plang cu mesajul tau plin de dragoste pentru ziua de nastere a comorii tale.
Am mai vazut poze cu clopotzei simpatici : Milan care "aranjeaza" rafturile , Conrad cel motzat si razacios , Matei -piticul urias (chiar , mami Ereena ...Matei e foarte lungut , a crescut mult , dragul de el ! ) , Iannis - mami Eris, pune si poze mai noi si intra mai des pe-aici ...si...
La multi ani ! sa-ti traiasca baiatul , sa creasca mare , sanatos si sa te bucure in fiecare zi !

La multi ani si mamicilor sarbatorite azi...ups , adica ieri ca e trecut de 12 noaptea : Mire si Darene 

Tot ce va doriti sa vi se implineasca , sa fiti iubite , fericite , frumoase si sanatoase !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
irlandeza spune:
Vai ce sperietura ai tras, saracuta Sara
........noroc ca nu a patit nimic grav, culoarea o sa se duca dupa ce o speli de 2-3 ori.
Am o cunostinta care are 3 baieti, cel mic inca nu are 1 an, si-mi spunea ca cel mare avea efectiv scoarta pe frunte , cum se lovea de parchet pt. ca nu punea mnutele in fata ca sprijin, el le lasa in spate sau pe langa el, si mergea la spital intr-o veselie. La cel de-al doilea, suna asistenta, sa o intrebe ce si cum, atunci cand se lovea la cap, acum la cel mic pune o punga cu ghiata si gata.Are experienta. Intotdeauna la primul ne panicam mai mult, ...asa cred.
Am vazut pozele, si voi sunteti tare dragute, si ce lungut par are, i l-ai taiat vreodata ?
MARINELA
PATTY - la 1 an de viata
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
NataliaS spune:
Buna seara! sau Buna dimineata!...dupa caz![]()
Intru si eu dupa cateva zile si ce-mi vad ochii

cuscra mea iubita a revenit 

, la fel si Ereena
URAAAA - asa da!
Vreau sa urez 

Eva,
Ionut,
Serban,
Carla,
Andrei,
Conrad,
Matei
Iannis
Tudor
Eric 

sa fiti sanatosi , sa cresteti mari frumosi, voiosi si norocosi, sa fiti inconjurati de oameni buni si care va iubesc!

cu intarziere cuscrei mele (i-am zis la timp la telefon
), Mire79 si Darene 

- va doresc sa fiti sanatoase, fericite si iubite, rabdatoare, intelepte si mereu zambitoare !
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
madalina28 spune:
Cu scuzele de rigoare dar nu am putut intra azi urez si eu
LA MULTI ANI IANNIS CRISTIAN!
Mami Eris sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos si sa va bucure intreaga viata!Iar tu treci mai des pe la noi!
LA MULTI ANI SCUMPA ANTONIA!
Cris scuze dar chiar nu am stiut ca azi e Sf Anton, sa-ti traiasca papusa sa fie sanatoasa alaturi de voi!
LA MULTI ANI DARENE SI MIRE!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
NataliaS spune:
Mai voiam sa zic ca am vazut poze minunate cu Conrad de Mitsu, Sara printesica de Gatta, am revazut pozele cu scumpii de Ven
, cu frumusica de Patty, Inginerul Poet Serban
,Iannis de Eris, IoanaCt care asteapta dintisori
, frumusica de Eleni si fratiorul cel chipes....Doamne ce copii frumosi avem!!!!
Elle - mi s-a zbarlit parul pe mine!Sarmana! Multa sanatate si bafta sa-i iasa cat ma repede proiectul BEBE!
Gatta -ati comis-o si voi...uff bine ca n-a patit nimic!
Danybv - hai sa plecam in lume impreuna...si a mea face la fel...mananca f greu si rau! azi exceptie, a papat totusi 3 mese de solid, deci ar trebui sa nu ma plang...
Nu mai stiu cine intreba de reactii la ROR - Stefaniei nu i l-am facut inca, dar Ana n-a avut nici o reactie...i-am facut Priorix - sper ca nici sor-sa sa nu faca!
Eu dupa cum vedeti stau planton si la ora asta...Stef tot geme in somn, se tot trezeste...de vina dintisorul nr8 care se tot chinuie de cateva zile sa iasa...dar mai sunt si vreo 4 masele umflate ... presimt ca nu vom avea pauza
Noi suntem iar in deplasare la mama, pe motiv de sotz plecat in delegatii...dar nu pot sa ma supar pe el, ci doar sa ma rog sa fie fructuoase intalnirile!!!
NataliaS spune:
AAA si mai voiam sa o felicit pe Maria Bucuria pentru "independenta"
, pe Bitzilina pentru inca un dintisor si pe toti ceilalti pentru fiecare progres...ca-n fiecare zi fac cate ceva!...Stef de ex a invatat sa urce si sa coboare scarile si acum imi da emotii in permanenta pe cele 3 scari de la bucataria mamei![]()
NataliaS spune:
Vad ca-s singurul huhurez in zona...so...somn usor si noapte buna!