Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andreeap si eu azi ma uitam in oglinda si mi-a venit rau cand am vazut cat am albit. Smocuri intregi de par alb. Acuma nu stiu din ce cauza anume, dar oleaca de vina are si Patricel cred ca tare ma mai stressez cu somnul lui. Asa si al meu face, exact cum povesteti de Sara. E obosit mort si nu vrea sa adoarma si urla. Incerc N varainte : leganat, la tzatza, plimbat, vorbit, tinut de manuta, in leagan, in patut, in patul nostru, in bouncer etc. Si eu l-am lasat intr-o zi sa urle in patut ca nu mai stiam ce sa fac cu el. Intr-un sfarsit, cand adoarme si apoi dupa ce se trezeste e cel mai vesel si mai scump copilas din lume. Linistit, zambaret. Se joaca frumos, vorbeste pe limba lui, asta pana cand il ia iar oboseala si vrea sa adoarma si nu stie cum.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
[Elenuca - Robert nu are dinti dar il primesti pe lista de petitori ??? :p

Asa fara nici un dintoc? hm.... ne mai gandim Oricum nr 1 ramane Mateias de Simonacip, dar ca sa ne distram nitel, declaram turnirul deschis ... hi hi hi Multa sanatate, fa-te bine repede !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mai fato, mai, am intrat pe Eliza's WebPage cu Bogdan si ne-am cracanat de ras la pinguinii aia: BESTIAL facuta pagina

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, multumesc mult pt urari!! Sunteti scumpe si-mi sunteti tare dragi!
Cainele din poze este de fapt o "ea", o avem de la 2 luni, acum are aproape 7 ani si este saint-bernard. Ne-a adus-o cineva din Ungaria, o chema Inci, dar am rebotezat-o dupa renumita printesa Sissi.

Miss, imi pare tare rau de noaptea prin care ai trecut.. off..
Am citit tot ce-ati scris dar credeti-ma ca nu mi-a ramas nimic in cap decat ca Andreap a golit portofelul sotului in hipermarket (ceea ce fac si eu adeseori), ca Simonix e mai racita si Robert s-a molipsit si el..Sanatate!!, ca Elenuca a deschis lista de petitori pt Lizuca..daca aveam baietel ne inscriam si noi si ca la Doloress ninge de 2 luni..
Cam atat..
Am lipsa acuta de tinere de minte.. Sper sa gasesc drumul pana la farmacie si sa-mi iau niste lecitina, pana nu ma pierd de tot

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Mai fetelor vin si eu cu o intrebare la un subiect ce a mai fost disputant aici: pampers cu elastic vs fara.
Pana acum o luna eu am nimerit numai fara elastic (ma refer la cei nr. 4) si nu intelegeam nelamuririle noastre. Apoi am nimerit un pachet cu pampers cu mov si elastic si mi-au placut. Insa nu vad nici o diferenta pe ambalaj sa-mi dau seam ace e inauntru. Parca voi stiati cum sa ii deosebiti, nu ?
Imi spuneti si mie ?.
Multumesc. Va pup.

Alex Sara – ce vesti bune ai primit pentru piticuta ta. KFC – ce vorbesti tu acolo..vreau sa tin cura, nu ma mai ademeni.
Miss – of,ce citesc si la tine. Sunt niste adevaruri la care nici nu m-am gandit pana acum legate de nasterea naturala vs cezariana. Dar sunt sigura ca va uita cu timpul greutatile si suferinta prin care a trecut la nastere si va lua viata in piept ca un adevarat luptator. Important sa stie ca ii esti aproape, ca nu-l parasesti cand are nevoie de tine si ii oferi echilibrul de care are nevoie in momentele de panica. Cat despre tine, esti o femeie foarte puternica pe care nimic in viata asta nu o poate dobori. Mi-ai creat aceasta impresie si sunt sigura ca nu e doar o impresie. Fiecare dintre noi avem moment grele, insa tu renasti infloritor dupa fiecare….
Andreap – Mariuca e la bona, ce noroc de bona ai. Si eu imi doresc sa ma inteleg bine cu a mea, sa nu vina cu impresii si alte atitudini….Of, sper sa fie bine
Elenuca – am intrat si eu pe site-ul Lizucai, intr-adevar pinguinii sunt de coma. Aveti si domeniu rezervat elizadiamandescu.ro ??? Ce fain ca v-ati gandit si la asta.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am intrat in fuga pentru bratafel: cam 20 de minute am lasat biscuitii. Nu s-au rumenit decat pe fund. dupa ce se racesc o sa vezi ca de fapt sunt facuti
Am mai vazut ca sedinta de terapie e cu folos la Miss si ma bucur...ti-am spus ca ar trebui sa ma duc si eu ca am niste sechele vechi...
vap pup. sunt toti 3 fratii la mine asa ca

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alex@Sara,tu mergi la Stanciu?ultima oara cand am incercat eu sa merg,ma programa peste 3 saptamani..ai un nr.de la cabinet?sa vad daca e acelasi..iar ref.la pofta de mancare..tu i-ai dat BBlusei Pediavit dau Polyvital(asa am citit parca..)???ca nu stiu ce sa iau
Alina,au niste reduceri..am luat body-uri cu 5 ron,tricouri la fel...gecutele de 80 ron erau 40 acum...bani sa ai.sotul e turbat nu ca am cheltuit eu,ca-l plimb prea mult
Intr-un final am luat fata din patut,plangea cu suspine si incepuse sa tuseasca..normal ca au continuat urletele..motivele ea le stie.intr-un final am facut o baie scurta si la 20.45 a adormit in sfarsit....nu mai inteleg ce are fata asta...exista criza de 7 luni???de fapt criza de 6-7 luni ca apucat-o intre
Nicole,nici eu nu stiu cum arata pampersii cu elastic...in afara de astia normali si cei chilotel...habar nu am..dar sunt curioasa sa vedem cum ii recunoastem.da,am mare noroc cu bona...si Mariuca o iubeste....sa fie sanatoasa sa ma ajute si cu Sara.
gata fug..somn usor

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multe Lunitze bebeilor nascuti astazi Bogdan Silviu, Tudor Dumitru, Alexia, Alexandra, Alessia!

Nicole eu ii iau Libero si toti din gama asta au elastic si la spate si pe piciorus...

Eu ma joc cu Ilinca...de fapt ea se joaca cu nervii mei -eu ii dau jucaria, ea da cu jucaria de podea hmmm

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Am vazut si pozele Aelitei si ale lui Nicole...foarte frumosi si jucausi dragalasii mici

Nicole ti-am admirat baiatul ce fata de om mare are el...pai Ilinca mea zici ca e bebelush pe langa al tau e mai mic cu o zi

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Sara buna!

Miss

Sunt la post! Mi-a sosit si husband...dar cu tolba goala...mama lor de delegatii...nu a avut timp decat sa-mi ia mie un top si o rochie de la Promod...si ptr bebelini jucarele! Erau pline magazinele in Germania...ce criza!!!!

Azi am fost la patinoar...si m-am cam plictisit! Am venit f desumflata...vreau totusi sa ma duc la sala ca am o lene de nu ma recunosc...varsta nene!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput