Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Mai fetelor vin si eu cu o intrebare la un subiect ce a mai fost disputant aici: pampers cu elastic vs fara.
Pana acum o luna eu am nimerit numai fara elastic (ma refer la cei nr. 4) si nu intelegeam nelamuririle noastre. Apoi am nimerit un pachet cu pampers cu mov si elastic si mi-au placut. Insa nu vad nici o diferenta pe ambalaj sa-mi dau seam ace e inauntru. Parca voi stiati cum sa ii deosebiti, nu ?
Imi spuneti si mie ?.
Multumesc. Va pup.

Alex Sara – ce vesti bune ai primit pentru piticuta ta. KFC – ce vorbesti tu acolo..vreau sa tin cura, nu ma mai ademeni.
Miss – of,ce citesc si la tine. Sunt niste adevaruri la care nici nu m-am gandit pana acum legate de nasterea naturala vs cezariana. Dar sunt sigura ca va uita cu timpul greutatile si suferinta prin care a trecut la nastere si va lua viata in piept ca un adevarat luptator. Important sa stie ca ii esti aproape, ca nu-l parasesti cand are nevoie de tine si ii oferi echilibrul de care are nevoie in momentele de panica. Cat despre tine, esti o femeie foarte puternica pe care nimic in viata asta nu o poate dobori. Mi-ai creat aceasta impresie si sunt sigura ca nu e doar o impresie. Fiecare dintre noi avem moment grele, insa tu renasti infloritor dupa fiecare….
Andreap – Mariuca e la bona, ce noroc de bona ai. Si eu imi doresc sa ma inteleg bine cu a mea, sa nu vina cu impresii si alte atitudini….Of, sper sa fie bine
Elenuca – am intrat si eu pe site-ul Lizucai, intr-adevar pinguinii sunt de coma. Aveti si domeniu rezervat elizadiamandescu.ro ??? Ce fain ca v-ati gandit si la asta.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

pampersul cu elastic are desenat pe el norisori

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Am intrat in fuga pentru bratafel: cam 20 de minute am lasat biscuitii. Nu s-au rumenit decat pe fund. dupa ce se racesc o sa vezi ca de fapt sunt facuti
Am mai vazut ca sedinta de terapie e cu folos la Miss si ma bucur...ti-am spus ca ar trebui sa ma duc si eu ca am niste sechele vechi...
vap pup. sunt toti 3 fratii la mine asa ca

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

mercic mult pt raspuns !

7 luni

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fete frumoase,

Nu mai apuc deloc sa scriu. Vlady alearga prin toata casa in 4 labe, se tine dupa noi precum cateii, daca te duci la baie te asteapta in 4 labe cu manutzele pe prag si caputzul in sus asteptand cu nerabdare sa se deschida usa, daca mergi la bucatarie, hop, te trezesti cu el in spatele tau si...cel mai nasol e ca se sprijina de orice intalneste in cale sa se ridice in picioare si stau cu stres sa nu cada mai ales pe gresie.
Cred ca a invatat sa faca pa, pa, azi ne-am tot facut semne, pb e ca nu raspunde imediat ci la cateva secunde dupa ce-i fac eu semnul, dar e clar ca inregistreaza el ceva si raspunde cu putina intarziere.

Am vazut ca vb despre biscuiti, nu i-am dat pana acum, as incerca sa-i dau o data pe saptamana un petit beurre cu mar , ce parere aveti? E asa grav daca il cumpar si nu-l fac in casa?
Eu nu p[rea ma abat de la regulile astea pt copii, dar totusi....mi-a dat mama biscuiti de la 6 luni, porcarii care se gaseau atunci. Nu vreau sa merg pe principiul asta ca urasc cand imi mai zice cineva "da-i draga cu sare, voi cum ati crescut?", dar totusi, un biscuitzel pe saptamana cred ca e inofensiv. Eu, de principiu, nu-i dau lui VLad fainoase, carbohidrati din cauza obsesiei mele de a nu se ingrasa...dar am impresia ca a slabit mult, deci merge un biscuit pe saptamana

Am facut un mic conspect pentru ieri si azi:

LA MULTI ANI David de Nicole!, sa cresti mare si sanatos! AM vazut poze, e duuuuuuulce foc!

Socrate, am vazut poze cu Edvin, sunt dementiale, copilul asta te cucereste instantaneu!

Adriana, multumesc ca te-ai gandit la noi pt urmatoarea intalnire, ok, termin eu examenele, asteptam si pe LAurita, sa se intoarca din Spania, apoi cred ca mai asteptam o leaca sa vina vremea mai calda si gata intalnirea. Unde ziceai, Bucuresti sau Viena?

Lorich, imi pare rau ca aveti pb cu constipatia, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca noi am avut pb cu diareea, dar am vazut ca ai primit deja o multime de sfaturi, acum asteptam vestile de imbunatatire a situatiei!

Iulia, mi-ai facut ziua frumoasa cu Mufitza ta scumpa care rade de se prapadeste, chiar ca e molipsitor rasul ei, e o SCUMPETE !

Alina, tare rau imi pare sa aud ca si Sara si-a schimbat programul de noapte, e cu atat mai socant cu cat am avut copilasi asa cuminti si dormeau toata noaptea, dar ce sa facem, tre sa avem rabdare sa treaca si perioada asta. Eu i-am pus ceai de menta in camera seara asa cum m-a sfatuit Cleo si ii pun in laptele de seara cereale cu flori de tei de la Nestle "Somn usor". Parca s-a mai ameliorat situatia, dar oricum nu mai e ce-a fost pana la 6 luni cand am boierit-o.

Am vazut copilasi frumosi de Aelita si Gabitzam si peisaje superbe trimise de Alina_anto, careaia ii urez la multi ani, pt SF ANTON! Profit de ocazie si urez si Antoniei de Alexutza, LA multi ani, sa se faca mare, sanatoasa si norocoasa!

LA MULTI ANI si lui Bogdan Silviu, Tudor Dumitru, Alexandra, Alessia, sa aveti noroc cu caru si muuuulta sanatate!

Alex@Sara, sanatate multa, multa mamei tale! Asteptam vesti bune de la tine!

Multumesc mult fetelor pt urarile ref la examen, mai am unul si scap, sper cu bine!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Mai fetelor vin si eu cu o intrebare la un subiect ce a mai fost disputant aici: pampers cu elastic vs fara.
Pana acum o luna eu am nimerit numai fara elastic (ma refer la cei nr. 4) si nu intelegeam nelamuririle noastre. Apoi am nimerit un pachet cu pampers cu mov si elastic si mi-au placut. Insa nu vad nici o diferenta pe ambalaj sa-mi dau seam ace e inauntru. Parca voi stiati cum sa ii deosebiti, nu ?
Imi spuneti si mie ?.
Multumesc. Va pup.

Poze
Evolutie David

pampersul cu elastic are desenat pe el norisori

7 luni

POZE 5-6 luni !!

Bratafel - asta am vazut si eu daca desfac pachetul, insa pe ambalaj nu am vazut nici o diferenta. Adica de unde stiu daca pachetul de pe raft are sau nu inauntru pampersi cu elastic sau fara...????

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Azi m-am jucat cu puiul meu pana s-a plictisit de mine... A fost cumintel si am ras amandoi destul de mult. Pana pe seara. Cand s-a nasolit rau ziua, sa zic asa... M-am intalnit cu avocatul si am depus actele pentru divort. Frate, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat totul. Pur si simplu. Atatea vise, sperante naruite. Il am pe Cosmin si sunt cel mai castigat om. Insa ma simt ingrozitor de singura. Eu credeam si inca mai cred in dragoste, in sufletul pereche. Atat de rau am putut sa aleg? Chiar nu ma pricep deloc la oameni...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumim mult pentru aprecierile la adresa puiului meu.
Alex@Sara muulta sanatate mamei tale, sper sa isi revina cat mai repede.

Miss cand citesc mesajele tale referitor la terapie ma gandesc ca e mai bine ca nu m-am apucat sa fac asa ceva. Cine stie ce s-ar descoperi prin capul meu, mai bine nu.
Eu cred ca are insa dreptate legat de faptul ca David iti imita starea de spirit. Eu am vazut la Sebastian ca daca eu sunt bolnava sau nervoasa el e si mai marait si cateodata intram intr-un cerc vicios din care greu iesim, de obicei intrerup cumva si incerc sa ma controlez. In ceea ce priveste nasterea, si eu l-am simtit un pic speriat mai ales la inceput din cauza cezarianei, as fi vrut sa fie el pregatit sa iasa, eu cred ca nu era. In fine, important e ca a trecut, acum nu se mai sperie asa cum facea cand era mic. Chiar imi faceam probleme ca la o varsta inaintata el tot se speria ca un bb mic. Dar...a trecut. Stii ce mai vroiam sa te intreb, ai incercat sa il infasezi? Poate l-ar linisti. E doar o idee nu dati cu rosii.
Apropo de faptul ca nu poate sa adoarma la loc, eu zic ca e normal. Eu daca ma trezesc ma foiesc mult pana adorm la loc, tb sa imi gasesc locul. Asa si seara cand ma culc, pana nu gasesc locul potrivit nu pot adormi, ma frec prin tot patul. Copilul face la fel. Eu in timpul zilei parca v-am mai spus il pun pe mine pe burta, el se plange pe acolo, il mangai pe spate, pe par si dupa un timp isi lasa jos caputul si se linisteste, adoarme. Altfel, daca il las in pat urla. Cateodata adoarme langa mine, dar tb sa ma simta, asa e el.
Seara nu am probleme adoarme fara noi, mai putin acum cand tb dar tb neaparat sa stea in picioare, si dormind.
Legat de diversele lucruri pe care le fac sau nu, mai stiti ca ma plangeam ca nu sta in funduletz? Il tot puneam si la un moment dat a inceput sa stea mai stabil, apoi intr-o zi a inceput sa mearga in 4 labe, s-a ridicat in picioare, a inceput sa mearga, acum face turul tzarcului. E insa foarte curajos, prea curajos, incearca sa dea drumul la maini deja. Eviden nu are echilibru.
Alysh felicitari pentru bb plimbaretz. Eu nu am curaj sa il las decat pe covor, supravegheat. Evident la noi e o problema si cu motanul, altfel cred ca ar fi numai dupa coada lui. Plus e cam rece gresia. Uoff, daca as stii ce sa fac sa fie mai sigur pentru el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Multumim fetelor ce si-au amintit de ziua noastra (Alina, Gabitza, Lorich, Andraga, Miss, Alysh)
La multi ani Alina! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! Pupici multi si ma bucur ca Sara e mai bine si te-ai putut odihni si tu! Si mie Anto imi face rani pe sani , de la dintisori, dar mai ales acum a inceput sa ma stranga rau cu degetelele. Eu m-am dat cu Garmastan.

La multi ani celor sarbatoriti azi, Bogdan Silviu, Tudor Dumitru, Alexandra si Alessia!

Cat despre noi, suntem mai bine.
Luni o vede doctorita din nou si in functie de cum a evoluat intrerupem sau nu antibioticul. Inca mai avem branula, dar partea buna e ca facem injectiile acasa
Alex@Sara, felicitari pentru decizia luata! Iti doresc multa sanatate si sa ai o sarcina usoara.

Am vazut o multime de poze, si toate mi-au placut. Au crescut puiutii, ti-e drag sa vezi cum au evoluat.
Va pup pe toata si va urez somn usor!
Alexandra, mami lui Alexia( 22.02.2004) si Antonia Melisa (06.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

Azi m-am jucat cu puiul meu pana s-a plictisit de mine... A fost cumintel si am ras amandoi destul de mult. Pana pe seara. Cand s-a nasolit rau ziua, sa zic asa... M-am intalnit cu avocatul si am depus actele pentru divort. Frate, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat totul. Pur si simplu. Atatea vise, sperante naruite. Il am pe Cosmin si sunt cel mai castigat om. Insa ma simt ingrozitor de singura. Eu credeam si inca mai cred in dragoste, in sufletul pereche. Atat de rau am putut sa aleg? Chiar nu ma pricep deloc la oameni...?

Cadina, sincer imi pare rau ca treci prin asta....
Cred ca am sarit capitolul in care probabil ai povestit ce ti s-a intamplat, nu stiu despre ce e vorba, dar iti doresc multa putere sa treci peste divort, sa fii puternica pentru tine si mai ales pentru bebe. Asta e... Asa e viata uneori. Sincer, sunt alaturi de tine si cred ca nu trebuie sa te invinovatesti. Nu tu ai ales gresit, dar , oamenii se mai schimba....
Pupici! Ai grija de voi

Alexandra, mami de fetite
Alexia si Antonia Melisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

.

Mergi la inceput