Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
AlexaM spune:
Fetele am gasit o carticica tare utila...mi se pare mie dupa ce am citit primele capitole: "Alimentatia sugarului si a copilului mic" de Elizabeth M. Ward de la All din seria Idiot's guide
Se ghideaza dupa sistemul american de diversificare...pt cele care s-au decis ce sistem sa foloseasca...
Are si retete...tare util. Cu retete am luat o alta carticica tot de la ALL: "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani" de Laurentiu Cernaianu. Retetele de aici sunt ok insa nu-mi place ca recomanda zahar inainte de 1 an, dar asta nu inseamna ca ii dau...filtrez informatia (sunt numai retete si meniuri pe varste nu indicatii de diversificare).
In legatura cu cerealele. Am vazut ca era cineva care vroia sa dea cereale la bebe sa doarme mai bine. Nu stiu altii cum sunt, dar la Matei nu a functionat. I-am dat cam 4 zile cand a facut 4 luni la recomandare pediatrei si apoi am renuntat ca nu era nici o diferenta.
Cereale am luat de la Nestle pt 4 luni.
Am vazut filmulete si poze...asa frumosi sunt toti...
Nu trebuie comparati copiii. Toata lumea zice la fel: fiecare copil e unic. Si de exemplu daca creste repede in lungime cand e mic nu inseamna neaparat ca va fi inalt cand va fi mare. Sau daca vorbeste devreme ca va fi geniu. Nu exista garantii. Evident ca te bucuri cand se inatmpla dar la fel te bucuri si de orice mic zambet.
Daca mai vreti sa vedeti un ranjit mic:
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nocom spune:
BRAVO babytza!!! Ma bucur mult de tot ca puiutul David este OK. POfta mare in continuare!!!! Multu pupici!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nerantula spune:
Babytza, bravo, super ca sunteti bine! 
Picaturile ajuta si la ceara din urechiuse? Ca si noi avem o urechiusa mai incarcata, asta poate fi o explicatie de ce puiul nu vrea sa suga de pe partea aceea, dar nu stiu cum am putea scapa ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
300 spune:
Babitza super ca nu e otita.
am mamica grijulie.
Alexa si eu m-am bucurat de mama lui Matei. E mortal, i-am trimis si lui barbatu-meu link cu el.
Leah cred ca ne vedem la Oltenitei in februarie. Pe 13 ies si eu din prenatal.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hakimela Luminita, desi nu fac parte din odiseea voastra, va mai citesc uneori si imi permit sa iti raspund. Am fost in aceeasi situatie si am aflat ca nu, drepturile de autor nu se iau in considerare. Motivul e logic, zic eu. Pentru drepturi de autor se plateste impozit cu retinere la sursa, adica aia 10%, dar nu platesti asigurari de sanatate, sociale, etc. Prin urmare, se calculeaza 85% din veniturile de pe cartea de munca, pentru care s-au platit susnumitele contributii la stat. Trist, dar asta e... Multe dintre noi sunt convinsa ca au pe CM salariul minim pe economie si restul salariului il iau sub forma de drepturi de autor. Asta e... Vom supravietui, nu? PS Legat de subiectele discutate, spunea Eva F ca nu ii va face "evident" circumcizie copilului. De ce "evident"? In afara de motivele legate strict de igiena, mai sunt si altele. Si nu ma refer la cele religioase. |
Veti obtine 85% din media veniturilor, nu salariului, de aceea si conditia e plata impozitului, nu calitatea de salariat. Platiti impozit epe veniturile din drepturile de proprietate intelectuala, asa incat acestea se vor lua in considerare.
Īn lista se reg#259;sesc: venituri comerciale, din prest#259;ri servicii, din exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, arhitect etc, din drepturi de proprietate intelectual#259;, realizate īn mod individual #351;i/sau īntr-o form#259; de asociere, inclusiv din activit#259;#355;i adiacente, respectiv brevete de inven#355;ie, desene #351;i modele, mostre, m#259;rci de fabric#259; #351;i de comer#355;, procedee tehnice, know-how, drepturi de autor #351;i drepturi conexe dreptului de autor #351;i altele asemenea.
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nerantula spune:
Alexa, ce cheliutza razacioasa aveti acolo!
Ce rade el la gadilici, pupam ranjitul lui mami! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
iriss_04 spune:
babitza:
ma bucur ca sunteti bine
alexa: super ranjitul
,,,zici mic??e mare mare 
andu
dyanira spune:
Am si eu o intrebare si ai vostri plang cand le e somn si nu reusesc sa adoarma????Cam la cat timp li se face somn?
Si inca una cand trebuie schimbat laptele praf la 5 luni sau la 6 luni ca pe cutie am vazut ca scrie ,,din luna a 6-a"???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Am si eu o intrebare si ai vostri plang cand le e somn si nu reusesc sa adoarma????Cam la cat timp li se face somn? Si inca una cand trebuie schimbat laptele praf la 5 luni sau la 6 luni ca pe cutie am vazut ca scrie ,,din luna a 6-a"??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
da si andrei al meu plange,,si stiu cca e obosit e specific plansul pt oboseala si repede il pun in carut

laptele asa am citit si eu ca la 6 luni tr schimbat,,,dar la momentul respectiv intrebam pediatrul mai bine

andu
Nerantula spune:
Diana, Gruia plange cam mereu inainte de a adormi ziua, seara nu, insa in ultimele zile plansul marait de pana acum s-a transformat in urlete: mai plange/urla putin, mai tace putin, cam in max 10 minute adoarme, daca nu mai primeste alti stimuli.
... once upon a time ...