Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

laureta....da da same generation

iriss...chiar ma gandeam pe unde esti.

luminita sa vedem cum decurge operatiunea,te tin la curent

nerantulabravooo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vorbaretzelor. Nu pot sa tin pasul cu voi (asta pt ca azi am vazut mai multe episoade din Dr House )

Babytza si sa fie bine soricelul, nu vreau sa cred ca are chiar otita! Ufff

Dya eu nu stiu de unde treaba asta cu imaginea negativa a bananelor? Cine le-o fi stricat imaginea? Agentul de PR al merelor golden? Numai in Romanika la noi au inceput niscaiva doctori sa zica ca vezi doamne banana e alergena, am cautat de mi-a crapat capul sa gasesc ceva asemanator si in alte culturi ale lumii (traiasca nea Gogu- aka Google) si nu am gasit nimic. In f f multe tari (si culturi ca sa zic asa) banana este pe acelasi loc cu avocado: cele doua fructe perfecte cu care poti incepe diversificarea! De unde si pana unde la noi e alergena nu stiu...O fi de la substantele de coacere (ca cica sunt "activate" sa se coaca cand vor vanzatorii, alta discutie)..A fost primul fruct pe care i l-am dat fetitei mele si a fost ok, absolut. Acu' mai cauta si tu si daca gasesti ceva nasol, zi si mie.

In cautarile de azi dupa banana buclucasa, am dat peste un site f interesant si util pe care nu pot sa il tin numai pt mine. Iaca www.superbabyfood.com/chapters/Super-Baby-Food_First-Solid-Meal.pdf" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lumi m-am uitat pe pozele voastre mai ca as mai face un copil ACUM daca s-ar putea (sa-l am nu sa-l fac )

Imi plac la nebunie
asta si asta si asta si asta

mamica fericita!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Luminita, desi nu fac parte din odiseea voastra, va mai citesc uneori si imi permit sa iti raspund. Am fost in aceeasi situatie si am aflat ca nu, drepturile de autor nu se iau in considerare. Motivul e logic, zic eu. Pentru drepturi de autor se plateste impozit cu retinere la sursa, adica aia 10%, dar nu platesti asigurari de sanatate, sociale, etc. Prin urmare, se calculeaza 85% din veniturile de pe cartea de munca, pentru care s-au platit susnumitele contributii la stat. Trist, dar asta e... Multe dintre noi sunt convinsa ca au pe CM salariul minim pe economie si restul salariului il iau sub forma de drepturi de autor. Asta e... Vom supravietui, nu?
PS Legat de subiectele discutate, spunea Eva F ca nu ii va face "evident" circumcizie copilului. De ce "evident"? In afara de motivele legate strict de igiena, mai sunt si altele. Si nu ma refer la cele religioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

iriss...chiar ma gandeam pe unde esti.

luminita sa vedem cum decurge operatiunea,te tin la curent

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

ce tip de cereale ai luat?si eu tot diseara ii dau ,,,de luni ne chinuim cu sucul de morcovi,,,dar nu-i asa bun ca

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Revin...pe site-ul cu pricina am gasit si o lista f draguta despre care sunt primele alimente indicate. www.superbabyfood.com/chapters/Super-Baby-Food_Starting-Solids.pdf" target="_blank"> aici
Autoarea zice ca a inceput diversificarea cu banana la copilul ei, dar ca ar tb sa cumparam banane organice pentru ca s-ar putea sa fie acoperite cu tot felul de chestii chimice ca sa tina! Asta, of course, e valabil pt orice fruct. Asa ca ar tb sa avem rude bananieri, portocalieri si (merieri nu suna prea bine) cu livada de meri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Hakimela,
In lege se spune asa: 85% din media veniturilor profesionale supuse impozitului de venit potrivit prevederilor Legii nr 571/2003 privind Codul fiscal - deci logic ar fi sa intre si drepturile de autor, nu conteaza ca nu s-a platit CAS la ele. Asa e legea, aici chiar nu lasa loc de interpretari. Si eu am emotii pe treaba asta pt ca sunt traducatoare si am incasat ceva bani din drepturi de autor, bani care mi-ar salta usor indemnizatia. Cei 10% care se retin la sursa sunt de fapt 16% cu totii, pt ca banii din drepturile de autor nu sunt impozabili decat in proportie de 60% conform Codului Fiscal - ba statul mai are sa imi dea si bani inapoi. Am expus mai pe larg la mine pe blog inconsistentele acestei legi, puteti citi daca vreti.

Iriss_04- eu nu am depus inca pentru cei 600 de lei, abia din februarie intru in concediul de crestere copil. Tot acolo trebuie sa ma duc?

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Am intrat doar sa va salut!,

Nu am avut timp de citi si nici de scris, Daria e tot mai maraita de 10 zile incoace, atat ziua cat si noaptea, ma cam chinuie.... si se chinuie si ea, caci nu prea mai doarme bine... Abia astept sa mergem la dr sa vedem care-i problema. Eu banuiesc ca lapticul, dar nu ma las, tot la tzitzi o pun, tre sa reusim intr0un final. DAR CAND?!?!?!?!

Va pup fara exceptie!

LE luminita, eu de ce nu pot sa-ti vad pozele???? NU mi se deschide pagina aia...nu-s de ce????

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ne-am intors. Puiul e bine !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu are otita si nici rosu in gat.Urechiusa dreapta e cu multa ceara dar nu par a fi probleme. Ne-a dat totusi niste picaturi sa punem 3 zile, sa nu apara ceva.
Era probabil doar ffffffffffff agitat. La masa de la 18:00 a papat cu mai putine urlete si a papat tot pentru prima oara in ultimele 3 zile....poate ne revenim

Nu am citit nimik din ce ati scris azi. Revin mai tarziu sa urez si eu multe lunite puilor nascuti pe 15 . Pupici

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Hakimela,
In lege se spune asa: 85% din media veniturilor profesionale supuse impozitului de venit potrivit prevederilor Legii nr 571/2003 privind Codul fiscal - deci logic ar fi sa intre si drepturile de autor, nu conteaza ca nu s-a platit CAS la ele. Asa e legea, aici chiar nu lasa loc de interpretari. Si eu am emotii pe treaba asta pt ca sunt traducatoare si am incasat ceva bani din drepturi de autor, bani care mi-ar salta usor indemnizatia. Cei 10% care se retin la sursa sunt de fapt 16% cu totii, pt ca banii din drepturile de autor nu sunt impozabili decat in proportie de 60% conform Codului Fiscal - ba statul mai are sa imi dea si bani inapoi. Am expus mai pe larg la mine pe blog inconsistentele acestei legi, puteti citi daca vreti.

Iriss_04- eu nu am depus inca pentru cei 600 de lei, abia din februarie intru in concediul de crestere copil. Tot acolo trebuie sa ma duc?

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

daca nu ai depus cred ca depui la primaria sect 4,,,dar nu sunt ff sigura de ce sa zic prosti,,,sa vedem ce zic si fetele care au depus direct in ianuarie

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput