Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Of, fata mea de cateva zile iar se trezeste noaptea de doua ori, asta dupa ce ma laudam ca doarme toata noaptea
Mamicile care ati depus cererea pt 85%, e vreuna din sectorul 4? Aveti idee unde se depun dosarele, cumva tot la DGSPC de pe Oltenitei?

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Noi suntem foarte, foarte maraiti dupa vaccin, nu ne convine nimic, nici macar in brate. La vaccin am scapat usor, a facut ochii mari la intepatura, a plans putin apoi, cam un minut, si s-a linistit la mami in brate.
Dupa un somnic scurt, la trezire, a executat prima intoarcere completa (bine, fara manuta de dedesubt, dar m-a emotionat teribil!)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Noi suntem foarte, foarte maraiti dupa vaccin, nu ne convine nimic, nici macar in brate. La vaccin am scapat usor, a facut ochii mari la intepatura, a plans putin apoi, cam un minut, si s-a linistit la mami in brate.
Dupa un somnic scurt, la trezire, a executat prima intoarcere completa (bine, fara manuta de dedesubt, dar m-a emotionat teribil!)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

pup haiducul sa ii treaca reactia de la vaccin si felicitari ptr progres!!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

reveninind, LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi, cu intarziere si pareri de rau LA MULTI ANI si pentru cei de ieri!!!

CD27, un special si mai fa o pauza de cumnata .

Laura, sa-mi spui cum merge cu cerealele, parca ma bate si pe mine un gand...

Claudinna, Razvanel asta al tau e 'precoc rau!' Super!

si tizul Edi mic al giuliannei.... si mai am de zis, dar a venit fomica peste noi asa ca mai incerc pe seara! nu de alta dar azi nu facem baita, nu am nici apa si nici caldura pana maine seara

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

nu stiu cat o fi el de "precoc', dar sa nu uitam ca e si ceva mai maricel:))
ieri a facut 5 lunitze...asha ca...
pupam mamica la dublu

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

sa-ti traiasca, draga mea!! sa fiti sanatosi si fericiti!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Fetelor voi scrieti intr-un ritm, ca eu abia apuc sa citesc, asa ca scriu repede ce am de zis si apoi merg sa citesc din urma ultimele 2 capitole.

Babitza ti-am vazut si eu pozele de la botez, tare dulce baietelul tau iar tu arati nemaipomenit de bine!!!

Alexa Matei e genial, abia astept sa-i arat si sotului clipul.

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:

... once upon a time ...

bravooo!
eee, asta da copil precoce!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Of, fata mea de cateva zile iar se trezeste noaptea de doua ori, asta dupa ce ma laudam ca doarme toata noaptea
Mamicile care ati depus cererea pt 85%, e vreuna din sectorul 4? Aveti idee unde se depun dosarele, cumva tot la DGSPC de pe Oltenitei?

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

daca ai depus deja pt 600 lei acum tr sa depui in Str.Hambarului, nr.6, sector 2,,,aici se depune pt toate sectoarele

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Citat:

... once upon a time ...

felicitari
sa treaca maraiala,,,asa am fost si noi ieri,,parca chiar se rasfata,,,smecheri rau piticii astia

andu

Mergi la inceput

fetele, lamuriti-ma va rog si pe mine de un lucru: astia 85% includ si contractele de drept de autor, din cate am inteles. dar trebe sa am continuitate 12 luni si ptr asta? Adica eu am venituri pe carte de munca, mai mult de 12 luni si contracte de drepturi de autor, dar mai putin de 12 luni. sunt pe o perioada fara intrerupere, doar ca nu am facut 12 luni. se mai iau ori ba in considerare? ca astia de la primarie merg pe ghicice, parca n-au legea in fata....

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

fetele, lamuriti-ma va rog si pe mine de un lucru: astia 85% includ si contractele de drept de autor, din cate am inteles. dar trebe sa am continuitate 12 luni si ptr asta? Adica eu am venituri pe carte de munca, mai mult de 12 luni si contracte de drepturi de autor, dar mai putin de 12 luni. sunt pe o perioada fara intrerupere, doar ca nu am facut 12 luni. se mai iau ori ba in considerare? ca astia de la primarie merg pe ghicice, parca n-au legea in fata....

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

da,se iau in calcul nu conteaza ca nu ai 12 luni,,,imp este ca ai cotizat 12 luni,,,este ca si cum ar fi un bonus care nu-l castigi lunar,,,la primarie toti dau cu ghiocul,,,habar nu au de nimik

andu

Mergi la inceput