Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
ehe, i-am bagat la o portie de 'Happy hour', doar 5 minuti cat sa scriu mesajul... cat tot n-am terminat ce aveam de zis, chiar daca mi se pare ca-s singura pe aici acuma...
Babytza - tin pumnii sa nu fie otita!! daca e, se poate sa fie de la apa din cristelnita....? desi ai spus ca era calda.... ofofof... tine-ne la curent! in alta ordine de idei, nu vreau sa uit sa iti spun cat mi-a placut momentul cu ursitoarele de la botez!! asa da cadou, asa da nasi! super! cu siguranta David o sa aprecieze peste ani, asa ma gandesc...
Bitza - multa, multa sanatate si tie! Nush daca vezi mesajele in timp util, dar poate citesti dupa, iti tin pumnii, stai linistita sa nu pierzi lapticul si ai grija de tine!
Preety, 2 eco nu dauneaza sigur, de RMN nush cum sa te ajut, nu stiu pe nimeni... Sanatate multa!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 la capitolul progrese... nu ne (mai) rostogolim, dar am descoperit ca pumnul are 5 degete, din care unul mai mare si taaaaaaaare bun. a, si am descoperit si bibele, deschidem gurita in intampinare si ne uitam chioras la el in timp ce papam - ceea ce nu-i tocmai indicat.... cascam cu zgomot, Robi intoarce capul cand il strig.... cam asta Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
Super!

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
gaia.nevia spune:
Sunt aici, citesc, citesc...
mamica eroina care alearga intre gemenei.
despre papa la biberon... o prietena isi punea fetita in scaunul de masina si ii punea un prosopel impaturit sub biberon astfel incat sa ii stea fix si sa suga din el fara sa i-l tina...
Nu e indicat, in sensul ca se spune sa nu lasi copilul sa manance nesupravegheat, ca se poate ineca...
DAR daca tu esti acolo, cu ochii pe ei si faci asta cat sa il aranjezi pe celalalt, stergi la gura, (sa te stergi la nas!!! nu vreau sa ma gandesc cum e sa nu te poti sterge la nas ca ai ambele maini ocupate)etc... poate merge.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Sunt aici, citesc, citesc... mamica eroina care alearga intre gemenei.despre papa la biberon... o prietena isi punea fetita in scaunul de masina si ii punea un prosopel impaturit sub biberon astfel incat sa ii stea fix si sa suga din el fara sa i-l tina... Nu e indicat, in sensul ca se spune sa nu lasi copilul sa manance nesupravegheat, ca se poate ineca... DAR daca tu esti acolo, cu ochii pe ei si faci asta cat sa il aranjezi pe celalalt, stergi la gura, (sa te stergi la nas!!! nu vreau sa ma gandesc cum e sa nu te poti sterge la nas ca ai ambele maini ocupate)etc... poate merge. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
ei, ce bine ca mai e cineva pe aici!

asa, eu pregatit bibe la patrat, pus apa la fiert ptr masa urmatoare, schimbat bebei care inca nu plang de fomica asa ca.... ma pun iar pe scris.
nu prea sunt de acord cu metoda asta cu bibele, chiar daca e taaare nasol sa nu te poti scarpina, sa nu poti sa stranuti/tusesti sau altele de gen, de teama sa nu scoti bibele din gura hunului... ca e jale daca fac asta
.... si totusi o fac, caci se mai ineaca unul, altul
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
reveninind, LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi, cu intarziere si pareri de rau LA MULTI ANI si pentru cei de ieri!!!
CD27, un
special si mai fa o pauza de cumnata
.
Laura, sa-mi spui cum merge cu cerealele, parca ma bate si pe mine un gand...
Claudinna, Razvanel asta al tau e 'precoc rau!'
Super!
si tizul Edi mic al giuliannei.... si mai am de zis, dar a venit fomica peste noi asa ca mai incerc pe seara! nu de alta dar azi nu facem baita, nu am nici apa si nici caldura pana maine seara 

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
iriss_04 spune:
buna seara mamicute,,,
hop si eu dupa o lipsa motivata,,,am fost plecata la bunici si nu am avut net
,,,groaznic,,mi-a fost dor de voi si pup toate fetele fara exceptie
multumim mult pt urari
si andrei va invita la o felie de torrt
laura-la muti ani,,pe 13 m-am gandit la tine dar am fost plecati si nu am avut net
nausica[/b:]La multi ani
babymom75-eu ii pun babetica sa nu ude hainutele,,,succes la doctor sa fie bine cu ochisorul
babytza-
multa sanatate soricelului,,poate totusi nu are otita
eva-:pup si sa nu aveti reactii adverse dupa vaccine
un
-ic special pt o mamica eroina la patrat
despre [b]decalotare: indiferent de ce zic medicii eu sunt pro decalotare,,,noi am facut-o cam de la 3 luni, cate putin si f usor,, era ceva smegma,,,,si asta m-a convins sa-i fac in continuare ca doar nu ramanea cu ea,,acum e curat si fresh la putica si la 2 zile ii face tati fff usor si sper sa nu ajungem la interventie,,,
ieri am facut si noi vaccinul suntem bine,,,iar dupa am papat la greu,,,ne-am trezit si la 3 noaptea cu o foame nebuna,,,
bilant la 4 luni:7,380kg si 63 cm,,,crestem crestem![]()
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Boo spune:
NAUSICA 

Eu am fost dimineata si am depus cererea pt aia 85%. L-am luat pe Alex cu mine ca nu aveam cui sa-l las si am plecat. Am rezolvat super repede, am intrat si am iesit
Din poarta m-au luat direct, ca sunt cu cupilu' si m-au bagat fix in fata
Bun la casa omului un copil !!
Eva am uitat sa zic aseara. m-am uitat la ultimile poze. S-a schimbat Luca foarte tare, a crescut mult !! 
Apropos de schimbarile din ultimile nopti, si pe noi ne afecteaza, va povesteam. Si ma gandesc ca din moment ce i-a apucat pe mai multi deodata o fi totusi un puseu ceva .. Subscriu ca e super usor cu alaptatul la san, mai ales noaptea. Nu ma vad facand biberoane
Cu belele : si noi avem fantana in gura, curge ca la balamuc. Nu stiu daca sunt dintii sau nu, ca teava s-a spart de vreo 2 luni cred si eu tot nu vad nici urma de dinte.
nu mai stiu ce mai vroiam sa spun. daca imi aduc aminte revin
iriss_04 spune:
si eu am fost azi,,,m-am si speriat ca era super liber,,,ce vazusem la televizor si ce era acolo,,,bine ca am scapat

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
300 spune:
Cred ca mi-am schimbat copilul cu vreun altul azi... iarasi maraie - de data asta cu meee (sau mai rar mi - soata zice ca ma chiama). Oricxum , plansul cu me e ala in care ni se rupe sufletul. Cand ma gandesc ca in ultimele cateva zile a stat mult jos incat parc aveam copil cu 2 luni mai mare nu-mi vine sa cred. AM si uitat ce voiam sa scriu, ma duc s-o iubesc.
A, si fi-mea nu plange, se maraie, te si induce ine roare, cand te duci dupa 2-3 minute si vezi ca de fapt sare camasa de pe ea de plans ti se rup sufletul...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
claudinna spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 reveninind, LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi, cu intarziere si pareri de rau LA MULTI ANI si pentru cei de ieri!!! CD27, un special si mai fa o pauza de cumnata Laura, sa-mi spui cum merge cu cerealele, parca ma bate si pe mine un gand... Claudinna, Razvanel asta al tau e 'precoc rau!' si tizul Edi mic al giuliannei.... si mai am de zis, dar a venit fomica peste noi asa ca mai incerc pe seara! nu de alta dar azi nu facem baita, nu am nici apa si nici caldura pana maine seara ![]() ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
nu stiu cat o fi el de "precoc', dar sa nu uitam ca e si ceva mai maricel:))
ieri a facut 5 lunitze...asha ca...
pupam mamica la dublu

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)