Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
_giulianna_ spune:
Eva e scaun sau de care?
Da-mi si mie pls link-ul direct.
Offff ca nehotarata mai sunt 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
tzitziri spune:
La multi ani Nausica si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de Ania
_giulianna, noi avem reductorul de pe chic bebe (disney il cheama) si musiu sta asa.Daca te ajuta in luarea unei hotarari.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
claudinna spune:
pt bebelushii care au facut azi vaccin. sa nu doara si sa nu aiba efecte adverse!
suuper, micutza IT-ista!! dar si taticul...ce idei...sa ia el fata din fasha sa o invetze la PC...
Razvanel va multumeste frumos pt cuvintele frumoase!
Anca, vrem si noi sa vedem pisica salbatica!!
laureta si noi avem..am avut, nici nu stiu...bubite din alea roshii in jurul guritei...sunt asha nehotarata ca acum sunt, acum nu sunt...cert e ca le face de la ceva si inca n-am descoperit de la ce...
nu i-am mai dat cu nicio crema...il sterg frumos cu un disc demachiant inmuiat in apa fiarta si racita, ori de cate ori este nevoie. atunci cand pielea e fff uscata, adica chiar uscata...ii mai dau cu Nivea.
ideea e ca zona afectata sa fie cat mai curata si uscata...dar cum el baleshte mereu...stau mereu si-l shterg, uneori doar cu discul uscat, ca si prea multa apa ususca...
azi am isit la plimbare si unde inainte pielea avea un aspect ff ciudat si ingrijorator pt mine, afara arata ff bine, nici urma de piele uscata, nici urma de bubite roshii...
deci e ceva din casa...sper sa nu faca la praf ca e jale...adica oricat ai sterge...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Ankussa spune:
Hello hello
Sunt pe repede inainte ca de obicei![]()
Khristin same here, si eu am aceeasi problema cu bibe, asa ne trebuie daca n-am ascultat-o pe Anis
. Eu daca vreau sa ii dau si altceva lui Vladut in afara de lapte de la tzitzi (cum ar fii un pic de ceai uneori daca e constipat) ii dau cu lingurita in timp ce el sta in swing. Sta nu se si leagana
. Jumate e pe jos, 3 sferturi pe el da 1% ii ajunge si in burtica.
btw n-am avut timp da zic acum felicitari pt christening si Babytzei la fel 
Am plecat ca incepe.....
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri La multi ani Nausica si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de Ania ![]() _giulianna, noi avem reductorul de pe chic bebe (disney il cheama) si musiu sta asa.Daca te ajuta in luarea unei hotarari. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Da, l-am vazut si eu pe asta dar in curand nu va mai incapea in el nu?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
tzitziri spune:
_Giulianna,poza e facuta cand avea aproape 8 kilograme....el acum si acolo avea 66 de cm...eu cred ca il mai tine macar 2 luni, ca il lungime nu creste asa spectaculos.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CosmyB. spune:
Nausica

Sarbatoritilor de azi
nu mai nominalizez picii ca sunt pe fuga 
maine am examen si mi-am cam iesit din mana cu invatatul
profit de timpul in care doarme pitica.
Eva
Luca
tinem pumnii pt vaccin!
babymom tinem pumnii! 
Lumi cum sunt puiutii? Te inteleg perfect cand e vb de musafiri si Maya se agita, dar noi am facut reguli
nu se prea sta in camera la ea, o mai duc eu in living, dar nu o tinem f mult cand e multa lume. daca trebuie sa pape, noi ne vedem de ale noastre, iar sotul se ocupa de musafiri, nu-mi place sa stea calare pe mine si mai ales sa stea bot in bot cu ea, fie chiar si bunicii. ei deja stiu regulile casei
soacra chiar ma apreciaza pt asta
asta doar cand sunt muuuulti in casa, ca in rest nu mai sunt chiar atatea reguli.
Roxi ne
ca puiul sa fie bine! 

Pozici
Mami super happy de
Maya
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri _Giulianna,poza e facuta cand avea aproape 8 kilograme....el acum si acolo avea 66 de cm...eu cred ca il mai tine macar 2 luni, ca il lungime nu creste asa spectaculos. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Saru'mana!

Mami de
Filmulete cu bebe Edi
luminita2008 spune:
uff, fetele, in sfarsit reusesc si eu sa mai fac ochi pe aici.... ca de ieri tot nu ne-am linistit de cand cu bunicutzele...
am reusit sa citesc si din urma si sa vad poze si filmulete noi! fetelor, avem niste bobocei de bobocei!!! ii pup mult pe toti
, nu dau nume ca mi-e teama sa nu uit pe careva si toti sunt niste scumpi!!!
cat despre noi, ma chinui putintel, incerc sa ii readuc la normal pe pretiosi, sa ii linistesc.... aseara au urlat mai tot timpul.... intrasem pe forum la un moment dat pe la 18 cand credeam ca i-am linistit, dar nu.... au reinceput in secunda doi.... iar dupa baie, chinul chinului cu mancatul aseara. Babytza, exact cum ai spus si tu, urlau, le era si foame, dar cand dadeau cu gura de bibe, mai rau incepea urlatul.... i-am mai lasat cam o juma de ora si s-au linistit.... azi au fost o idee mai bine, dar acum dorm si mananca pe rand...
... bine, dorm e un fel de a spune, atipesc e mai adecvat...
apropos de comparatii pe care le urasc din suflet, repet ca fiecare bebe e unic, diferit, si va dau ca exemplu chiar pe cei care, chipurile, trebuie sa semene: bebe Edi a dormit aseara de la 22 la 06...
- sper sa nu fi fost doar o intamplare - iar bebe Robi s-a trezit din 2 in 2 ore sa pape....
la capitolul progrese... nu ne (mai) rostogolim, dar am descoperit ca pumnul are 5 degete, din care unul mai mare si taaaaaaaare bun. a, si am descoperit si bibele, deschidem gurita in intampinare si ne uitam chioras la el in timp ce papam - ceea ce nu-i tocmai indicat.... cascam cu zgomot, Robi intoarce capul cand il strig.... cam asta
revin, pe masura ce imi amintesc ce mai vroiam sa spun... aveam multe de spus, dar nici neuronul meu nu mai e intreg.... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
buun, s-au trezit pretiosii.... inca nu plang, ma studiaza, deci sa continuam....
despre decalotare: noi am facut-o cam de la 1 luna, incetisor de tot. era ceva smegma.... putintica, dar tocmai de asta am zis sa continuam. am facut-o la sfatul pediatrei. acum merge mult mai bine. bebeii n-au protestat niciodata, ca ma facut-o cu grija mare. o fac la 2-3 zile si e suficient.
ada, utila sectiunea cu vaccinari. o sa scriu azi daca am timp. intrebai la un moment dat de Prevenar, de reactii adverse. Noi am facut prima injectie la 2 luni, nu am avut mare lucru, desi am combinat cu Rotarix si Infanrix Hexa....
utile si listele cu diversificarea. incerc sa trimit si eu una azi si va anunt cand. nu e tocmai ok, eu nu-s de acord cu ea, se incepe cu fructe si suc de citrice parca, si nu mi se pare ok. dar mai sunt si lucruri pertinente pe acolo, spicuiti cum credeti de cuviinta.
acum urla hunii................ pe mai tarziu....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal